- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- 163
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım burdakilerin mezarlığı yokmuş gömüp bırakıyorlar çöl ya burası toprak yok işte bunun gibi daha anlattı.işte birisi oldügünde gülerlermiş akrabalar filan aklımı aldı bu seyler..vb.
Olm manyak mı bunlar biri ölünce niye gülüyolar?Canım burdakilerin mezarlığı yokmuş gömüp bırakıyorlar çöl ya burası toprak yok işte bunun gibi daha anlattı.işte birisi oldügünde gülerlermiş akrabalar filan aklımı aldı bu seyler..vb.
Burası cöl canım toprak yokki gömsünler..işte bir kuma gömüyorlar izini kaybediyorlarmış..işte ölen icin yas tutmaları günahmış.Suudiarabistan da yani en fazla ne yapılabilir ne kadar farklı olabilir ki cenazelerimizden
Bide espri yapıp yattı..eşin de yangına körükle gitmiş mübarek
Burası cöl canım toprak yokki gömsünler..işte bir kuma gömüyorlar izini kaybediyorlarmış..işte ölen icin yas tutmaları günahmış.
Evet aynn onun icn ..Olm manyak mı bunlar biri ölünce niye gülüyolar?
Allah'a kavuştu yihhuuuuu falan mı diyolar nedir yani
Tovbe estafutlah..gece gece sesli guldurdun beniOlm manyak mı bunlar biri ölünce niye gülüyolar?
Allah'a kavuştu yihhuuuuu falan mı diyolar nedir yani
Bide espri yapıp yattı..
Espirisi su,
aZrail buralarda dolanıyordur dikkatli ol,demez mi? gelde altına kacırma.
Bilmm kadının bagrması yas tutmamalar.İyi de canım çöle gömmelerinden niye korkuyon ki?
Adamlar suni toprak yapacak değiller, napsınlar. Zaten derine gömüyolardır, o kadar böcek falan var kısa zamanda yok oluyordur fiziksel kalıntılar. Bi yerde karşılaşmazsın yani. Öyle olsa adım başı cesetle karşılaşmanız gerekirdi.
Hacı bunlar olayı çok yanlış anlamışlar ya.Evet aynn onun icn ..
bıde bir bebek dogunca aglarlarmış.azaba geldi diye.
Kız gördün espiriyi agzı acık yatıyor..ve siz bu adamı "uykusu kaçmasın yazık" diye uyandırmıyorsunuz, ben olsam uyutmazdım hadi uyandırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?