Korkutarak Uyuttum

ya kız zaten yanlış yaptığını farketmiş ve çok ta üzülmüş iyi ki annesiniz iyi ki çocuklarınız var sırf buraya ego tatmin etmeye geliyor bir çoğunuz herkes birer pedagog kesildi mübarek ya arkadaşım şuraya açmayın hatalı olduğunuz pişman olduğunuz konuları mazoşist filanmısınız hiç tanımadığınız insanlar gelip azarlasın diye konu mu açılır be
Hiç korkutulduğu veya korktuğu için uyku problemleri olan bir çocukla aylarca uğraştınız mı merak ettim.

Pedagog değiliz ama deneyimlediğimiz şeyleri paylaşıyoruz.

Bir daha ki sefere neden uyması gerektiğini güzel bir dille anlatın ve yanına uzanın uyumus gibi ve ne yaparsa yapsın ilgilrnmeyin
elbet yorulur uyuyacaktir
ben de bu yaz tatilinde birkaç gün 3 yaşındaki kuzenimle vakit geçirdim ben böyle yapıyordum

Hiç korkutulduğu veya korktuğu için uyku problemleri olan bir çocukla aylarca uğraştınız mı merak ettim.

Pedagog değiliz ama deneyimlediğimiz şeyleri paylaşıyoruz.

Tokat atmak isteyen arkadaşlar var burda konu sahibine böyle bir itham bu kadar pervasız yorum yapılamaz zaten üzgün olan bir insanın üstüne gitmeye de kimsenin hakkı yok uyku problemi olan bir çocukla aylarca uğraşmanın ne demek olduğunu bilmek zorunda değilim ama empati yoksunu olmadığımdan bunun nasıl kötü bir şey olduğunu anlayabilirim keşke herkes her konuda biraz empati yapabilse ama nerde ancak saldırmayı hakaret etmeyi egolarımızı tatmin etmeyi biliyoruz

O empatiyi biraz da kendinizi 4 yaşındaki çocuğun yerine koyarak yapın bakalım.. siz farkında değilsiniz sanırım ama çok ciddi bi konu.. uyarılar biraz sert olsun ki bidaha asla böyle bi şeyi yapmayı aklından bile geçirmesin.. anne olmadan önce de korkutma ve kıyaslama konusundaki düşüncelerim aynıydı.. nihayetinde yaşadığımız gördüğümüz bi sürü şey var.. neyin doğru neyin yanlış olduğunu mantık süzgecinden geçiremiycek yaşta değil konu sahibi

küçük bir çocuğu korkutarak uyutmanın yanlışlığını bilmek için empati yapmaya gerek yok konu sahibi de zaten burdakiler azarlamadan önce çok pişman olmuş ama burdaki birçok bayan yapılan yanlış hareketin üstüne üstüne konuşarak sırf ego tatmin ediyor halada bunu yapmaya devam ediyorlar sanki biz çocuğu olmayan bayanlar siz bunları azarlayarak söylemezseniz bilmiyoruz anlamıyoruz anne olmasam da bende bu yapılanın yanlış olduğunu gayet iyi biliyorum çünkü her konuda empati yapabilme yeteneğim var çok şükür bazı insanlar gibi haklı olduğum bir konuda sırf karşımdaki insanı azarlamaya fırsat bulduğum için sonuna kadar sınırları zorlayıp karşımda zaten pişman olmuş insanı üzemeyecek kadar da vicdanlı biriyim Allaha şükür

Doğruluğunu yanlışlığını baştan düşünüp el kadar çocuğu hiç korkutmayacaktı pişman da olmayacaktı..
Ben bundan 1 ay öncesi falan düşük yapmıştım temizlik falan yapmıştım o gün.. bana yapmasaydın da düşmeseydi bu da sana ders olsun tarzı çok mesaj geldi.. belki de doğru söylüyolar dedim hiç de kızmadım.. burdaki yorumlara bakıyorum hiç öyle abartılcak bi durum yok.. ki çoğu zaman ben de üslubuna dikkat etmeyenlere çıkışırım..

Burda çocuğun duyguları konu sahibinden daha önemli.. çünkü o gerçekle rüyayı ayırt edemeyecek dönemde..

Doğruluğunu yanlışlığını baştan düşünüp el kadar çocuğu hiç korkutmayacaktı pişman da olmayacaktı..
Ben bundan 1 ay öncesi falan düşük yapmıştım temizlik falan yapmıştım o gün.. bana yapmasaydın da düşmeseydi bu da sana ders olsun tarzı çok mesaj geldi.. belki de doğru söylüyolar dedim hiç de kızmadım.. burdaki yorumlara bakıyorum hiç öyle abartılcak bi durum yok.. ki çoğu zaman ben de üslubuna dikkat etmeyenlere çıkışırım..

