9 aydır hiç bu sebebten heyecanlanıp ağlamadım . Üzülüyorum ben bebeğimi sevemiyorum diye. Eşim gün sayıyor elini koyup özledim kızım falan diyor ben boş boş bakıyorum
Allah size de kolaylık versin inşallah eşinde yanında olur canım.
Dün akşamdan daha sakinim çok şükür.burda okuya okuya biraz rahatladım
Canım bende 1 yıl düşünmezken hemen kaldım. Çok şükür . Allah isteyen herkese versin ama ben kardeşimi büyüttüğüm için çocuktan bıktım. Anlıyor musun beni
Tek doğum yapan siz misiniz hanfendi ?Daha önce Doğum yaptınız mı hanımefendi ?
canım kardeşim korkman normal doğum sürecinden.. ama doğum çok güzel bir duygu sadece o duygu için bile tekrar doğurmak isterim.Yine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum
Siz de hamileyken sürekli beğenilmiyorum, şiştim, çirkinim, kocam kıskanmıyor, kanamam var ama kocam ilişki istiyor diye diye dert küpü olarak gezdiyseniz size de tekrarlayayım tadını çıkarın, hayattan zevk alın.
Yok ben böyle şeyler düşünmedim ama sadece doğumdan ve sonrasından endişe ediyorum diyorsanız tebrikler!
Zira normal olanı budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?