Korkunç kaynana baskısı

GÜNCELLEME

Eve gelir gelmez eşim abisini aradı annem sizde kalacak dedi annesi şok oldu bu ne demek dedi annesine dedi ki eşimden özür dile eşyalarını topla sabah seni bırakacağım uzatma ağlama kavga etme eskisi gibi bayramdan bayrama görüşelim dedi annesi hemen ağlayıp ben kötü bir şey demedim özür dilemeye gerek yok dedi eşim sinirden deliye döndü bu kadarını bende beklemedim tamam tamam diye bağırdı sabah erkenden seni abime bırakacağım hayatımı karartmaktan vazgeç başıma gelen tek iyi şey Şule dedi onu üzme bari dedi ben aşırı mutlu oldum ama üzüldüm de eşimde annesinden çekmiş bunu anladım sonra annesi dedi ki taksi çağıralım ben şimdi gideyim eşim peki dedi taksi aradı şimdi eşyalarını topluyor hem mutluyum hem heyecanlıyım dizlerim titriyor bu kadar hızlı net bir sonuç beklemedim sanki üzerimden yük kalktı çok mutluyum kızlar

Vay be tebrikler

Ben aşırı ferahladım.Maşallah eşiniz sizi gerçekten seviyor.Oh beee güle güle toksik kaynana.

Helal olsun eşinize

Şuan gözümüzde kocişkon

Eklentiler

• 1000113605.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 21
Çok sevindim sizin adınıza

sen cok iyisin Şulem ama kocan, da #adam çıkti Allah esirgesin sizi

Kocan olaaay, aferin ona genc adam

Vallahi bu kadarını bende beklemedim izlerken şok oldum aşırı da mutlu oldum sanki yüreğime su serpildi aşırı duygulandım anlatamam
Benim eski esimde kaynanamin agzini kapatirdi ama ben yokken olurdu bunlar, dolayisiyla su tatmini yasayamazdim yalan yok benim bile yaglarim eridi bi miktar,

Saydiracaktim daaa şükür kk.da az görülen birşey olmuş, eşin bu işi kökünden çözmüş senin adına sevindim, geçilen bı sınır varsa yeni çizgi çekip devam etmek en doğru olanı, uzulecegin bı durum yok, senlik bı durumda yok, inşallah hep mutlu olun

ay maşallahhh benim kocam da böyle olsun Rabbim amin amin amin

Eşinize kocaman bir maşallah helal olsun adam gibi adama birbirinize sımsıkı sarılın, aşkınız birliğiniz daim olsun kimsesizim demeyin, arkanızda kocaman bir dağ var sizin

Güzek yorumlarınız için çok teşekkür ederim harika insanlarsınız inşallah karşınıza hep sizin gibi iyi insanlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…