- 30 Nisan 2016
- 4.174
- 10.260
- 208
- Konu Sahibi DepresifCivciv
-
Ya her şeye karıştı ay korkunç 2 ay geçirdim mutfakta ki tuzluğa bile laf eder mi bir insanEşinin tavrını takdir ettim. Konuya gelecek olursak salako kv hem size yerleşmiş hem de " çocuk" deyip tutturmuş. Ulan karı bir git de rahatça çocuk yapalım değil mi? Madem bu kadar istiyorsun.
Meme konusunda ise " oğlun memelerime bayılıyor, saklayacak bir şeyim yok" desen woohoo tam gol olurdu.
Kadın ağır hasta. Neyse ki kurtulmuşsun.Ya her şeye karıştı ay korkunç 2 ay geçirdim mutfakta ki tuzluğa bile laf eder mi bir insanmemişleri de alan memnun veren memnun ona ne diyecektim de terbiyem el vermedi
Ahahah tövbeler olsunKadın ağır hasta. Neyse ki kurtulmuşsun.
Öylesini " sen memelerime laf mı atarsın , bak şimdi" deyip memelerin ortasına kafasını sıkıştıracaksın.
Eşime dedim bacılarım bana akıl verdi güldüNeyse ki kurtulmuşsunuz Allah sizi eşten yana güldürmüş kimsesiz büyümek ne kadar zordur en azından böyle bir desteğinizin olmasına çok sevindim. Benim versiyonumda eski kv bende 4 ay kaldı artık çatlamak üzereydim, kv ile tartıştım ağlayarak gitti. Eski eş anasını tuttu ve aynı ev içinde 2 ay küs kalıp boşandık. Eşinize keşke bu mesajları okutsanız da kadınların ne kadar yaralı olduklarını görse..Mutluluğunuz daim olsun
Yaaa yeni gördüm çok teşekkür ederim cansın balsın kurban olurum
Vay be çok hızlı çözülmüş, kkda pek rastlamadığımız bir hız, ben de inanamıyorum Şule hanımŞoktayım inanamıyorum daha kalbim ağzımda sanki sırtımdan bir yük kalktı
Vallahi bende beklemedim kocam eve girer girmez sen dur dedi 5 dk içinde çözdü abisini aradı hemen ben ne olduğunu bile anlamadım o an sadece izledim ağzım açık resmen gözü karardıVay be çok hızlı çözülmüş, kkda pek rastlamadığımız bir hız, ben de inanamıyorum Şule hanım
Aman nazar etme kızEllerde ne gocalar var
Benim nazarim değmez ged ordanAman nazar etme kızahahaha valla şu acımasız dünyada başıma gelen tek iyi olay eşim oldu
Valla trip atmazdım ama cidden üzülürdüm ve sanırım güvenim kırılırdı çok şükür öyle olmadıHelal olsun eşinize, sizi trip kraliçesi yapmadan kökünden çözüverdi
Ödülü hak etti gibi ahahahaEe artik kocanı yatakta memnun edersin deermisiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?