korkuyorum

ya kizlar bilmem farkında misiniz da suan yaptığınız psikolojik baski adami intihara goturur. ölmüş bebek paylasiyorsunuz ya. siz bu kizin ne yasadigini biliyor musunuz. iki mesajla nasil bu kadar yargilayabiliyorsunuz. kim ister koca bi bebegin oldurulmesini icinden alinmasini. ha belki istedi, belki olmesi dogmasindan daha hayirli dedi. hic haddi olmayarak. ama uzgun mu psikolojisi ne durumda, o kurtajda ne yasadi, bebegini gordu mu gorduyse ne hissetti. siz bunlari bilmeden nasil boyle davranabiliyorsunuz. ne olursa olsun o bi anneydi. bi anneye yakisir davranmamis bunu anladik. bunun hepimiz farkindayiz. bebek bebektir, 2 haftalik da olsa 5 aylik da olsa. ama bunu dunyaya getirecek insan oydu. getirmemeyi tercih etmis. icimiz acisa da bize bi sey dusmez. dogurdugunda biz yanında olmayacaktik cunku. lutfen biraz saygı, burada bebegini kaybetmis dusuk yapmış ya da aldirmak zorunda kalmis insanlar var ve onlar bu fotograglari goruyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cocuk dogduktan sonra oldurse tercih diyebilir miydin?

Katılıyorum, doğursa linç edenler bakacak geçindirecek büyütecek sanki. Sonra kötü körü körüne hikayeler okuyunca niye doğurdun diye saldırmayı da iyi biliriz.

Son düzenleme:
Sizi yargılamak haddime değil yarın bir gün ne yaşayacağımız belli değil çünkü. Ancak kendimi yerinize koydum harap bir psikolojide olurum. Ete kemiğe bürünmüş bir canlı benim kanımdan canım dan. Ne söylenir ki Allah dayanma gücü versin. Erkek arkadaşınıza gelincede zaten çok hoş şeyler yaşamamışsınız bu onda da bir yıkıma yol açmış olabilir. Kendini,ilişkinizi sorguluyor olabilir. Soğumuş mudur onu bilemem ama umarım böyle bir ihtimal yoktur.

Oha 23 haftalık bebem 6 aylık bebek demek şakamı bu 6 aylıkken doğsa yaşama şansı oluyor nasıl aldırılıyor ya şoktayım şuanda

Oha 23 haftalık bebem 6 aylık bebek demek şakamı bu 6 aylıkken doğsa yaşama şansı oluyor nasıl aldırılıyor ya şoktayım şuanda

Aldırılır bibim ama çok riskli tabi konu sahibi ölmediğine şükretmeli. Normalde 6 aylık olup da mecburi aldırılan cocuklar falan da oluyor ya hastalıktan falan. konu sahibi de parayla yaptırmıstır bir şekilde.

carpitmayin. dogduktan sonra oldurmesiyle simdi aldirmasi bir mi ya? zorda kalmasa kimse cocugunu aldirmaz. sadece sizde yok annelik ic gudusu. her seyde bu kadar bilgic olmayin. tepeden inme yargilarinizla insanlarin üstüne gitmeyin.

ayrica bes aylik bebegi de parcalayarak almiyorlar, ilacla asagiya inmesini saglayip suni sanciyla dogum yaptiriyorlar. olu bebek dogurmak nasil bir his tahmin edebilir misiniz? dogurduktan sonra kucaginiza ölü verildiğini düşünebiliyor musunuz. bebeginden nefret eden bi insan kurtaja gule oynaya giren bi insan bile bu manzarayi kaldiramaz. bu nasil bir travma fikriniz var mi, insanin psijokojisi saglam kalir mi? insanlari boylesine körü körüne yargilamayin.

sanki ben karar verdim olu dogurmasina.
arkadasim sen empati yapip dur. belki benzer bir durum yasadin belki yasamadin.
ama bu kadin buraya gelip ben bebek aldirmak zorunda kaldim icim yaniyor vicdanimi susturamiyorum diye degil
sevgilim benden sogudu mu beni terkeder mi diye konu acti.

eğer evliliğinizin sallantıda olduğundan bahsetmeyerek sadece sağlık sorununu dile getirseydiniz bunları düşünmezdim
ama bir etkeninde evliliğinizin sallantıda olması olunca şunları düşünmeden alı koyamadım kendimi ;

ne hakla İNSANLIK sorguluyorsunuz..?

en çok sizin anlamanız gerekirmiş konu sahibini..
bilirim kardeş zordur bu acı.. bana Allah yardım etti de ucundan döndüm, seninde sınavın buymuş, insanın evladından vazgeçmek zorunda olması,
çevresinin baskı yapması, zorla ikna etmeye kalkılması çok daha zordur bilirim... vs vs vs...
bunları söyleyemez miydiniz?

sonuçta sizde ikna olmuşsunuz, konu sahibi gibi...

son anda araba bozulup aksilikle kürtajdan vazgeçen, hatanın son anda ucundan dönen bir kadın
gelmiş hatadan dönemeyen kadını yargılıyor..:44:

sözlerimi de yanlış anlamayın.. yapıcı yorum yapmak size daha çok yakışırmış bunu belirtmek istedim sadece..
Allah bir daha benzer acılar yaşatmasın evlatlarınıza ve size hayırlı ömürler nasip etsin.

