korkuyorum

Guyton- Hall Tibbi fizyoloji kitabi sayfa 1019'da der ki ;insan kalbi döllenmenin 4. Hafta sinda dakikada yaklasik 65 atimla calismaya baslar....duzelteyim dedim.

Son düzenleme:
ha bebeği aldırmışsınız ha doğduktan sonra öldürmüşsünüz ne fark eder!bunun yanında düğün ne zaman yapılacakmış vs hiç önemi yok bana göre.anneniz kafanıza vurup da bayıltarak mı götürdü sizi hastaneye?nasıl zorladı yani ki gidip çocuğunuzu aldırdınız?sizin yaptığınız bir hatanın cezası masum yavruya kesilmiş, yazık.ve anneniz de nişanlınız da ne kadar vicdansızmış.

Son düzenleme:
Guyton- Hall Tibbi fizyoloji kitabi sayfa 1019'da der ki ;insan kalbi döllenmenin 4. Hafta sinda dakikada yaklasik 65 atimla calismaya baslar....duzelteyim dedim.

Herhangi bir jinekoloji kitabına bakarsan boyle bırsey olmadıgını gorursun. Ultrason en hafif ses dalgalarını dahi iletebilcek niteliktedir. Onca doktor nıye duymamıs acaba ? Üstelik bunlar da başta cerrahpaşa olmak üzere tam 7 tane egıtım ve arastırma hastahanesının profosörleri. Bırakın Allah askına işiniz gücünüz millete ızdırap yaşatmak. Yapacaksanız eleştirinizi insan gibi yapın buraya ölü bebek fotoları koymak kimsenın haddi değil.

Burada tevacuze ugradıgı ıcın hamile kalan ama kürtaj olmak ısteyen kadına bile saldırdılar en sonunda yönetici isyan edip konuyu kapattı.

Burada elbetteki tavsıye alıcaz dınlıcez gerekırse üslubuyla öğüt verip eleştiricez. Ama bu sekılde anca insanı intihar esıgıne ıtersınız. Ben konu sahıbı hatasız demıyorum savunmuyorum da asla. Ama kımseyı aşağlar derecede eleştirmeye kimsenın hakkı yok ve kımsenın haddi değil

Tipta uzmanlik sinavina hazirlanan biri olarak on hafta olay ini ilk defa sizden duyuyorum calistigim bütün kitaplarda kan dolasimi 21. Gunde baslar diyor ki guyton bu isin baba sidir bütün doktorlar da bunu bilir. Ben konu sahibini elestirmiyorum zor bir karar vermek ZORUNDA kalmis ama yanlis bilgi vererek vicdan rahatlatmak sanirim gittiğiniz doktor larin da yapmaya calistigi şeydi.

Son düzenleme:
valla cok komik bir yorum olmus. 10 haftalik basliyor demek

Merhaba konuyu tam okumadım fakat bayanın söylediği doğru. Bebek 10 haftalık olduğundan itibaren sinir sistemi gelişmeye başlar. Yani hissetmeye başlar. 10 haftalıktan sonra kürtajın yasak olmasının bir diğer nedeni de budur. Yani bebeğin hissetmesi. Misal bebek 4 haftalıkken kürtaj ile alınsa bile (manevi yönünden bahsetmiyorum) bebek herhangi bir acı duymuyor

Mustafa Kemal'in askeri.

Doktor vıcdan rahatlatmaz biz doktorla bire bir de konustuk. Benım de ailemde kadın dogum doktoru var. Ben de ilk defa sizden duyuyorum boyle birşeyi.

Yazdıklarımı sizin için değil diğer arkadaslar için dedim ek olarak.. Bilmeden eleştiren ölü bebek resımleri koyan arkadaslar için. Siz de taktır edersınız kı yanlış birşey bu

Bebeğin kalbi 10. Haftada atıyorsa bize dinletilen ne allah aşkına. ..ha 4 haftalik ha 5 aylık ne farkeder ikiside canliyi hayattan alma

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cnm nasıl 10haftada başlıyor ben bebeğim 6haftalıkken duymuştum kalp atışlarını ..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Bebeğin kalbi 10. Haftada atıyorsa bize dinletilen ne allah aşkına. ..ha 4 haftalik ha 5 aylık ne farkeder ikiside canliyi hayattan alma

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kalp atışı konusunda bir bilgim yok benim bahsettiğim kalp atışı değil ki. Sinir sistemi gelişimi 10 haftada başlar. Acıyı hissetme 10 haftada başlar bir nevi.

