- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Kendi başına kuma yapamaz canım, ıslak pamukla totosunu silip uyarmak gerekiyor anca öyle yapıyor yavrular kakayıVeteriner kuma yapabileceğini söyledi. Yarın arkadaşım kuma koyacak onu patilerini sürtmesi için, gidip yapabilmesini umuyorum ben varken yapmamıştı tuvaletini.
Keyfinden bırakmıyorsun ona bir şey dediğimiz yok ama olacakları söylüyoruz maalesef daha tuvalet işi bile belli değil belkide kendi yapamıyorHanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.
Eve geldikten sonra saatlerce beraberdik. Şimdi yalnız yarın sabah arkadaşım gidecek yanınaŞu anda yanlız mı hemen alıp gittiniz mi
Arkadaşım yarın silsin poposunu ıslak pamukla.Kendi başına kuma yapamaz canım, ıslak pamukla totosunu silip uyarmak gerekiyor anca öyle yapıyor yavrular kakayı
Hanımlar siz böyle dedikçe benim boğazımdaki yumru büyüyor ben keyfimden bırakmıyorum, aklım her saniye onda ve ben de çok mutlu değilim şu an. Güle oynaya bırakmadım yani, benim de gözümün önünde hep.
İstanbulHangi sehirdesiniz? Ben 1 aylığına bakarım. Daha çok küçük çok ilgiye ihtiyacı var tuvaletini yapmayı bile bilmiyor olabilir. 1 ay yalnız kalırsa cok yabanilesir cok uzuldum.
Gitmeden kendim de vermeye çalışırım, arkadaşımdan da rica ederim kolayını bulmaya çalışırız. İnşallah çok ters bir yerde değildirçok üzüldüm gerçekten, özel bir durumdan dolayı ben de alabilecek durumda değilim. B bandista nolur al bu yavruyu 1 aylığına...MightyPineapple 'ın arkadaşı teslim edebilir mi bandista'ya acaba?
Yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?