Genç kızlar, çocuk sahibi olmak istemeyenler Allah aşkına korunun.. korunun ki böylesi travmatik bir durumla karşılaşmayın.. Kimseyi yargilamamaliyiz hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz..

5 aylik bebegini aldirmislar sen hala beni seviyomu diyosun yaa inanmiyorum bu can can annen ne kadar caniyimis kusura bakma ama bilgin bebek ya 5 aylik bebek koccman nasil aliyolar resmen agladim bu nasil vicdandir ..

" aşk-ı sehadet "

Allah im sen affet Yarabbim, 5 aylik bebege nail kiydiniz Allah korusun, Allah dusmanimin basina vermesin..

5 aylik bebegi aldirmak resmen bir cinayettir. O artik bir bebek!!

Cok uzuldum.. cookkkk..

Allah herkese vicdan, sagduyu nasip etsin insallah

Allah ıslah etsin sizi

ne diyebilirim ki ; yıllarca gözyası döküp bekliyoruz ..

Sizin gibilere Allah hidayet versin,nasıl kıydın o miniğee..

evet reputable arkadasim benim dedigim de aynen bu. kadin vicdanimi susturamiyorum diye degil sevgilim benden sogudu mu diye konu acti. anneligini, vicdanini sorgulatmak icin acmadi.

Siz de yorum mu yaptınız şimdi?

İnsalığını tabiki sorgularım birincisi ben EVLİYİM bunu da geçtim, KORUNDUM ama olmuştu. 2. si ben ZEVKIMDEN çocuk aldırmak istemedim. Orta da yeni bir çocuğum vardı ve doğum yasaktı.

Ben önce sağ olanı düşündüm. Ben ölürsem ne yapar diye düşünüyordum sonra evlilik iyi gitmiyordu ama tabi evliliğimi çocuk baabın da dert etmiyordum. Sağlık sorunu düşündürmese evliliğe takılı kalmaz olmuş bir bebeği dünyaya getirirdim.

Araba merkez de bozuldu dağ başında değil. Hastaneye 1 km var yok çok isteseydim taksi tutar yine giderdim. Sapla samanı ayırın !

ve ben o çocuk alınmasın diye ne dualar edip Allah' a sığındım. Nitekim de dualarım kabul gördü..

Ben ölümü göze alıp yavrumu doğurdum, ölümlerden döndüm çünkü ben ANNEYİM

İnsan evlilik dışı ilişki yaşayabilir bu kimseyi bağlamaz AMA YA KORUNACAKSIN YA DA OLDUYSA DOĞURACAKSIN !

Zevkinden, kendi sıkıntısından karnında çocuğu 5 ay beklet sonra da cinayet işle...

Sorgularım efendim hem de çok güzel sorgularım insanlığını...

Canım sen anlamıyorsun galıba. Elinin ayagının olması onun yasıyor olması anlamına gelmez. Tam tamına 10 hafta sonra kalp atısı baslar. Kalp atısının olması demek artık onun bir canlı olması demektır.

Benım dayım kadın dogum uzmanıdır. Aynı sekılde kuzenım kürtaj olması gereklıydı olmazsa kendi saglıgına zararlıydı hayatı tehlikesi vardı.
Bu konuyu konusmustuk bebek 8 haftalıktı bız de kalp atısı var mı dıye kontrol ettırmıstık ve yoktu. Kac doktor gezdık ıcımız rahat etsın dıye hepsi 10 haftaya kadar alınır kalp atısı 10. Haftada baslar dedi. Bu konularda bilgisi olmayan sadece kulaktan dolma bilgilerle buraya yazan arkadaslar bu forumu baskalarının da okudugunun farkında olarak konussunlar.

Ayrıca arkadasın dediği dogru yapmıs hata elestırın ama ölmüş bebek fotoları koymak da neyın nesi ?

Yaptıgınız alenen ınsanı bunalıma ıntıhara goturecek cinsten kendinize gelin yahu.

Biri de demiş kadın dogum hocam dedi hamile kaldıgından itibaren o bir candır artık dıye. O hocanızın dıplomasını bi gözden gecırsınler.

valla cok komik bir yorum olmus. 10 haftalik basliyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…