- Konu Sahibi Nesesanane
-
5aylik bir bebek,bir insan,bir canli nasil öldürdünüz...kalbi atiyodu minik elleri pamuk teni vardi...nasil ÖLDÜRDÜNÜZ aglamak uzereyim....ve sen hala beni seviyomu diyosun vicdaniniz nasil rahat.
benim seni sorgulamaya hakkim yok ama tutamadim kendimi
Nişanlınızın tutumundan ziyade bebeğe takıldım ben ve çok üzüldüm
5 aylik bebegi hangi ........... aldi ???? 5 aylik cana kana ruha gelmis bebegi nasil aldirabilirsiniz ?? Dunyayi yikmazmi insan?? 4 ay kalmis o yavrucagin dogmasina !!! Bu nasil, ne buyuk bir gunah !!! Anneniz sizi basiniza silah dayayipmi goturdu doktora? Bacaklarinizi nasil actilar doktora bagladilarmi sizi??? Bir nane yiyorsaniz onlemini alsaydiniz..Keyfinizin bedelini kucucuk bir bebege odetmissiniz !!! Gece gece sinirlerimi alt ust ettiniz !!!! Madem savasamayacaktiniz 1-2 aylikken akliniz neredeydi ?Bunun vebali zor odenir..ODENMEZ !!!!!
Allah ıslah etsin sizi...
Benim de küçük oğluma korunduğumuz halde hamile kaldım ve 4. aya kadar adet gördüm fark edemedik.
Öğerndiğimiz de şok olduk. Doğum yasağım vardı, doğurursam sonu kötü bitme ihtimali yüksekti.
Sorunlu da bir evliliğim vardı. Eşim de dahil herkes '' Hem sağlığın elden gidecek hem de evliliğin kötü doğurma'' dediler.
2 ara da bir derede kaldım zorla ikna ettiler. Yasal süreç dolmuştu ama sağlık nedeni ile alınacaktı ve randevu alındı.
Ama üzüntümü anlatamam
Randevu gününe kadar bir yolu yok mu diye araştırdım, Allah' a sığındım dua ettim '' Rabbim bu yük çok ağır sen yardımcım ol ve mani ol'' dedim.
2 gün sonra büyük oğlum durup dururken, hasta bile değilken havale geçirdi. Çocuğu zor yetiştirdik. Eşim çocuğu yetiştirirken, ben arkalarından koştum
ama yetişemedim. Gecenin bir vakti hamileyim koşarken, ben de düştüm diz kapağımda deri diye bir şey yoktu resmen sıyrılmıştı. Tabi ben evlat
acısından çocuğum kendine gelene kadar fark etmemiştim.
Ben de tedaviye alındım, 3 müz de iyileştik. Ben allah a binlerce kez şükrettim oğlumu bana bağışladı diye.
Randevu günü gelmişti, bizim araç bozuldu. Arkadaşının aracını aldık o da merkezde bozuldu. Ama nasıl mutluyum her gecikme dakikasında eşim strese giriyor ben zevkten 4 köşe oluyorum.
Ani bir kararla eşime '' Bu kadar bela başımızda ben bu çocuğu aldırmam, Allah yanımda '' dedim o zamana kadar karşı gelen eşim hiç olmadığı kadar
yumuşak bir ses tonu ile '' Peki '' dedi
Tabi binbiz zorlukla geçen bir gebeliğin final gününe geldi. Bebeğim dünyaya geldi onu gördüm kokusunu aldım, sonrasını hatırlamıyorum. İç kanamayla beraber nabzım düşmüş acil kan bulup 2. ameliyata alınmışım.
Zor günlerdi doktorun demesine göre mucize yaşandı ve ölmedim.
Şimdi o günleri unuttum oğlum 7 yaşında sevgi pıtırcığı biraz deli cesaretiydi ama oğlumun bana abartısız gün de 30 ve üzeri sarılması dünyaya bedel
Sen şimdi İNSAN mısın?
Ağlayarak okudum. Allah sizi korumuş ve bağışlamış. İnşaallah evliliğiniz düzelmiştir. Allah evlatlarınızın güzel günlerini göstersin..
Çok büyük bi sınavdan alnınızın akı ile çıkmışsınız.Allah ıslah etsin sizi...
Benim de küçük oğluma korunduğumuz halde hamile kaldım ve 4. aya kadar adet gördüm fark edemedik.
Öğerndiğimiz de şok olduk. Doğum yasağım vardı, doğurursam sonu kötü bitme ihtimali yüksekti.
Sorunlu da bir evliliğim vardı. Eşim de dahil herkes '' Hem sağlığın elden gidecek hem de evliliğin kötü doğurma'' dediler.
2 ara da bir derede kaldım zorla ikna ettiler. Yasal süreç dolmuştu ama sağlık nedeni ile alınacaktı ve randevu alındı.
Ama üzüntümü anlatamam
Randevu gününe kadar bir yolu yok mu diye araştırdım, Allah' a sığındım dua ettim '' Rabbim bu yük çok ağır sen yardımcım ol ve mani ol'' dedim.
2 gün sonra büyük oğlum durup dururken, hasta bile değilken havale geçirdi. Çocuğu zor yetiştirdik. Eşim çocuğu yetiştirirken, ben arkalarından koştum
ama yetişemedim. Gecenin bir vakti hamileyim koşarken, ben de düştüm diz kapağımda deri diye bir şey yoktu resmen sıyrılmıştı. Tabi ben evlat
acısından çocuğum kendine gelene kadar fark etmemiştim.
Ben de tedaviye alındım, 3 müz de iyileştik. Ben allah a binlerce kez şükrettim oğlumu bana bağışladı diye.
Randevu günü gelmişti, bizim araç bozuldu. Arkadaşının aracını aldık o da merkezde bozuldu. Ama nasıl mutluyum her gecikme dakikasında eşim strese giriyor ben zevkten 4 köşe oluyorum.
Ani bir kararla eşime '' Bu kadar bela başımızda ben bu çocuğu aldırmam, Allah yanımda '' dedim o zamana kadar karşı gelen eşim hiç olmadığı kadar
yumuşak bir ses tonu ile '' Peki '' dedi
Tabi binbiz zorlukla geçen bir gebeliğin final gününe geldi. Bebeğim dünyaya geldi onu gördüm kokusunu aldım, sonrasını hatırlamıyorum. İç kanamayla beraber nabzım düşmüş acil kan bulup 2. ameliyata alınmışım.
Zor günlerdi doktorun demesine göre mucize yaşandı ve ölmedim.
Şimdi o günleri unuttum oğlum 7 yaşında sevgi pıtırcığı biraz deli cesaretiydi ama oğlumun bana abartısız gün de 30 ve üzeri sarılması dünyaya bedel
Sen şimdi İNSAN mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?