- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi permanganat
-
Belki de gercekten biri calmistir olabilir.
Ben bi kere dalginlikla alt komsunun kapisina anahtar sokmaya bile calismistim o kadin nolmustur evde kimbilir
Aynen bırısı calmıstır yanlıslıkla bende bazen ıstmyrek calarım bır ara sevmedgım kadını korkutmak ıcın calmıstım sebebı var yanıBelki de gercekten biri calmistir olabilir.
Ben bi kere dalginlikla alt komsunun kapisina anahtar sokmaya bile calismistim o kadin nolmustur evde kimbilir
O aptal ışıklar arada bir yanar söner tkma o kadar. Ben 5. Kattayim en üst karsimdaki dairede yaşayanlar su an koyde gelen giden yok biliorum. Bazen beninkide yanior gereksiz yere. Bir alt katinkinimi cemior anlamiorum ama umursama. Delikten bakiorum kimse yok aptal ışık dior oturuyorum asagi:-DAy canım çok teşekkür ederim mesaj yazdığın için. Evde ne çok şeyin sesi varmış meğer, insan yalnız kalınca anlıyor. Saat ve musluk seslerine alıştım da kapı gerçekti yoksa delikten Işık görünmezdi.
Öyle ceza mı olur yahu, bi de cam kırık olsa evde yatmazdım.3 gün ceza verdi yaptırmadı camı
Mutfak evin orta noktası balkonda kapıyada uzaklığı aynı 3 gün orda oturdum balkondan biri gelirse kapıya kapıdan biri gelirse balkona kaçarım die
Hırsız dadanmıştı mahalleye
Uykum maalesef çok ağır dalana kadar canım çıkıo dalıncada ölü toprağı serilmiş moddayım
Zilimde arızalı benim çok yağmur yağınca takılıo durmadan çalıo bende söktüm zili gelen tel açıo artık
Aynen hırsız gelirse evde set var sadece.Ha bi de yeni evli korkutma çok yapıolar eve hırsız girer altınları alır die başımı yediler değil düğün takılarımı normal kolyelerimi bile getirmedim evime
Normalde gece yatarken Alyanslarımı çıkartırdım korkudan onları bile çıkartmıyorum
Ben onlardan bekliyorum. Geçen karşı komşunun ziline basıp salça istedim, bi daha ne zilime bastı ne de bi şey. Ben de istiyorum aslında bi kapım çalınsın, beraber kahve içeyim biriyle diye ama olmuyor.Bu arada komsularinizla samimi olmasaniz da yoneticiyle konusun, apartmanda kim var ogrenin, sonra da birgun kafaniza yatan birinin kapisini calip kek vs goturun hem tanismis olun hem de surekli gelis gidis yapmasaniz da bu gibi durumlarda calacak bir kapiniz olsun...
Yine yalniz yasayan biri olarak huyumdur, o kapi sesi kendi kapim bile olsa bakmazdim... belli bir saatten sonra her kim ise isini baska yerde halletsin diye dusunurum, komsunun kocasi bile olsa acmam, bana ne esi kendisi gelseymis... acil durum olsa tum apartman yankilanir zaten...
Boyle dusununce kulaginiz kapida da olmuyor, zaten acmayacagimi bildigimden kosturmuyorum duymuyorum vs.
Ben de korkuyorum ben de, belki de en çok ondan korkuyorumÜç aylık evliyim eşim genelde benden bir saat sonra gelir ama bazen gece yarısı da geldiği oldu özellikle Ramazan'da çok yoğundu. Ne çektiğimi ben bilirim. Üstelik ben hırsızdan da korkmuyorum güvenlikli sitede yirmiküsür kattayım. Benim korktuğum şeyler sitede konu kapattıran cinstenKoskoca kadınım yapsaydım ilkokula giden evladım olurdu ama yenemedim bu korkumu. Balayında otelde bile korktum
Odamın anahtarı olsa ben de kilitleyeceğim.Ovv yazınızda kendimi buldum. : )) Evde tek kaldığım günler kendi odamın kapısını da kitliyorum. Uyuyamıyorum bir türlü çıt sesine uyanıyorum ayrıca kafamda kurup duruyorum sabaha kadar hırsız olayını..
Eşim nişanlıyken tek kaldı ve apartmandakilerin çoğu biliyordur. Bi de arabasını evin önünde görmeyenler biliyordur nöbetçi olduğunu.eşinizin nöbetçi olduğunu kimseye söylemeyin.belli etmeyin evde erkek olmadığını.takip edenler olurmuş Allah korusun.benim eşimde 2 sene önce vardiyalı çalıştı bikaç ay.akşam 8 den sona gitti.kızımı alıp salonda yattım.ışık açık bıraktım.evli olan yakın arkadaşlarıma bile söylemedim yalnız olduğumu nolur nolmaz diye.eşinden ayrı öğretmen arkadaşıma söylemiştm acil durumlar için.tv hiç kapamadım.erman toroğlu sergen yorumları dinleye dinleye uyurdum hep
Babam bizim evde yalnız kalmamıza izin vermezdi, korkak büyüdüm biraz. Cesaretli görünüyorum evet, eşime ve aileme karşı ama içimde çok korkuyorum.Ya bence korkutmak için ergen çocuklar falan çalıp kaçmıştır.
Korkulacak birşey yok tabi. Korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üstünüze gelirler.
Etrafa umursamaz tavırları verin bence. Normal hayatta da başınıza gelirse bu umursamayın.
Var yani böyle sadist apaçi tipler, benim başıma da gelmiştir.
Bir iki umursamayın iş ciddiye binerse de kaçmayın. Ne var be , sen kimsin diyivereceksin.
Biri kapıya gelirse de korkup ay vay bağırmayın.
Eşinizi aramak bu noktada mantıksız. Siz polisi arayın en güzeli.
Apartmanda da doğru düzgün orta yaşlı teyzeler vardır. Bişey olduğunda arayıp gelebilecek
kişiler olması iyidir. Gece ben de uyumadım. Sizi hiç tanımasam da keşke haberim olsaydı da
teselli verebilseydim diye içimden geçti. İmkanım olsa gelip adamları iki silkeleyip geri dönerdim.
Ben de erkek gibi kızımdır, karadenizliyim. Ve bu tarz kendini bilmez zibidilerden hiç hoşlanmam.
Size tavsiyem bu şeylere alışmanız. Yarın birgün çocuklarınız olacak. Siz korkarsanız onlar hepten korkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?