Burda çocuğun duyguları konu sahibinden daha önemli.. çünkü o gerçekle rüyayı ayırt edemeyecek dönemde..

Yazık gerçekten size gelen o mesajlara cidden ben çocuğumu kaybetsem tahammül edemezdim çünkü bilerek isteyerek yapmadığınız çok belli ve bence bu çocuk korkutmaktan daha büyük bir acı siz belki hiç tanımadığınız insanların sizin acınıza karşı gaddar ve kin dolu mesajlar yazmasını önemsemeyebilirsiniz ama ben asla izin vermem buna ha diyceksiniz ki o zaman buraya konu açmayacaksın aynen bunu da söyledim konu sahibine ne açarsın böle bir konuyu buraya mazoşistmisin diye bu arada bana sana tokat atardım yazan birine hele de hiç tanımadığım birine diyeceğim şu olurdu adresi yazıyorum özelden buyursun gelsin atsın abartılacak bir şey yok evet burdaki birçok bayan için kaba kuvvet (tabi biz bekarlar bunu da bilmeyiz çünkü eşimizden dayak yiyemedik henüz ) gayet normal bir şey öle her önüne gelene yazabilirsin böyle birşeyi açmasın kimse hatalı olduğu konuda konu bunu bilir bunu söylerim acılarınızın katlanarak artıp size geri dönmesine ihtiyacınız varsa buyrun devam edin k.k hatunları size hiç tanımadıkları halde hakaret etmeye hazır bekliyor ne diyelim buyursunlar .....

Yazık gerçekten size gelen o mesajlara cidden ben çocuğumu kaybetsem tahammül edemezdim çünkü bilerek isteyerek yapmadığınız çok belli ve bence bu çocuk korkutmaktan daha büyük bir acı siz belki hiç tanımadığınız insanların sizin acınıza karşı gaddar ve kin dolu mesajlar yazmasını önemsemeyebilirsiniz ama ben asla izin vermem buna ha diyceksiniz ki o zaman buraya konu açmayacaksın aynen bunu da söyledim konu sahibine ne açarsın böle bir konuyu buraya mazoşistmisin diye bu arada bana sana tokat atardım yazan birine hele de hiç tanımadığım birine diyeceğim şu olurdu adresi yazıyorum özelden buyursun gelsin atsın abartılacak bir şey yok evet burdaki birçok bayan için kaba kuvvet (tabi biz bekarlar bunu da bilmeyiz çünkü eşimizden dayak yiyemedik henüz ) gayet normal bir şey öle her önüne gelene yazabilirsin böyle birşeyi açmasın kimse hatalı olduğu konuda konu bunu bilir bunu söylerim acılarınızın katlanarak artıp size geri dönmesine ihtiyacınız varsa buyrun devam edin k.k hatunları size hiç tanımadıkları halde hakaret etmeye hazır bekliyor ne diyelim buyursunlar .....
Tokat atarım mı :S ben o yorumu görmedim sanırım ama yazan kişi çok ileri gitmiş.. benim kastettiğim bu değildi.. baştan düşünüp de bu işe hiç kalkışmasaydı keşke tarzı yorumları destekledim ben sadece

Tokat atarım mı :S ben o yorumu görmedim sanırım ama yazan kişi çok ileri gitmiş.. benim kastettiğim bu değildi.. baştan düşünüp de bu işe hiç kalkışmasaydı keşke tarzı yorumları destekledim ben sadece

Normal yorum yapanlara benim de itirazım olmaz hele de deneyimli annelere ama sırf anneyim diye öle şımarıkça bir laf edilemez çok sert yazanlar olduğu kadar çok güzel uyarıp şöyle yap diyerek yönlendiren tatlı annelerimizden de Allah razı olsun eşşek değiliz laftan anlarız ne kadar bekar olsak ta yani :)

Normal yorum yapanlara benim de itirazım olmaz hele de deneyimli annelere ama sırf anneyim diye öle şımarıkça bir laf edilemez çok sert yazanlar olduğu kadar çok güzel uyarıp şöyle yap diyerek yönlendiren tatlı annelerimizden de Allah razı olsun eşşek değiliz laftan anlarız ne kadar bekar olsak ta yani :)
Bunun bekarlıkla bir ilgisi yok ki zaten.. ben anne olmadan da aynı düşüncedeydim hala da aynı.. şiddet konusunda size katılıyorum.. ben tokat olayını kastettiğinizi anlamamışım..

