korkuyorum

Bizde evlat sahibi olabilmek icin doktor doktor geziyoruz...Allahim goruyorsub duyuyorsun bebekleri gercek anne baba olabileceklere ver yarabbim...Ahh ahhh

Konu sahibi bende desteklemiyorum seni.burdan ucbes cumleyle neler yasadigini tam.anlatamazssin..bu yuzden burada yazilanlar senin canini acitir.bence cevap verme kapattir konuyu.
Islemissin bi gunah..nisanlini bosver inan.adam olsaydi sahip cikardi bebegine...
Sen otur allaha yalvar seni affetmesi icin...dile kolay tabi ama nisanlindan vazgecmen senin icin hayirli

cinsiyeti belli hareket eden bir canlıyı nasıl katletmesine izin verdiniz
annenizin yatacak yeri yok bunu söyleyebilirim sadece...

Bİ akrabamın bebeği 5 aylıkken karnında öldüğü için alınmıştı.kadın 1 sene kendine gelemedi.psikolojik destek aldı.her seferinde tırnakları,kirpikleri bile vardı monna biliyo musun diye ağlardı.bu da gelmiş beni seviyor mudur diyo. Hey Rabbim daha neler duycaz yaa.O masum melek için benim gözümden yaş geldi.sen de onu 5 ay karnında taşıdın öyle mi ? Ne olur fake olsun bu konu

Vallaha ben de altust oldum ya..gece vakti uyku muyku kalmadi..

kork bencede Allah tan kork. sana emanet gelen, sana muhtaç meleğe kıydığın için kork. Tövbe et ,pişman ol sen hala yaptığının farkında değilsin sanırım. hala nişanlımda nişanlım diyorsun

Burdan genç kızlarımıza sesleniyorum.azıcık bi yerlerinizi tutun.yok efendim yapacaksanız korunun.yok korunmuyorsanız da aldırmayın bebeğinizi.aldıran da aldırdım değil ÖLDÜRDÜM desin.Doğru kelime bu çünkü
Kulakları çınlasın Faruk hocamın '' duvarın arkasında olduğu için görmediğiniz bi canlıyı elinizde bıçakla kesebilir misiniz ?hele de kendi yavrunuzu ''derdi.işte bu cinsiyetini beğenmediği,yanlışlıkla olduğu için,gayrı meşru olduğu için çocuklarını aldıranlara duyurulur.Allah ıslah etsin :2:

İnşallah konu sahtedir de o yavruya kıyılmamıştır..
İlk defa bir konunun sahte olmasını bu kadar istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum.... İnsanlar bazen ellerine geçen fırsatın şansın farkına bile varamıyorlar. Yok aldırayım yok pişman oldum da ne güzel dünya ya dimi .... Benim gibi anne olamayan kardeşlerimde yansın ahh bir çocuğum olsa diye diğerleride hoop aldırsın. İnanılır gibi değil

Acik konusayim adam bebek icin evlenme muhabbetine girmis siz bebekten kurtulunca hop geri vites. Siz daha beklersiniz evlenelim diye...

Babadan bu kadar korkuyosunuz niye adam gibi korunmuyosunuz? Hadi korunmadiniz utanmasaniz 9. Ayda aldiracakmissiniz bebegi

Annenizin insanligindan, anneliginden suphe ettim!!

O nasil bir anne ki masum bir canliyi oldurebiliyor.

Kendisi de anne degil mi?!

Evlat sevgisini hic mi tatmamis o?!

Allah sizi de annenizi de bildigi gibi yapsin.

Soruna gelecek olursam ; o adam sirf bebek icin evlenmek istemis, ortada bebekte kalmayinca geri cekiyor kendini.

Yani ask falan yok onda!!

Nasil bir dusuncesizlikle hamile kaliyorsunuz? Hadi kaldiniz, 5 aylik bebegi olduruyorsunuz. Bu nasil vicdan yarabbim. Sorsalar anneniz de siz de inancli insaniz dersiniz. 5 aylik bebegi oldurmenin bahanesi olmaz olmaz olmaz. Ahh bu konu gercek olmasin istiyorum. Surda okuyunca icim acidi, size annenize diyecek cok sey var...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Dünyaya gelen bir bebek eğer sokaklarda sürünecekse, hasta olduğunda doktora bile gidemeyecekse neden doğsun? Şu "öldürdünüz" beni öldürüyor. Doğurmak bazen daha çok öldürmektir... Nişanlın ilgisini kaybedebilir ayrılığa kadar yolu var. Evlilik diye başının etini yeme adamın. Madem o kadar özgürsün annene istediğim zaman evlenirim de uzatmasın. Hayret bir şey.

Ben de ilerde rahatsizligi sebebiyle belki de hic anne olamayacak biri olarak yaptiginizdan UTANDIM!Bence nisanlinizdan once zevk ugruna, yaptiginiz hatalardan yuzunden canina kiydiginiz bebeginizi dusunun!Allah affetsin...

5 aylik bir bebek aldirdim deyince icim param parca oldu ... o cocugun ne sucu ne gunahi vardi yazik ya onunda yasamaya hakki vardi sizin yapmis oldugunuz bir hata yuzunden cocuk canindan oldu

Son düzenleme:
5 aylık bir bebek aldırılmaz öldürülmüş başka birşey degil... beter olun başka birşey demiyorummmm

Bebeği annemin zoruyla aldırdım deme;Annemle beraber bebeğimi ÖLDÜRDÜK de.Tam anlamıyla bir bebekti artık çünkü o..
Nişanlına gelince zevkini tadarken bişey yok ama evliliğe gelince param yok diye kaçan birinden hayır gelmez.
Şu durumda hala nişanlını düşünebiliyosan sana yorum yok daha.

Bence de korkmalisiniz ama Allahtan
Nisanlin bu saatten sonra olsa nolur olmasa nolur
Bir cana kiymissiniz ya bunun otesi yok

o 5 aylık bebeği hangi katil almış. bu insanların doktorlığunu elinden almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…