- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Diş sorunu olabilirmi kuzunun. Bizimkininde vardı diş sorunu aslınds doğuştan var fena ağzı kokardı iki sefer diş temizliği yapıldı ve 2 dişi çekildi şimdi mis gibi.
Önceden bi esnerdi baygınlık geçirirdim
Vay fransız mamamıDişleri tam ve sıkıntısız(Taliplerimize selam ederiz )
Arada ıslak mama veriyorum şu pembiş olanlardan, o sanırım yapıyor çünkü paketi açarken bana baygınlık geliyor.
Normal zamanda kendisi çok elit ve aristokrat olduğundan Fransız maması yiyor, koku yapmıyor.
Fakir biziz aslında, evde dolapta Dost yoğurt var, kedi Fransız maması yiyor cins diye gavurun kızı.Vay fransız mamamıhiç duymadım fransız kaldım biz fakirmiyiz pis zenginler benimkide küçük paket mamanın tavşanlısına bayılıyor hüpleyiyor bi anda paketi açarken bağırışlarını duysan
Fakir biziz aslında, evde dolapta Dost yoğurt var, kedi Fransız maması yiyor cins diye gavurun kızı.
Böbrekleri hassasmış namıssızın, başka marka yemez zaten, kaynanam gibi belertir gözlerini o mama gelene kadar insanın içini yer.
Ay kakasından girdim, pırtından çıktım, ağız kokusu derken ...kendimden utandım.
Gidem de sarılıp zıbarayım minnoşuma
Ayyy kiz korkma. Benimde var kendisi yillardir benimle kediler yaratilis olarak gunduz uyumak gece av yapmak onlarin programi bu. O gece sinek gorur kelebek gorur yada herhangi bi toz tanesini bianda sinek sanalbilir oyle hareketler yapar. Ayrica tam bi oyun oynama delisidirler mesela durduk yere sanki bisey gormus gibi yapip kacarlar ordan oraya kosarlar bunlar hep oyun hatta bazen oyuna davettir gel beraber oynayalim der. O oynarken senin onu izlemeni ister veya oyuna katilmani zamanla alisicaksin neyi neden yaptini anliycaksin kedi beslemek bir ayricaliktir. Evde kediyle yasamak bana gore ayricaliktir hem arkadastir hem cok temiz dir bakimi kolay ve hep mis kokarlar hic kirlenmezler hic biryeride hic bizaman kokmas yaratilis olarak en temiz hayvan kedidir eger kedinizin agzi diskisi falan kokuyosa bi hastaligi vardir yoksa kediler hep sut kokarlarArkadaslar şimdi size asiri derecede sacma gelebilecek bir konu acmis bulunuyorum :)
Ben ilk kez kedi sahibi oldum o da dört aydir bende ve kendisi dort aylik
Son zamanlarda yani yaklasik bir ay kadar olmuştur geceleri bos bos tavani izliyor birsey varmis gibi bakıyor ben bu durumdan cok korkuyorum.ablam ondan korktuğu icin odada sadece ikimiz kaliyoruz ve bazen korkudan ışığı açıyorum. Kedisi olup da bu tarz hareketlerini gozlemleyen varmi cok merak ediyorum. Benim cevremde kedi sahibi olan yok ve sorsam dalga geçilir diye de korkuyorum zaten
Fotoğraf atabilirim
Zamanla o hareketlerine aliscaksin ilk gunler bende urperiyodum ay bu hayvan benim goremedigim biseymi goruyo diyodum. Sonradan alistim ve arkadaslarimin kedilerine baktim hepsi ayni benimki 4 yasinda hala uslanmis sayilmaz ama yavruykenki kadar hareketli olmuyo tabi yavruyken herseyi oyuncak yapardi herseyle oynardi simdi artik okadar degil ama yinede ben is yaparken bacagima sarilir ben nereye gidersem ayagimda suruklenir gece ustume ziplar bide sakin unutma tirnaklarini duzenli kes yoksa evdeki deri esyalarin delik desik olur. Yahu bide bu kediler kendini yaladiktan sonra bi misgibi oluyolar bebek gibi kokuyolar ya sanki banyo yapmis gibi dimi.Lollyela aynen oyle hergun kendini yalar temizler banyo yaptı derim ben ona misim benim
Beni cok dovuyor ama umrumda bile degil cok seviyorum ben onu büyüyünce durulur diye dusunuyorum :)
Korku konusunda da tabi kolay kolay gecmez ama biraz sakinlestim en azından tek degilmisim sadece benim kediye ozel degilmis :)
biliyor musun benim papağanım da aynı garipliği lady gaga nın şarkısında yaptımarilyn manson dinliyordum kedi garip hareketler yapmaya basladı
korkmustum o anda, müziği kapatmıstım.
bazen garip hareket ve bakıslar sergılıyorlar. korkmanı anormal bulmadım.
Ayy demee öyleeeBen kedi görünce yolumu degistiriyorum acayip korkarim cocuklugumdan beri nedeni de yok ama düşününce bile kötü tuhaf ve rahatsız hissediyorum
Ayy guzel kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?