- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Zaten veterinerin verdiği toz süt var onu sulandırıp verdim ve verilecek. Veteriner nemlendirilmiş kuru mama da yiyebilir sütle beraber dedi. Veterinere 750 tl veremezdim, sahiplendirmek için de almadılar.40 günlük yavru için 3 günde bir zor hem mama değil onun veterinerin önerdiği şekilde süt içmesi gerekir...
Ve benim bildiğim kediler belirli bir süre anneleri yalayarak tuvaletni yaptırıyordu. Veterinerinize vermenizi öneririm.
İlk kutudan aldığımda hemen geri götürdüm, kediyi ben odunlar, ağaç dalları ve eski püskü çakılmış tahtalar arasından te dipten kurtardım. Annesi kardeşini alıp gitmiş. Keşke elimden başka bir şey gelse.O kadar küçük bebeğin tuvaletini senin yaptırman gerek diye biliyorum bırakıp gidersen yaşayacağınıda düşünmüyorum maalesefkutudan almasaydın belki annesi alırdı kokun sindiği için almadı büyük ihtimalle 1 ya bebek kediyi bırakmak yanlız
İstanbulHangi şehirdesin canım
Zaten veterinerin verdiği toz süt var onu sulandırıp verdim ve verilecek. Veteriner nemlendirilmiş kuru mama da yiyebilir sütle beraber dedi. Veterinere 750 tl veremezdim, sahiplendirmek için de almadılar.
Yani inanın ben elimden geldiğince bir çözüm bulmaya çalıştım ve hepsini zaten düşündüm, bir tek bunu yapabildim.
Canım o zaman her gün ilgilenebilecek bir dostun tanışın varsa ver kediye yazık olur...
Ben kediyi daha bugün eve getirdim. Cumartesi veya perşembe günlerini ayarlayıp evime dönebilirim ve bulabilirsek bakacak kişiye verebilirim geçici olarak. Ama nasıl yapabiliriz düzgün birini ben nasıl bulurum?Burdan birini bulsak 1 ay bakacak maalesef okadar minik kedi ağlıya ağlıya ölürwc sorunuda var şuanda tuvaletini sen yaptırmıyormusun
Ben kediyi daha bugün eve getirdim. Cumartesi veya perşembe günlerini ayarlayıp evime dönebilirim ve bulabilirsek bakacak kişiye verebilirim geçici olarak. Ama nasıl yapabiliriz düzgün birini ben nasıl bulurum?
Annesinden ben ayırmadım. Veterinerin verdiği sütü içiyor.ay yavru kedicik sadece annesini emerki anca oyle karnini doyurur keske ayrilmasaydi annesinden..
Ben kediyi daha bugün eve getirdim. Cumartesi veya perşembe günlerini ayarlayıp evime dönebilirim ve bulabilirsek bakacak kişiye verebilirim geçici olarak. Ama nasıl yapabiliriz düzgün birini ben nasıl bulurum?
İzmire ulaştırma şansın var mı?
Bi şekilde ulaştırırsan ben bakarım. İstersen dönünce alırsın istersen ben sahiplenirim.
Tuvalet işini napıyorsun o önemli kendi yapamaz bildiğim kadarıylaAnnesinden ben ayırmadım. Veterinerin verdiği sütü içiyor.
Şehirlerarası gönderebilsem İzmir'e gidiş 350 tl dönüş 350 tl (en az) toplam 700 tl yapar. Gidişi ödesem dönüşü nasıl öderim bu kadar pahalı beklemiyordum petnakilleri.İzmire ulaştırma şansın var mı?
Bi şekilde ulaştırırsan ben bakarım. İstersen dönünce alırsın istersen ben sahiplenirim.
Ya sorma kuzu düşünmemeye çalışıyorum evde tek başıma ağlıya ağlıya gezicek gözümün önüne geliyorBibi çok üzüldüm ben. Ağlicam şimdi
Veteriner kuma yapabileceğini söyledi. Yarın arkadaşım kuma koyacak onu patilerini sürtmesi için, gidip yapabilmesini umuyorum ben varken yapmamıştı tuvaletini.Tuvalet işini napıyorsun o önemli kendi yapamaz bildiğim kadarıyla
Şehirlerarası gönderebilsem İzmir'e gidiş 350 tl dönüş 350 tl (en az) toplam 700 tl yapar. Gidişi ödesem dönüşü nasıl öderim bu kadar pahalı beklemiyordum petnakilleri.
Hanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.Ya sorma kuzu düşünmemeye çalışıyorum evde tek başıma ağlıya ağlıya gezicek gözümün önüne geliyor
Şu anda yanlız mı hemen alıp gittiniz miVeteriner kuma yapabileceğini söyledi. Yarın arkadaşım kuma koyacak onu patilerini sürtmesi için, gidip yapabilmesini umuyorum ben varken yapmamıştı tuvaletini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?