korkuyorum yatamıyorum.

eşin de yangına körükle gitmiş mübarek

Olm manyak mı bunlar biri ölünce niye gülüyolar?
Allah'a kavuştu yihhuuuuu falan mı diyolar nedir yani

Suudiarabistan da yani en fazla ne yapılabilir ne kadar farklı olabilir ki cenazelerimizden
Burası cöl canım toprak yokki gömsünler..işte bir kuma gömüyorlar izini kaybediyorlarmış..işte ölen icin yas tutmaları günahmış.

Yahu inandın mı sen , insan istese de gülemez.
Çok yakının öldü düşün allah korusun da gülebilir misin .
Eşin yanlış anlamıştır .Yas tutmasalar da kahkaha atacaklarına ihtimal veremiyorum .

Suudi arabistan da cenaze defni gece yapiliyor diye duymustum, gercek mi yani.

Burası cöl canım toprak yokki gömsünler..işte bir kuma gömüyorlar izini kaybediyorlarmış..işte ölen icin yas tutmaları günahmış.

İyi de canım çöle gömmelerinden niye korkuyon ki?
Adamlar suni toprak yapacak değiller, napsınlar. Zaten derine gömüyolardır, o kadar böcek falan var kısa zamanda yok oluyordur fiziksel kalıntılar. Bi yerde karşılaşmazsın yani. Öyle olsa adım başı cesetle karşılaşmanız gerekirdi.

Siz de bebek var mı , ben de niye taktıysam buna bu kadar
Olmasını çok istediğin bir şeyi hayal et , güzel uyunuluyor öyle.
Bir de başka bir taktiğim var benim .
Yatak da mesela aklıma bir sürü şey getiriyorum sörf yapıyorum resmen , çaydanlık , karınca,kolanya,anahtar,poşet ,harita birbirinden çok alakasız şeyleri gözümün önüne getiriyorum .
Bir bakmışım uyumuşum.

Bilmm kadının bagrması yas tutmamalar.
Bizde 7sinde lokma dökülür onlarda yok mesela bilmm işte ynmda diye korkuyrm..

nekadar garıpmıs yanıb nekadar ınaclı olursa olsun bı ınsan dayanamz yakının olum acısına peygamberımız bıle yakınlarını kaybbettıgınde aglamış... garıp vallahı ölünün arkasından gulmek sevınmek ınanılır gıbı degıl ilginçmiş

Evet aynn onun icn ..
bıde bir bebek dogunca aglarlarmış.azaba geldi diye.
Hacı bunlar olayı çok yanlış anlamışlar ya.
Allah o bebekleri durduk yere mi veriyo acaba. Sevişmesinler, hiçbir bebek de azaba gelmesin dünyaya madem. Yiyosa sevişmesinler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…