KORKUYORUM 😢😢😢

Ya yaz da bu kadar ayrıntı vermek de nedir aileniz yok mu böylesine saygısız bir insandan bir çocuk daha niye peki bu insan birden saygısız olmadı değil mi niye 2.çocuk
Aileme bu kadar detaylı anlatamıyorum sonuçları kötü biter diye. Size anlatmanın sebebi hakli olduğumu bir kac kisiden daha duyup cesaretlenen istemem

Ailen seni kabul etmiş sen onların yanından kaçmadın mı
Asla yargılamıyorum gidişat onu gösteriyor sadece
Sana çok üzüldüm ve çok kızdım Allah yardımcın olsun.
Ailem benikabul etti sadece çocuğumu değil o yüzden geri geldim bencillik yapıp kendimi kurtardım onlar o siddetinicinde kalsın diyemedim

Kadın sıgınma evı suan senın ıcın en mantıklısı orda nasıl oluyor bılmıyorum ama cok gızlı tutuldugunu duymustum. Bırıkımını yapmaya devam et dogumdan sonra esınlenayrılmak ıstedıgını soyle ve oyle gıt kacar gıbı gıtmekı baskasına kactın sanıp basına bela olmasın. Babanıda bosver kadın sıgınma evınde anlat derdını babana veya bı baskasına yerını soylemesınleer baska sehıre gondersınler senı ıs ımkanıda saglarlarsa. Ay beynım yandı cok uzuldum yasadıkların unutulur falanda caresız olmak cok cok zor umarım cocuklarınla guzel bı hayat kurabılırsın. Ama buraya yaz sık sık bılelım ıyı oldugunu
Inşallah yaparım ve size kurtuldum diye bir başlık açarak haber veririm 🤲

Sadece devlet desteğiyle kirayı, faturaları, yeme içmeyi karşılayamazsın. Devlet en fazla erzak verir. Ayrıca öyle bir babayla ayrı ev de zor görünüyor. Babanı 3 çocukla dönmeye ikna edeceksin başka yolu yok gibi. "Beni çocuklarından ayırmadan bana sahip çık" diyeceksin.
Sığınma evinde konuşacağım babamla bu konuyu hatta babama nazi geçen bir halam var onu araya koyarım diye düşünüyorum

16 yaşında evlenmek ne ya arkadasım bu nasıl bir zihniyet?
Ailem istemedi ben istedim diyorsun bide
Ailen zorla Verse birşey diyemem ama sen istemişsin
16 yaşında bırak evlenmeyi bir erkekle konuşmaya çekinirdim biz çok saftık heralde
Kocan şizofren olabilir
Çocuklara yazık ya

Aileme bu kadar detaylı anlatamıyorum sonuçları kötü biter diye. Size anlatmanın sebebi hakli olduğumu bir kac kisiden daha duyup cesaretlenen istemem
Ama bu kadar ayrıntılı anlatılmaz ki eşinizin kardeşinize olan söyledikleri yenilir yutulur şey değil haklı olup olmamak değil ki burda olan saygı olmayan yerde ne olur Allahınızı severseniz çok rica ediyorum hangi şehirdesiniz belediyelerin yahut kadın dayanışma kollarının kadın sığınma evlerinin verdiği ücretsiz psikolojik danışma yerleri hangi şehirdesiniz yazın ben size o şehirde varsa randevu almanız için tlf numarası bile vericem

Ama bu kadar ayrıntılı anlatılmaz ki eşinizin kardeşinize olan söyledikleri yenilir yutulur şey değil haklı olup olmamak değil ki burda olan saygı olmayan yerde ne olur Allahınızı severseniz çok rica ediyorum hangi şehirdesiniz belediyelerin yahut kadın dayanışma kollarının kadın sığınma evlerinin verdiği ücretsiz psikolojik danışma yerleri hangi şehirdesiniz yazın ben size o şehirde varsa randevu almanız için tlf numarası bile vericem
Gaziantepteyim

Size de hak veriyorum tanımadığınız için tabi tepkiniz normal ama hiçbirşey bildiğiniz gibi degil ben korunmaya fırsat bulamıyordum maalesef sıkı biri çocuğu nasıl aldırsaydım
Cok cabuk PES edip seks yapmissin zorlasaydi hatta siddet le yataga atsaydi demekki ayni herif degismedi veya pisman degil korunmaya firsat yoktuda en azindan iyice bir ders verseydin kusura bakma ister alin ister alinma suç sende hadi önceden cocuktun bilmiyordun ama ya simdi ahhh cok yazik gercekten 22 das da 3 cocuk hic birsey yasamadinki sen hemen anne olmussun daha cocukken Allah yardimcin olsun ne diyim

Kiz kardesine söyledikleri tam çomar oldugu belli yenilir yuturlur degil belliki kizda gözü var yoksa ne diye öyle sapikca hakaret eder anlamis degilim

Eskiyle şimdi bir değil diye düşünüyorum ablacım acaba haksız mıyım belki bu zaman O zamana göredaha iyidir iş devlet yardimi konusundan tabii siz daha iyi bilirsiniz ama

Devletin yardımları kısıtlı
Bir düşün kardeşim gittin kadın sığınma evine iki çocuk ve bir bebek etrafın insan dolu, özel alanın yok. Ordayken saklarlar seni peki sonrası oradan çıktığında saklayabilecek misin kendini, devletin koruma verdiği kaç kadın öldü izledin mi hiç haberleri. Üç beş ay orada kaldın diyelim sonra ailen diyecek ki bunca zaman ne yaptın yine anlatamayacaksın kendini. Beni dinle ailenle uzlaşmaya bak sen

Yüzyüze konuşamam babamla ama kadın sığınma evine gidince telefon edip konuşurum inşallah bu dediklerinizi. Zaten şuan hamileyim ve 5 aydır ilişkiye girmeyi red ediyorum seni midem almıyor diyorum
Babanızla konuşun.
Şu an hamilesiniz umarım doğumdan sonra da cinsel ilişki olmaz..
En kötüsü olacaksa da korunun mutlaka.
Olursa 4.çocuk olacak..:KK43:

Babanız 1 çocuğunuzu almış kabul etmiş diğeri mi fazla geldi. Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz lütfen korkma madem ailen ayrı eve çıkmana izin vermez bak başta baban kabul etmiş yine git konuş kıyamaz evladından ayrı duramadığın için gittiğini söyle. Çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin ah be kuzum hadi 2 tane var bunu niye yaptın anlamadan doğum kontrol hapı içseydin ya madem o kadar çaresizdin kendin niye önlem almadın sağlık ocakları ücretsiz bile veriyor bildiğim kadarıyla hapı. Orada iş imkanı çok sanayisi var bildiğim kadarıyla çok kolay iş bulabileceğin bir şehir ailenle git yine konuş

Back
X