korkuyorum

beş aylık cana kıyarken korkmadında nişanlın soğuyacak diyemi korkuyorsun seni yargılamayacağım ama tesellide edemem emin ol offf nerden açtım bu sayfayı ya sinirlerim alt üst oldu

benim bebeğim de şu an 5 ayı geçti. ve ben 20.haftada hissediyordm onu. kıpır kıpırdı. anne ben burdayım diyor. nasıl kıydın sen o yavruyaa

💑💓

Evet kalbi atıyordu ben dün 3 aylik bebegim in ellerini ayaklarını kalbini ve hareketlerini gördüm kipirdiyordu tüm organları vardı o bir canlı ve siz onu oldurdunuz 5 aylık doğum yapıp kuvezde yasatmaya çalışan bi arkadaşım vardı bildiğin normal bir bebek ti herseyi vardı tamdi.kusura bakmayın ama bebeği oldurmussunuz o bir cenin değil bebekti.

Allah ıslah etsin sizi...
Benim de küçük oğluma korunduğumuz halde hamile kaldım ve 4. aya kadar adet gördüm fark edemedik.

Öğerndiğimiz de şok olduk. Doğum yasağım vardı, doğurursam sonu kötü bitme ihtimali yüksekti.

Sorunlu da bir evliliğim vardı. Eşim de dahil herkes '' Hem sağlığın elden gidecek hem de evliliğin kötü doğurma'' dediler.

2 ara da bir derede kaldım zorla ikna ettiler. Yasal süreç dolmuştu ama sağlık nedeni ile alınacaktı ve randevu alındı.

Ama üzüntümü anlatamam

Randevu gününe kadar bir yolu yok mu diye araştırdım, Allah' a sığındım dua ettim '' Rabbim bu yük çok ağır sen yardımcım ol ve mani ol'' dedim.

2 gün sonra büyük oğlum durup dururken, hasta bile değilken havale geçirdi. Çocuğu zor yetiştirdik. Eşim çocuğu yetiştirirken, ben arkalarından koştum

ama yetişemedim. Gecenin bir vakti hamileyim koşarken, ben de düştüm diz kapağımda deri diye bir şey yoktu resmen sıyrılmıştı. Tabi ben evlat

acısından çocuğum kendine gelene kadar fark etmemiştim.

Ben de tedaviye alındım, 3 müz de iyileştik. Ben allah a binlerce kez şükrettim oğlumu bana bağışladı diye.

Randevu günü gelmişti, bizim araç bozuldu. Arkadaşının aracını aldık o da merkezde bozuldu. Ama nasıl mutluyum her gecikme dakikasında eşim strese giriyor ben zevkten 4 köşe oluyorum.

Ani bir kararla eşime '' Bu kadar bela başımızda ben bu çocuğu aldırmam, Allah yanımda '' dedim o zamana kadar karşı gelen eşim hiç olmadığı kadar

yumuşak bir ses tonu ile '' Peki '' dedi

Tabi binbiz zorlukla geçen bir gebeliğin final gününe geldi. Bebeğim dünyaya geldi onu gördüm kokusunu aldım, sonrasını hatırlamıyorum. İç kanamayla beraber nabzım düşmüş acil kan bulup 2. ameliyata alınmışım.

Zor günlerdi doktorun demesine göre mucize yaşandı ve ölmedim.

Şimdi o günleri unuttum oğlum 7 yaşında sevgi pıtırcığı biraz deli cesaretiydi ama oğlumun bana abartısız gün de 30 ve üzeri sarılması dünyaya bedel

Sen şimdi İNSAN mısın?

teyyy allahim ya senin canindan can koparmislar bes aylik minicik elleri minicik gozleri olan melegini acik konusucam parca parca kasaplarim et parcaladigi gibi parcalayip cope atmislar sen hala nisanlim diyorsun sacini basini yolasim var su an yaaa sen once o adam yerine bebegine yann!!!!!!!!!!

kizin ne yasadigini bilmiyorsunuz. iki mesajla kimseyi boylesine yargilayamazsiniz. sorduğu soru baska ama lanetler yagdiriliyor yine baska bi konu uzerine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla ben sizin anneninizin gerçekten anne olduğundan şüpheliyim.. çocuğu kıyacağına nikahı hemen kıymaya zorlasaydı. sonra biraz toparlanır düğünü yapardınız..istiyorsanız.. evlendikten sonra kim neyi ne kadar konuşabilir ki.. konuşsa ne olacak. evlisiniz..

nişanlın bebeği aldırmak istemiyormuydu.. yani ikisi arasında kalmışmıydın..aslında sen de istemiyorsun bir de kendi isteklerin eşinin istekleri diğer tarafta annenin baskısı içerisindey miydi..

