- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Boswerin anlatmayayım..ne anlattı da sizi ürküttü anlamadım ama boşverin.. tv açın, sesini de açın, sesleri duymayın..
Suudi arabistandayım.Farklı bir yer derken ? Nerede yaşıyorsunuz ki ve ne anlattı eşiniz ?
Canım kulaklıgı takamıyorum,takınca sanki ses yoksa var gibi hissediyorum..işte simdi esim horul horul agzını acıp yatmış.Kulaklıkla telefondan slow muzik dinleyin rahatlatır uykunuzu getırır.. Siz düsündükce dinledikce daha cok korkarsiniz yapmayin bu eziyeti kendinize bi süre sonra takinti haline gelir her ses korkutur kendimden biliyorum
Not: "ölüden degil diriden korkun"...
Anladım bncede tv kafanı oylar ben korktuğum zaman dizi veya film izlerim kafanı meşgul et düşünmezsen korkun azalirSuudi arabistandayım.
Ben ısrar edip sordum öyle anlattı..
Yukarda acıkladım,canım suudi arabistandayım malesef.burası dediğiniz yer neresi?
Suudi arabistandayım.
Ben ısrar edip sordum öyle anlattı..
Butun duaları okudum artık korkudan karanlık tv de yan odada sogukta off vallahi bugun cıldırmassam iyidir...Ölüden değil diriden kork derler birkaç sure oku Besmele çek içindeki vesvese gitsin
Tabiki inanclı biriyimde bilmem ben korkuyorum suan allahım sen yardım et .ülkemizde çoğu yerde mezarlıklar şehrin ortasında evlerin arasında, insanlar mezarlıklarla karşı karşıya olan binalarda oturuyorlar yine de bir şey olduğu yok.. bunları düşünün, inançlı biriyseniz duanızı edin, tv açın yada eşinize sarılıp yatın..
Nedense aklıma hindistan geldi bir anda da ondan sordum.Yukarda acıkladım,canım suudi arabistandayım malesef.
Butun duaları okudum artık korkudan karanlık tv de yan odada sogukta off vallahi bugun cıldırmassam iyidir...
Ölen cocuguna aglıyor ,bagırıyor bütün sesiyle işte.Ama yapacak baska bi alternatif de kalmadi bu saatde.. Böyle o sesi dinlersen piskolojin bozulur..cokda merak ettim yaaa neymis o sesler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?