KORKUYORUM 😢😢😢

Merhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur 🙏.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Çok üzüldüm halinize bilemiyorum sanırım kadın sığınma evine gidin derim başkada aklıma bişey gelmiyor. İnşallah buradan daha iyi nasihatler gelir. Sizi doğru yola götürür.

Baba imzasıyla nikah kıyıldı o zaman da,imza verdiler hani nikah için geçerli olmaz sanırım
yine de siz resit degildiniz sizin yerinize babaniz ve esiniz denen o adam karar verdi dolayisiyla sikayet de etmeyi deneyebilirsiniz uzaklastirma alirsaniz çocuklarınızla su anki evde kalırsınız bebek dogduktan sonra baska yöntemler bulursunuz
Bir arkadas numara da bulup yazmış mutlaka arayin yasiniz genç daha, lohusaliktan sonra kendi ayaklarınızın uzerinde durabilirsiniz ise girer calisirsiniz
Babanızla da konuşun siz sahip çıkın ben çalışıp gecindiririm cocuklarimi yeter ki yanımda olun diyin. Eve para getirince sesi de kesilir.
Dediginiz gibi evet ama 1 ay önce konu açmadım ben. Dediginiz kişi ben değilim sanırım ama bu yazdiklariniz bende de öyle oldu
Konu benziyor baska bir konu daha vardi orada da çocuğuma üzülüyorum diyip geri dönmüştü sanırım konular benzediginden ben karıştırdım

Sorun ne anlamadım? Dışardan bakan bir göze her şey yolunda ki 3. Çocuğa hamilesiniz. Hadi 16 yaşında evlenirken bir cehaletti anlarım hadi ilk çocukta cehalet hadi iki de cehalet olsun ama siz akıllanmıyorsunuz ki. Ortada resmî nikah bile yok adam yarın ölse bir kuruş hakkınız yok. Ne denir bilemedim sığınma evi elbette size ömür boyu bakmaz, belli bir süre orda kalabilirsiniz bu süre zarfında meslek edinmenize yardımcı olurlar. Kusura bakmayın halinize üzüldüm ama sizi anlayamıyorum tek bir tane mantıklı hareketiniz yok yazdıklarınıza göre

Onlar nasıl küfürler yahu, öğürmem geldi :kusmuk: Terbiyesiz herif! Eski kız arkadaşımın bilmem neresinin kılına kurban ol diyen yaratıkla bırakın çocuk yapmayı aynı yatağı paylaşmayı nasıl içiniz alıyor :kusmuk:

Namus bekçileri senin bacına bilmem ne yapayım diyen kocana tepki veremiyor mu? Hayret.
Ne diyorsun lan sen demek için eyleme geçmesini mi bekliyorlar?
Anladığım kadarıyla zaten şuan nikahın yok.
Mahkeme çocukları sana verdiyse kimseye birşey demeden al çocuklarını en yakın karakola git.
Çocuklarımla kalacak yerim yok de.
Seni kadın sığınma evine yerlestirirler.
Sen istemediğin sürece seni kimse de bulamaz

Müge anlının bi lafı var, sen görümcelerinle kısır yerken biz sınavlara giriyoduk diye. Sana tek diyebileceğim aferin hayatını mahvetmişsin
Allah askına Müge Anlı'nın o cok bilmiş saçma sapan laflarını insanları incitmek için kullanmayın burda. Kadın (Müge Anlı) kendi özel hayatında bi sürü saçmalık yapmış gelmiş millete ders veriyor televizyondan! Onun dışında bu kızcagız aile durumunu anne babasını yazmıs siz bu kızcagızın ailesinde aynı şartlarda, aynı sevgisizlikte mi buyudunuz de bu kadar rahat konusabiliyorsunuz?

Benim annem üzerime titrerdi mesela ben de hayatım boyunca okumaya çok istekliydim ama şimdi bu arkadaşla aynı durumda şartlarda değilmişim ki onu yargılayayım. Azıcık sefkat ya, azıcık anlayış gösterelim birbirimize... Kaldı ki aynı şartlarda bile olsak her insanın psikolojisi farklı, farklı tepki verebilir aynı olaya..büyük konuşmayalım, üstten bakmayalım da hayat benzer bir zor durumu bize yaşatmasın.

Konu sahibi sizin çok aklı başında bir hanımefendi olduğunuzu düşünüyorum eskiden ne hata yapmış olursanız olun bırakın artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizin ve çocuklarınız için en iyisi olur!

Verdiğim numarayı aradınız mı 5 5kisilikailem
Ekran aldım aricam çok teşekkür ederim. 🙏 zamanı bekliyorum en ufak bir tartışmada uygulamaya geçicem inşallah hakkınızı helal edin lütfen benim icin uğraştınız ailem bile bu şekilde davranmadı

Ekran aldım aricam çok teşekkür ederim. 🙏 zamanı bekliyorum en ufak bir tartışmada uygulamaya geçicem inşallah hakkınızı helal edin lütfen benim icin uğraştınız ailem bile bu şekilde davranmadı
Arayın bilgi alın en azından çaresiz kaldığınızda ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz. Rica ederim ne demek helal olsun.