Bunun bekarlıkla bir ilgisi yok ki zaten.. ben anne olmadan da aynı düşüncedeydim hala da aynı.. şiddet konusunda size katılıyorum.. ben tokat olayını kastettiğinizi anlamamışım..
Aynen ben de bekar olsam da çocuklara karşı çok hassasım inşallah iyi bir anne olurum ayrıca teyzeyim anne yarısı sayılırım heralde ve çoğunlukla yiğenime ben bakıyorum gözümden bile sakınırım bırakın korkutmayı asla konu sahibinin yaptığını savunmadım ama hır gürle kimseye akıl verilemez diorum zaten herkes sinirli asabi burda bari birbirimize desek olalım sahip çıkalım

Aynen ben de bekar olsam da çocuklara karşı çok hassasım inşallah iyi bir anne olurum ayrıca teyzeyim anne yarısı sayılırım heralde ve çoğunlukla yiğenime ben bakıyorum gözümden bile sakınırım bırakın korkutmayı asla konu sahibinin yaptığını savunmadım ama hır gürle kimseye akıl verilemez diorum zaten herkes sinirli asabi burda bari birbirimize desek olalım sahip çıkalım
Düşüncelerinizde haklısınız.. ben yazdıklarınızdan konu sahibi pişman. 1 defa olmuş bi daha yapmaz gibi bi şey anladım.. ama son yazdığınızda kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz.. zaten yiğeninize bu kadar hassasiyet gösterirken kendi evladınıza mükemmel bi anne olursunuz.. sizi daha önce görmüştüm ben.. hem çok güzel hem de hakkaniyetli bi annesi olucak çocuğunuzun.. şimdiden çok şanslı :)

Düşüncelerinizde haklısınız.. ben yazdıklarınızdan konu sahibi pişman. 1 defa olmuş bi daha yapmaz gibi bi şey anladım.. ama son yazdığınızda kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz.. zaten yiğeninize bu kadar hassasiyet gösterirken kendi evladınıza mükemmel bi anne olursunuz.. sizi daha önce görmüştüm ben.. hem çok güzel hem de hakkaniyetli bi annesi olucak çocuğunuzun.. şimdiden çok şanslı :)

Teşekkür ederim kocayı bulursam inşallah :) konumu hatırlıyorsunuz o zaman işte o konu hala devam ediyor sonuçlanınca bir k.k buluşması ayarlamayı düşünüyorum konumu takip eden bana destek olan tüm bayanlar için :)

Kullanici adini Hannibal diye okudum :)
Sakalli dede ne yaw?
Bi dahakine "feto gelecek" de 10 gun uyusun. Tovbe tovbe..
Yazik yavrucak ne korkmustur. Neyse bir daha boyle bir hata yapacagini sanmiyorum yeterince pisman olmussun zaten.
Benim arkadasim da kapinin önünde bagiran kizina "seni xale Cemal'e(yaslica olan kapicilari)verecem" demişti. Cocuk da "beni verme,kendini ver" dediydi :KK70:

Kullanici adini Hannibal diye okudum :)
Sakalli dede ne yaw?
Bi dahakine "feto gelecek" de 10 gun uyusun. Tovbe tovbe..
Yazik yavrucak ne korkmustur. Neyse bir daha boyle bir hata yapacagini sanmiyorum yeterince pisman olmussun zaten.
Benim arkadasim da kapinin önünde bagiran kizina "seni xale Cemal'e(yaslica olan kapicilari)verecem" demişti. Cocuk da "beni verme,kendini ver" dediydi :KK70:
:D :D çok alemsiniz

Teşekkür ederim kocayı bulursam inşallah :) konumu hatırlıyorsunuz o zaman işte o konu hala devam ediyor sonuçlanınca bir k.k buluşması ayarlamayı düşünüyorum konumu takip eden bana destek olan tüm bayanlar için :)
Unutur muyum hiç.. yoksa birlikte misiniz?? Ay heyecanlandım birden :)

İnan ben de anlamadım. Hakaret etmişim güya. Her neyse herkese teşekkür ederim cevaplar için. Özellikle çocuklarına "şşt" bile demeyen anneleri .

Benimde 6 aylik bebegim var. Ustelik egticimciyim isim cocuklarla. Elimden geldigince kendi bebegimede okuttugum ogrencilerede sabirli olurum ama insanim benim de yanlis yaptigim yerler olmustur donup farkedip bir daha yapmayayim diye duzeltiysem ne mutlu bana.

Ben buradaki uyeleri anlamiyorum. Hemen sizi tokatlamak isteyen mi dersiniz size psikolojisi bozuk diyen mi sizden nefret ettigini soyleyen mi? Hepsi mukemmel bir anne hic hata yapmamislar cocuk buyuturken.

Boyle velilerim de var ve bence asil sorun ben mukemmelim diye kendini paranlayan herkese mukemmel oldugunu kanitlamaya calisanlardadir. Veli geliyor yok ben onu boyle buyuttum soyle buyuttum internetteki okuduklariyla ahkam kesmeye ama cocuk ortada yani.

Sizinde banlanmanizi anlamis degilim gayette sakin cevaplar verdiniz. Buyuk ihtimal siz onlaei KİBlemediginiz icin sadece siz banlandiniz.

Neyse kalkmis zaten baniniz.

Back
X