korkuyorum

Oh be sonunda altına imzamı atacağım bir yorum! Çok teşekkürler gerçekten.

Annesi zorla aldirtmis diye bir sey olamaz yapmayin Allah askina.. basit bahanelere siginmayin bos yere... Anneniz zorla bobregini aldiracaksin derse gidip aldirir misiniz ya buda caninizdan bir parça insan korumak isterse cani pahasina korur...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25708953.asp

evlerinde bir yanda çaylar bir yanda tatlılarla masa başından,"o bebeği ne olursa olsun aldırmayacaktın!!!" naraları atan arkadaşlarımın yukarıdaki linke bir göz atmalarını diliyorum.... 19 yaşında bir kızcağız,türkiyede,annesi destek olsa bile, akrabaları tarafından hamile diye öldürüldü.... ve ben düşünüyorum da keşke -günahsız masum bir yavrucuk da olsa- o kız ve annesi o çocuğu bir şekilde aldırsaydı da o 19 yaşındaki kızcağız kuyunun dibini boylamasaydı

burası türkiye arkadaşlar... evet zevkine yapılan bir işin neticesinde 5 aylık bir melek ölmemeliydi ama günümüz gençliği çok aklı başında değil...ve buırada bu kadar kesin, yargılayıcı ve set konuşurken yarın bu koşullarda bir kızınız ya da yeğeniniz olabileceğini düşünün... haa bana sorarsanız önceki yorumumda da söyledim... aldırılmamalıydı...ne yapar edersin... destek çıkarsın.... doğurur...olması gereken budur.... benim demeye çalıştığım... herkesin koşulları aynı değil.... bu sebepten aile katliamı yapabilecek insanlar da var... ve bu kıza katil,katilsin sen, iğrenç insan diye çullanılmış.... biraz fazla değil mi?

arkadasim alıntı yapamiyorum. arkadasimin annesi boyle bi sey yasadi. cocuk 5 aylikti ve ilacla asagiya indirip suni sanciyla dogum yaptirdilar. tamamiyle normal bir bebekti gordum ama sadece gozlerinde perde vardi sanirim oyle demişlerdi. gozler tam anlamıyla oluşmamis yani.

turkiyede yasamiyormuscasina yapilan yorumlara da hayranim acikcasi. sizin cevrenizde bekar bir kiz dogurunca "helal be sana bak nasil dogurdu" diye alkış mi tutuluyor? ayrıca kizi daha dinlemeden etmeden bela okuyaniniz bile oldu. cok kinamayin derim, sizde genc kizsiniz/anne/teyze/halasiniz. bi gun başınıza gelirse "allah seni kahretsin katil" diye bagiranlarla karsilasmazsiniz umarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp atışı konusunda bir bilgim yok benim bahsettiğim kalp atışı değil ki. Sinir sistemi gelişimi 10 haftada başlar. Acıyı hissetme 10 haftada başlar bir nevi.

Mustafa Kemal'in askeri.

Canım ben sana demedim 10.haftada başlar diyen arkadasa dedim kalp atışını biz 7 de duyduk ama o zaman gitmiştim erken olsa belki erken duyacaktik yani yok canlı değilmiş filan demesi garip. .

Canım ben sana demedim 10.haftada başlar diyen arkadasa dedim kalp atışını biz 7 de duyduk ama o zaman gitmiştim erken olsa belki erken duyacaktik yani yok canlı değilmiş filan demesi garip. .

Hı anladım demeye çalıştığınızı doğru söylüyorsunuz

Mustafa Kemal'in askeri.

keşke korunsaydında 5 aylık günahsız bebe ölmeseydi

Son düzenleme:
Annenizde de nasıl bir vicdan varmış ki 5 aylık bir cana kıymış.ne yazık...

Sen karnındaki 5 aylık çocugunu sevememişsin elin oglunun sogumasindan mi korkuyosun
Ki annelik sewgisinin üstnde bi sevqi blmiyorm ben!

%200 katiliyorum, yorumlarin cogunlugu bence vurun kahpeye niteliginde. Ne yaptiginin cok da farkinda olmayan bir genc kiz var burda, annesi/nisanlisi nereye cekerse oraya gidiyor. Burda yetiskin bir kadin yok, kendinize gelin arkadaslar, tecrubesiz bir genc kiz var. Elinize gecse oldureceksiniz.

Ben belcikadanim ve hollandada 23 haftay kadar alior anemin zoruylada girmz kaldim

Cnm benim anne ne neden karsi cikmadin bu konuda ge o anne nasilki 5,6 aylik bebegi aldirabiliuor. Gerci seni elestirmiyorum herhalde bu durumda duymak istedigin tek sey elestiri olsa gerek.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaslar bence bu kadar uzerine gitmeyin. Onun suan ki psikolojik durumunu biz bilemeyiz. Zaten yerinde olsa boyle birsey yazmaz. Bence onun suan en son duymak istedigi sey sizlerin elestirileri. Evet yapttigi dogru birsey degil kesinlikle desteklemiyorum yapmamasi lazimmis, ama o anneki nasil boyle birsey yaptirmis. Bence duualarinizi esirgeyin. Rabbim darda olanlara yardim etsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…