kusura bakma ama nişanlın seni veya annenin açısından kızıyla zorla bir ilişkiye girmemiş.. ama onun 5 aylık bebeğini aldırma hakkını annen görüyor.. bu hiç adil hiç duygusal en önemlisi hiç insani değil..

bu yüzden ailenden annenden soğumuş olabilir.. senden de bu açıdan dolaylı soğumuş olabilir.. çünkü sürekli annesinin sözüyle ikinizi ilgilendiren kararı vereceksen böyle biriyle evlilik yapmayı ister misin..

yani çocuğu aldırmak isteyen senin ailen değil de nişanlının ailesi olsaydı. nişanlında annesine uyup 5 AYLIK bebeği aldırmak isteseydi sen neler hissederdin?

ben asla bizi ilgilendiren böyle bir konuda annesinin sözünü dinleyen birini istemem.

Son düzenleme:
Nişanlınızın tutumundan ziyade bebeğe takıldım ben ve çok üzüldüm

1-2 aylıkken de bebek. 5 aylıkken alınmasına cinayet gözüyle bakılıyor da bir aylıkken neden cinayet olduğu düşünülmüyor. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. neden böyle düşünüyorsunuz?

Ağlayarak okudum. Allah sizi korumuş ve bağışlamış. İnşaallah evliliğiniz düzelmiştir. Allah evlatlarınızın güzel günlerini göstersin..

Dügün eylülde olacakti, babaniz TR ye gittigi icin ertelendi ve bu yüzden babaniz anlamasin diye bebegi zorla aldirtti anneniz!!!
Heralde bugün aldirmadiniz, öyle bile olsa 5 aylikti, eeee eylüle kadar 8 aylik falan olcakti belkide dogmus olcakti, nasil gizliycektiniz? Yada dogmamis olsada dügünün ertesine hemen dogum olacakti, babaniz bukadar saf anlamiycakti? Bahanelerin arkasina siginmayin!
Yazik olmus bebege, bunun vebalie nasil mutlu olunur? Allah affetsin ne diyim...

Kaç yaşındasınız ?
Bir anne 5 aylık kanlı canlı yavruya nasıl kıydı? Büyümüştür o artık ya her şeyi oluşmuştur insan o ya insan nasıl öldürdü!!
Kınamak haddim değil kınamıyorum da zaten dünya bu ne olacağı belli olmaz ama madem bir bebek vardı ortada niye sahip çıkamadınız??
Sevgilinize anlatmadınız mı? İkimizde istiyorduk yazmışsınız sevgiliniz engel olmadı mı?
Eğer yetişkinseniz bir şekilde doğardı büyürdü o bebecik ya anneniz katletmiş onu resmen!! Çalışır çabalar bakardınız! Günahı boynuna annenizin!

Okurken midem bulandı. Nasıl bir düşünce yapınız var anlayamadım.

5 aylık bebeği mi aldırttı! Benim bebeğim karnımda 5 aylıkken ben onunla konuşuyordum, şarkı söylüyordum o da bana tekmeleriyle karşılık veriyordu.

İnanamıyorum size ya! Kürtaja karşı değilim ama 5 aylık bebeği almak ne demek ya?? 5 aylık bebek doğsa yaşatılır be! Yuh!

Bak konu sahibi arkadaşım beni yanlış anlama, yaşamadan anlayamazsın falan deme sakın. Çünkü ben bebeğimi bekarken doğurdum.

Anneme söylediğim zaman dört aylıktı ve annem o anki sinirle aldıracaksın diye diretiyordu, kendisi hemşire, doktor bulacağım diyordu. Ortalığı ayağa kaldırdım, kıymam çocuğuma dedim, beni öldür daha iyi dedim. Şimdi aldırcaksın diyen kadın şu an yanımda 4 aylık oğlumla beraber uyuyor.

Insan korunur ya korunsaydin hamile kalmazdin. Yazik olmus cok buyumus vebek uzuldum. 5 ayda gareketleri bile basliyor..bisey diyemicem.ama sabmiyorum sogudugunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 aya kadar bebek sadece kan pıhtısı oluyor. Yanı canı ruhu yok. Fakat 3 aydan sonra alınması düpedüz cinayettir. Bunun islamla alakası yok bilimsel olarak bu boyledır.

Eger korundugun halde olsaydı o cocuk ve 3 aydan once alınsaydı bişey demezdim normal kimse seni bu konuda zorlayamaz. Ama 5 aylıga kadar farketmedınızmı hiç. Nişanlın belliki atlatıyor seni soyleyeyim.

Çok büyük bi sınavdan alnınızın akı ile çıkmışsınız.

Cesaretiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum.

Hikayenizi burda paylaşmanız eminim birçok arkadaşımıza olumlu örnek olmuştur.

Allah yavrularınızı size bağışlansın ve evliliğiniz için hakkınızda neyse hayırlısı o olsun.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…