Allah askına Müge Anlı'nın o cok bilmiş saçma sapan laflarını insanları incitmek için kullanmayın burda. Kadın (Müge Anlı) kendi özel hayatında bi sürü saçmalık yapmış gelmiş millete ders veriyor televizyondan! Onun dışında bu kızcagız aile durumunu anne babasını yazmıs siz bu kızcagızın ailesinde aynı şartlarda, aynı sevgisizlikte mi buyudunuz de bu kadar rahat konusabiliyorsunuz?

Benim annem üzerime titrerdi mesela ben de hayatım boyunca okumaya çok istekliydim ama şimdi bu arkadaşla aynı durumda şartlarda değilmişim ki onu yargılayayım. Azıcık sefkat ya, azıcık anlayış gösterelim birbirimize... Kaldı ki aynı şartlarda bile olsak her insanın psikolojisi farklı, farklı tepki verebilir aynı olaya..büyük konuşmayalım, üstten bakmayalım da hayat benzer bir zor durumu bize yaşatmasın.

Konu sahibi sizin çok aklı başında bir hanımefendi olduğunuzu düşünüyorum eskiden ne hata yapmış olursanız olun bırakın artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizin ve çocuklarınız için en iyisi olur!
Beni anlayan nadie insanlardansınız 🙏 çok teşekkür ederim size. Herkes eşit şartlarda ve adil şekilde büyümüyor maalesef. Hatalarımı kabul ediyorum zaten ama hala bunun konuşulmasının ne bana ne çocuklarıma faydası var ben artık bundan sonrası için fikir almak istiyorum. Güçlü oldugumukabul ediyorum fakat çok duygusal bir yapım var babama dayanamıyorum geri geliyorum somra çocuklarıma dayanamıyorum sanırım bir tek kendimi düşünemiyorum. Kendimden başka herkes için kendi hayatını mahvettim

Onlar nasıl küfürler yahu, öğürmem geldi :kusmuk: Terbiyesiz herif! Eski kız arkadaşımın bilmem neresinin kılına kurban ol diyen yaratıkla bırakın çocuk yapmayı aynı yatağı paylaşmayı nasıl içiniz alıyor :kusmuk:
Ilişki yok yemek yapmıyorum artık arada tek tük kelime ediyoruz oda mecburluktan. Yani iki yabancı gibiyiz şuan.

Namus bekçileri senin bacına bilmem ne yapayım diyen kocana tepki veremiyor mu? Hayret.
Ne diyorsun lan sen demek için eyleme geçmesini mi bekliyorlar?
Anladığım kadarıyla zaten şuan nikahın yok.
Mahkeme çocukları sana verdiyse kimseye birşey demeden al çocuklarını en yakın karakola git.
Çocuklarımla kalacak yerim yok de.
Seni kadın sığınma evine yerlestirirler.
Sen istemediğin sürece seni kimse de bulamaz
Daha önce gittim sığınma evine zaten kimse bulamıyor evet,istesem ayrı şehire gider orda yine bir hayat kurmaya başlarım sıfırdan allahın izniyle. Istiyorum ki kaçmayayım kaçarak çocukları mı ve kendimi rezil etmek yerine ailem arkamda olsun destek olsunlar . Onu da kabul ederler mı ondan şüpheliyim sanırım denemeden bilemeyiz bunu da.

Durumuz üzücü evet ama çok hatalısınız bu da gerçek. Ailenize kardeşinize o kadar pis cümleler kuran biriyle nasıl cinsel birliktelik yaşadınız ?
Eşimin ailesinden biliyorum böyle sorunlar yaşayıp kocasına geri dönen evlatlar aileyi çok yıpratıyor. Görümcem defalarca geldi gitti evlat deyip aldılar ama sevgi saygı herşeyi yitirdi.

Birde çalışmıyorum ama çocuklarıma bir şekilde bakarım buna inanıyorum. Devletin yardımları var mı varsa neler söyler misiniz?
asla böyle acımasız yorum tapmam ama sizin hayAtınız sizden gitmiş.. artık geç kalmışsınız...3 çocuk olmadan önce düşünseniz bi çıkış yolu olabilirdi belki..Bundan sonra, ya bu adamı çekeceksiniz..ya da çocukları bırakıp (ya da erkek çocuğu her neyse) baba evinde benzer hayata devam ..sizden geçmiş bari çıcuklarınızı okutun da sizin çektiklerinizi çekmesinler. Çalışmadan 3 çocuğa bakamazsınız.vazgeçin o hayalden.

Back
X