- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Nesesanane
-
ya kizlar bilmem farkında misiniz da suan yaptığınız psikolojik baski adami intihara goturur. ölmüş bebek paylasiyorsunuz ya. siz bu kizin ne yasadigini biliyor musunuz. iki mesajla nasil bu kadar yargilayabiliyorsunuz. kim ister koca bi bebegin oldurulmesini icinden alinmasini. ha belki istedi, belki olmesi dogmasindan daha hayirli dedi. hic haddi olmayarak. ama uzgun mu psikolojisi ne durumda, o kurtajda ne yasadi, bebegini gordu mu gorduyse ne hissetti. siz bunlari bilmeden nasil boyle davranabiliyorsunuz. ne olursa olsun o bi anneydi. bi anneye yakisir davranmamis bunu anladik. bunun hepimiz farkindayiz. bebek bebektir, 2 haftalik da olsa 5 aylik da olsa. ama bunu dunyaya getirecek insan oydu. getirmemeyi tercih etmis. icimiz acisa da bize bi sey dusmez. dogurdugunda biz yanında olmayacaktik cunku. lutfen biraz saygı, burada bebegini kaybetmis dusuk yapmış ya da aldirmak zorunda kalmis insanlar var ve onlar bu fotograglari goruyorlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Katılıyorum, doğursa linç edenler bakacak geçindirecek büyütecek sanki. Sonra kötü körü körüne hikayeler okuyunca niye doğurdun diye saldırmayı da iyi biliriz.ya kizlar bilmem farkında misiniz da suan yaptığınız psikolojik baski adami intihara goturur. ölmüş bebek paylasiyorsunuz ya. siz bu kizin ne yasadigini biliyor musunuz. iki mesajla nasil bu kadar yargilayabiliyorsunuz. kim ister koca bi bebegin oldurulmesini icinden alinmasini. ha belki istedi, belki olmesi dogmasindan daha hayirli dedi. hic haddi olmayarak. ama uzgun mu psikolojisi ne durumda, o kurtajda ne yasadi, bebegini gordu mu gorduyse ne hissetti. siz bunlari bilmeden nasil boyle davranabiliyorsunuz. ne olursa olsun o bi anneydi. bi anneye yakisir davranmamis bunu anladik. bunun hepimiz farkindayiz. bebek bebektir, 2 haftalik da olsa 5 aylik da olsa. ama bunu dunyaya getirecek insan oydu. getirmemeyi tercih etmis. icimiz acisa da bize bi sey dusmez. dogurdugunda biz yanında olmayacaktik cunku. lutfen biraz saygı, burada bebegini kaybetmis dusuk yapmış ya da aldirmak zorunda kalmis insanlar var ve onlar bu fotograglari goruyorlar..
Oha 23 haftalık bebem 6 aylık bebek demekşakamı bu 6 aylıkken doğsa yaşama şansı oluyor nasıl aldırılıyor ya şoktayım şuanda
ayrica bes aylik bebegi de parcalayarak almiyorlar, ilacla asagiya inmesini saglayip suni sanciyla dogum yaptiriyorlar. olu bebek dogurmak nasil bir his tahmin edebilir misiniz? dogurduktan sonra kucaginiza ölü verildiğini düşünebiliyor musunuz. bebeginden nefret eden bi insan kurtaja gule oynaya giren bi insan bile bu manzarayi kaldiramaz. bu nasil bir travma fikriniz var mi, insanin psijokojisi saglam kalir mi? insanlari boylesine körü körüne yargilamayin.
eğer evliliğinizin sallantıda olduğundan bahsetmeyerek sadece sağlık sorununu dile getirseydiniz bunları düşünmezdim
ama bir etkeninde evliliğinizin sallantıda olması olunca şunları düşünmeden alı koyamadım kendimi ;
ne hakla İNSANLIK sorguluyorsunuz..?
en çok sizin anlamanız gerekirmiş konu sahibini..
bilirim kardeş zordur bu acı.. bana Allah yardım etti de ucundan döndüm, seninde sınavın buymuş, insanın evladından vazgeçmek zorunda olması,
çevresinin baskı yapması, zorla ikna etmeye kalkılması çok daha zordur bilirim... vs vs vs...
bunları söyleyemez miydiniz?
sonuçta sizde ikna olmuşsunuz, konu sahibi gibi...
son anda araba bozulup aksilikle kürtajdan vazgeçen, hatanın son anda ucundan dönen bir kadın
gelmiş hatadan dönemeyen kadını yargılıyor..:44:
sözlerimi de yanlış anlamayın.. yapıcı yorum yapmak size daha çok yakışırmış bunu belirtmek istedim sadece..
Allah bir daha benzer acılar yaşatmasın evlatlarınıza ve size hayırlı ömürler nasip etsin.
**resimleri hassasiyeti olanlari etkilememek adina sildim***
9 haftalik bir bebegin ayagi ve eli. alinmasinda sakinca yok dediginiz bir insan almasaniz 5 aylik da olur 5 yasinda da. aldiginiz sey yasam hakkidir.
bu kan pihtisinin eli ve ayagi var!
Canım sen anlamıyorsun galıba. Elinin ayagının olması onun yasıyor olması anlamına gelmez. Tam tamına 10 hafta sonra kalp atısı baslar. Kalp atısının olması demek artık onun bir canlı olması demektır.
Benım dayım kadın dogum uzmanıdır. Aynı sekılde kuzenım kürtaj olması gereklıydı olmazsa kendi saglıgına zararlıydı hayatı tehlikesi vardı.
Bu konuyu konusmustuk bebek 8 haftalıktı bız de kalp atısı var mı dıye kontrol ettırmıstık ve yoktu. Kac doktor gezdık ıcımız rahat etsın dıye hepsi 10 haftaya kadar alınır kalp atısı 10. Haftada baslar dedi. Bu konularda bilgisi olmayan sadece kulaktan dolma bilgilerle buraya yazan arkadaslar bu forumu baskalarının da okudugunun farkında olarak konussunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?