Mustafa Kemal'in askeri.

5 aylık bebeğin alınması baya şoke etti beni
baya bebek yani o

dipnot: bebek 24 haftalıktan itibaren doğarsa yaşama şansı vardır sanırım o yüzden 23. haftaya kadar alınabiliyor orada :26:

Gebelik baslangici olarak döllenme dgl son menst. Kanama baz alindigindan 4 haftanin üstüne 2 hafta ekledgmzde 5-6 hafta ediyor ... Bu da son yorum olsun.

KKonu sahibini kinayanlari onaylamiyorum. İnsanin kendini bile kontrol edemediği öyle zamanlar geliyor ki, asla yapmam dediği şeyleri yapabiliyor insan.

Son düzenleme:
kızın belli ki yaşı küçük... sizin bizim gibi 30 yaşında yaptıklarının sormululuğunu alacak bir yetişkin değil...burada evlenmeden ilişki yaşayan nice kızlara,adam kötüyse arkanı dön git diyebilioruz...(ben de dahil)dinimize göre bu da büyük günah... ama buna artık alışıldı... fakat kız hamile kalmış...bi hatadır olmuş... çocuk işte aklı basmamış... sevişmeyi bilio da korunmayı mı bilmio demeyin... bir çocuk -bakın çocuk diyorum- ergenliğini 14 yaşında bile keşfedebilir-eskiler bu yaşta evlenip çocuk yapıyordu- ancak bu korunmasız ilişkiye girmenin başına açacağı işleri de biliodur anlamına gelmez...

burada bir bayan kendisinin ne sıkıntılar yaşasa da bebeğini aldırmaya kıyamadığından ,son anda vazgeçtiğinden bahsetmiş ama o bayan bile evli olmasına ve yetişkin olmasına rağmen ailesinin.kocasının lafına itiraz edememiş bir süre... o aksilikler çıkmasa aldıracaktı çocuğu yani... kaldı ki bu kız,evli değil ve çocuk.... annesi diretince sesini çıkaramamış olabilir... ayrıca annelik için biyolojik bir yaş vardır ve bu herkeste farklı olabilir... bu kız biyolojik olarak kendini hazır hissetmediği için siz 35 yaşında bebek için yanıp tutuşan insanlarla aynı acıyı yaşamamış olabilir ama bu da bir travma yaşamadığı anlamına gelmez....

yaşı küçük... ve hala günahının farkında değil... o hala aşk meşk peşinde... ve siz onu elinize geçse öldüreceksiniz... kendinize gelin arkadaşlar yaaa... bu kız sizin kızınız ya da yeğeniniz olabilirdi... belki burada 200 yorum vardır hepsi de doğur demiş... kendi yakınınız olsa bunu göze alabilecek miydiniz* aile koşullarını bilio musunuz? babası belki de kızı da oğlanı da bebeği de vuracaktı...daha mı iyi olacaktı? bu memlekette bebeğini doğurmak istediği için öldürülüp kuyuya atılan genç kızlar var...

şunu demek istiyorum...evet:çok büyük bir günahı var... evet 5 aylık bir bebeği öldürmenin vebali büyük... ama bunda vebal kızdan çok annesinde..bilinçli olan o...mantıklı olması gereken o... babasını ikna edip düğünü biraz erkene alabilirdi çünkü zaten evlilik planı yaplmış... arayı bulabilirdi.. kolayı seçmiş... kıza bu kadar yüklenmeyin... ayrıca buna hakkımız da yok....

