korkuyorum yatamıyorum.

Bence kadınlar klübündeki diğer Yazıları oku çok eğlenceli güzel şeşeyler var kafan dağılır

tv yan odadaysa sen de telefondan aç.. gir youtube a aç bir film izlerken uyursun zaten..
Böyle dediginiz gibi yapayım.
İnşallah hemen uyurum.
Allah herkesin evlatlarını bağışlasın.
kimseye evlat acısı göstermesin...amin....

Ahhh canım sen bağrış çığlıklara dayanımıyorsun vicdan ah o vicdanımız dayanamıyo işte bende burda türk biri ölmüş katıldım cenazeye hiç tanımıyorum tesadüf katıldım hüngür hüngür hıçkırıkla ağladımki ne ağlama hakka soruyo hoca helal olsun diye bağırıyom kadın ahhhh canım neyin oluyo dedi kim dedim cenazesi olan hiç kimsem ben tanımıyomki dedim millet bana bakdı bu deli nerden düştü buraya diyeee aklıma o an babam geldi tüm çığlıklarım onun içindi kimse bilemedi tabiki beyaz madde satıcısı adam için ne ağlayacam. De allasen işim gücüm yokdaaasanki

Kızzzz anlatsana kkyı uyutmucan bu gece anlaşıldı anlatta millet rahatlasın

önce duygusala bağlandım sonra gülmekten öldüm yaa.. çok yaşayın emi

Suudiarabistan da yani en fazla ne yapılabilir ne kadar farklı olabilir ki cenazelerimizden

Hayır öğrenemezsem de meraktan uyuyamam. Her türlü uyuyamayacaksam bari öğrenip de uyuyamayayım.
Canım burdakilerin mezarlığı yokmuş gömüp bırakıyorlar çöl ya burası toprak yok işte bunun gibi daha anlattı.işte birisi oldügünde gülerlermiş akrabalar filan aklımı aldı bu seyler..vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…