- Konu Sahibi Nesesanane
-
Ben belcikadanim ve hollandada 23 haftay kadar alior anemin zoruylada girmzk zorunda kaldim
Evet doğru bu bilgi...
Bence soğmamıştır ama evlenmek için acele etmeye gerek kalmadığını düşünüyodur. Nasıl olsa hamile değilsin. Yavaş yavaş iş bulup para biriktirmek istiyodur. Ben böyle düşünüyorum.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Merhaba ben buraya yeni uye oldum sikintimi paylasabilmek ve sizin fikirlerinizi alabilmek icin.
Benim 9 aydir beraber oldugum erkek arkadasim var. Ve biz bi hata yaptik evlenmeden iliskiye girdik
Bir kac ay sonra hamile kaldim ve istemeye geldi nisanlandik ama cok surmedi babam tr gitti anesi hasta,
Ve biz dugunu 9uncu ayda planliyoduk ve aneme artik soylemem lazimdi.
Soyledim ve annem karnimdaki 5aylik bebegi zorla aldirtti elimizden hic bsy gelmedi.
Nisanliminda isi ve durumu olmadigi icin kacamadik o bebegide ikimizde cok istiyoduk ama.
Ve o hafta boyunca hergunum zehir gibi gecti ve halada oyle.
Annem dugun icin zorluyo beni babamin kulagna gitmesin bisey diye ama buseferde
Nisanlim duguny seneye marrta veya nisanda yapalim dio o arada is bulup islerini duzeltsin diye.
Bende anemin baskisiyla her firsatta konuyu aciyorum nisanlima ama o bakariz dio baska bsy demio.
Ama su son ik gundur cok zor ulasiyorum ona msjlarima cevap vermio yada isi oldugunu soyluyo sizce sogudumu benden bi kac saat icinde?
Bi kac gun once dogum gunymde yemege goturdu hediye aldi.ileriye dahir pilanlar yapior bizim icin.
Bebegi aldirdiktan sonrda hep guclu olmami soyledi ve hep yanimda oldugnu soyledi
Ve bugun dugun konusunu actigimda sabretmemi soyledi bana istemiorum demior ama maddi yonden hazir olmadigni soyluyir.
Sizce beni gercekten hala seviomudur yoksa bzni birakmayimi pilanlio?
Anemin bebegi aldirtmasinin sebebi trden geldiginde duyarsa hamile oldugmu kiyamet kopacagi icin aldirtti ben nekadar istemesemde.
Suan dua etmekten baska bsy yapamiyorum cok zor durumdayim korkularim var
Hollanda da kiliseye de gidiyorlar siz de gidiyor musunuz ??? Musluman degil misiniz ??? Dinimiz kurtaj konusunda ne der bilmiyor musunuz ??? Israil de yasasaydiniz da burada boyle deyip Filistin limi oldurecektiniz ??? Domuzda yiyor musunuz ???Ben belcikadanim ve hollandada 23 haftay kadar alior anemin zoruylada girmzk zorunda kaldim
Ve suan beni sucluyanlar inaninki ben bebegimi vermek istemedim nekadar aci cektigmi bilmiosunuz
Anem babamdan korktugu icin beni mecbur birakti aldirmaya. Nisanlim kacma teklifimi kabul etseydi
Sirf bebegimi dunyaya getirmek icin aileme silecektim cunku bi can tasiordum. Ama
Nisanlimin durumu olmadigi icin oda aldirmami istedi
Gercekten cok zor durumdayim ne yapacagmi bilmiorum artik bu aciyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?