Son düzenleme:
Şu durumda nişanlını düşünmen ne kadar ilginç
5 aylık bir can
Annen rahat uyuyordur umarım
Bu yazdıklarımı ona okut, seni buna zorladığı için kahrolsun inş
Bunca yıldır bu forumdayım kimseye böyle bir şey yazmadım
Bu yaptığınızdan sonra mutluluk, evlilik bekliyorsunuz yani öylemi
Beyninde özür mü var senin arkadaşım
Keyif yaparken güzel, sonra yaptığı çocuğa sahip çıkamayan iki sorumsuz
Üzerine de tüy diken bir anne pessss, bir de cevap alamıyorum diye konu açıyorsun
İnsan sürünür doğurur o evladı mübarek gün beddua çıksın istemiyorum ağzımdan
Allah'a havale ettim topunuzu

Cnm nasıl 10haftada başlıyor ben bebeğim 6haftalıkken duymuştum kalp atışlarını ..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Canım o kalp atısı değil bebegın anne karnında hareketleri ikisi cok karıstılırmıs. Endişelendik biz de duyduk o sesi o kalp değil dediler yoksa vazgecıyoduk

En güzel yorum bu oldu bence.

Boyle bisy yptgnza innmyrm ve burda bebek kac haftalik alinir die tartisan arkadslara innmyrm o rahme dusdugu anda o bir canli ya 3 yilayakin eqliyim bebegi olsun die kan agliyorum butun parami pulumu servetimizi satriz yeterki cocugumz olsun diyrz tmm size bir soru;
Nisanlinla ewlendn 6 yil cocugun olmadi doktordoktor gezdinz bu gnler aklina gldgnde ne dieceksin sorarim ....
Annene bisey demiyorum DEGMEZcok sey derdim ama banlanmaktan korkuyorum
bir anne kizi torununa sahip cikardi babana karsi dirilirdi gerekirse seni alip giderdi o cocuk ugruna ......
VE BEN DAHA ONCEDWN BUNUN ICIN BIR KONU ACMISTIM BAKMANI TAVSIYE EDERIM
dsndklrni o yzdn snra paylasrsan sewnrim ....
TOVBE ET ....PISMAN OL....ALLAH'TAN UZUR DILE

Bebegin kalp atislari 5-8. Haftalarda baslar die okumustum hamilelik zamanimda.
Bebegin kalp atislarinin duyulma zamani ile anne karninda bebegin kalp atislarinin baslamasi farkli seyler.
Kimseyi yargilamamak anlayisli olmak konusunda yazilanlar olmus, herkesin kendi dusuncesidir ama 5. aya kadar bekleyip de boyle bir sey yapmak oldurmektir. Bu benim dusuncem.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

belki sizin dediğiniz gibi ilaçla aşağı indirerek de alınıyordur bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hamileliğin başında değil de sonradan alınan bebeği parçalayarak alıyorlar.emin değilim böyle olduğundan ama merak edip videolar izlemiştim bi ara birinde bebeği vakumlayarak alıyorlardı, minnacık kırmızı bir şeydi bebeğe benzemiyordu bile.birinde ise animasyon gibi bir şeydi ama resim resim gösteriliyordu ve o videodan anladığım kadarıyla elleri-kolları olan bir bebek kesilip parça parça çıkarılıyor.neyse, kesin bilmediğim için fazla konuşmak istemiyorum ama dediğim gibi böyle bir yöntem de var.

ve ayrıca evet doğduktan sonra öldürse de aynı şey olurdu sonuçta 5 aylık bir bebeğin doğduktan sonra düşük de olsa yaşama şansı vardır, bu bebek neredeyse oluşumunu tamamlamış, yaşayan bir bebekti.

tabi konu sahibinin neler yaşadığını, neler hissettiğini tam olarak bilemeyiz ama bir insanın eğer doğum yaparak kendi hayatını tehlikeye atmayacaksa, doğurması riskli değilse vs annesi zorladı diye bebeği aldırması bence kınanacak bir şey.büyük konuşmayayım ama şahsen benim bebeğimi aldırmam için kafama silah dayamaları falan gerekir.

Son düzenleme:
Bayanlar iyi misiniz? Annesi zorla aldirtmis buyuk ihtimal ne kadar aci cekmistir konu sahibi, herkes cildirmis gibi uzerine gidiyor, amaciniz sadece insanlari suclamak gibi gorunuyor disardan azicik dusunun derim kendisi de istememis, kim bilir annesi neler yapmistir ona, vicdansiz olan annesi, buyuk ihtimal konu sahini actigi konusuna bir daha bakmayacak cunku gercektn cok ustune gidilmis, tebrikler, birisinin sikintisina cevap bulmaktan cok daha sikinti yaratmis oluyoruz bazen ve bu da cok uzucu

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…