bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye
İnşallah canım annem burda ama ne kadar bakar bilmiyorum . Bir yandan da saçma bir şekilde kimseye vermem benim kucağımda dursun diye düşünüyorumnormal dogum cok zor degil sezaryeni bilemicem ..
diger saydiklariniz hepsi dogru .
gezmek zor , uykusuzluk olucak ,hasta olican ilac kullanamican.. vs.
benim kizim da kolikti lohusaligim bitmeden bir sekilde dsari cikip hava almak istiyordum .umarim anneniz veya kayinvalideniz size yardimci olur yani anlayisli olurlarsa cocuguna bakarlar ve sende guzelce yapmak istedigini yaparsin benim oyle bir luksum yoktu malesef .
( her bebek ayni olmuyor )
Değildim canım. Hiç ihtimal vermediğim zamanda olduİyi de bebek sahibi olmaya karar verirken bunun böyle olacağını düşünmediniz mi?
İnsan bunu göze almadan hamile kalmamalı
Planlı ve istenen bir gebelik olduğunu varsayarak yazdım.
Hazır değil miydiniz?
İnşallah . O kadar dua ediyorum ki Rabbim isteyen herkeze ver diyeŞu yaşadığınız korkuları yaşayabilmek hislerinizi anlayabilmek için can atan bizler varız dünyada o yüzden bunları yaşayabildiğiniz anne olabildiğiniz için korkmayı bırakıp şükretmenizi tavsiye ederim bebek bu elbet ağlar susar acıkır doyar size herşeyiyle muhtaç dışarı da çıkarsınız sorumluluğu da seve seve alırsınız hele bir yüzünü görün kokusunu duyun da inşallah
ilk zamanlarr mecbur yardim alirsin.. ben hep kendim baktigimdan kizima simdii krese goturunce canim yaniyor oraya birakmak gercekten cok zor..İnşallah canım annem burda ama ne kadar bakar bilmiyorum . Bir yandan da saçma bir şekilde kimseye vermem benim kucağımda dursun diye düşünüyorum
Her sey cok guzel olacak zorluklarin yaninda kolayliklarda gelecek.Evet Hatta bazıları diyor ki Bebek doğmadan önce eşimle ne yapıyor muşuz diyenide okudum. Belki bizde öyle düşünürüz...
Değildim canım. Hiç ihtimal vermediğim zamanda oldu
yaş kaç. bebek hemen mi oldu. hazır değildin sanırım bebeğeÖyle mi dersiniz. Yani hayattan zevk alacağım onunla değil mi ?
Mesela pozıtıf doğum hikayeleri okuyorum altındaki yorumlara bakıyorum yazıyorlar ki aglayarak okudum falan.
9 aydır hiç bu sebebten heyecanlanıp ağlamadım . Üzülüyorum ben bebeğimi sevemiyorum diye. Eşim gün sayıyor elini koyup özledim kızım falan diyor ben boş boş bakıyorum
Bir doğsun da onun sana yaşattığı o annelik duygusu yüzünden ona ömrün boyu minnettar kalacaksın Doğumdan sonra eşim başka çocuk düşünmeyelim dedi başta çektiğim acıdan dolayı ama eve geçtiğimizde aşık olduk evladımıza çektiğin acı sıkıntılı günler unutuldu gitti şimdi sadece bir sn bile görmeden duramadığım güzel kokulu yavrum var hayatımda onu sadece izleyerek bile geçecek acın yorgunluğun İnan banaOlumlu yanlarını bana anlatarak içimi ferahlatır mısınız? İnan’ın ihtiyacım var
Size destekçi olacak (en azından ilk 40 gün) birileri varsa bu kadar korkmayın. 40 günün sonunda alışıyorsunuz zaten. Siz alışana kadar bahar gelecek zaten, bebekte büyümüş olacak, ergonomik bir kanguru ya da bebek arabanızla hayli gezersiniz. Bebek bu ağlayacak elbette çünkü sizinle ve dünyayla tek iletişim yolu bu. Çok dert edip ay yine ağlıyor, mahvetti gene gezimizi, günümüzü diye düşünürseniz bırakın bebekliği ergenliğinde bile sinirli, agrasif olursunuz. Rahat olun, geçiyor gidiyor. Face kullanıyorsanız danışman anne diye bir sayfa var paylaşımları güzel, özelden de çok yardımcı oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
belki de düşündüğünden daha beter olacak hayatın ama onun yüzüne baktığında içini kaplayan heyecan ve mutluluk bunu sana hiçbirimiz tarif edemeyiz ..misal 2 yaşındaki oğlum dün bana öyle bir kafa attı ki burnum muhtemelen çatladı hala sızlıyor ama yok azizim benim gibi asabiyette mastır yapmış biri kızamıyor bile sen düşünYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Sevgili hamile arkadaşım:)Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Daha önce Doğum yaptınız mı hanımefendi ?
Bende hamileyim ve yazdıklarınızı kınıyorum, bile isteye bende hamile kaldım ama aynı korkuları bende yaşıyorum şuan herkes anne- kadın olarak gelmiyor bu hayata kimileri kolay adapte olamıyor değişen hayatına, biraz anlayış lütfen biraz..
Canım ben sezaryen ameliyatı izledim keşke hiç izlemeseydim . Ameliyathaneden çıkamama korkusu var bende. Doktor çok kansız olduğumu Doğumda kaç ünite takacagını bilmediğini söyledi.
Tuvalet yemek derken bebekten dolayı vakit olmadıgını sürekli ağladıklarından banyo bile yapmaya gidemediklerini söylediler onu demek istemiştim
Kusura bakma ama cok mizmizsin genel olarak.
Of gobegim buyudu vay begenilmiyorum uf bebek dogacak vs vs.
Hem bile isteye yapiyorsun hem 9 aydir sikayet.
Hayattan biraz zevk al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?