Korkuyorum

Dişleri tam ve sıkıntısız (Taliplerimize selam ederiz )
Arada ıslak mama veriyorum şu pembiş olanlardan, o sanırım yapıyor çünkü paketi açarken bana baygınlık geliyor.
Normal zamanda kendisi çok elit ve aristokrat olduğundan Fransız maması yiyor, koku yapmıyor.

Vay fransız mamamı hiç duymadım fransız kaldım biz fakirmiyiz pis zenginler benimkide küçük paket mamanın tavşanlısına bayılıyor hüpleyiyor bi anda paketi açarken bağırışlarını duysan

Yazılanları okuyorum ve gülüyorum komik hayvanlarmis kediler ben kopek seviyorum ama esim istemedi acayip korkuyor kus balik ve kaplumbağa baktim

Fakir biziz aslında, evde dolapta Dost yoğurt var, kedi Fransız maması yiyor cins diye gavurun kızı.
Böbrekleri hassasmış namıssızın, başka marka yemez zaten, kaynanam gibi belertir gözlerini o mama gelene kadar insanın içini yer.

Ay kakasından girdim, pırtından çıktım, ağız kokusu derken ...kendimden utandım.
Gidem de sarılıp zıbarayım minnoşuma

Ne tesadüf bizdede dost yoğurt var bennimkide dikti gözleri kucağımda kıvrılıp yatmak istiyor benim içinde öp pambiki

Tum kediler sanki bir sey varmis gibi ,dikkatlice bakarlarmis .Normal diye okumustum.Bizim kedilerden biri, gece bizim odaya girer yataga atlar ellerini yorgandan iceri sokardi uykulu uykulu hoplar dururduk.Buyudu de rahatladik ,yapmiyor artik.

Ayyy kiz korkma. Benimde var kendisi yillardir benimle kediler yaratilis olarak gunduz uyumak gece av yapmak onlarin programi bu. O gece sinek gorur kelebek gorur yada herhangi bi toz tanesini bianda sinek sanalbilir oyle hareketler yapar. Ayrica tam bi oyun oynama delisidirler mesela durduk yere sanki bisey gormus gibi yapip kacarlar ordan oraya kosarlar bunlar hep oyun hatta bazen oyuna davettir gel beraber oynayalim der. O oynarken senin onu izlemeni ister veya oyuna katilmani zamanla alisicaksin neyi neden yaptini anliycaksin kedi beslemek bir ayricaliktir. Evde kediyle yasamak bana gore ayricaliktir hem arkadastir hem cok temiz dir bakimi kolay ve hep mis kokarlar hic kirlenmezler hic biryeride hic bizaman kokmas yaratilis olarak en temiz hayvan kedidir eger kedinizin agzi diskisi falan kokuyosa bi hastaligi vardir yoksa kediler hep sut kokarlar

Lollyela aynen oyle hergun kendini yalar temizler banyo yaptı derim ben ona misim benim
Beni cok dovuyor ama umrumda bile degil cok seviyorum ben onu büyüyünce durulur diye dusunuyorum :)
Korku konusunda da tabi kolay kolay gecmez ama biraz sakinlestim en azından tek degilmisim sadece benim kediye ozel degilmis :)

Zamanla o hareketlerine aliscaksin ilk gunler bende urperiyodum ay bu hayvan benim goremedigim biseymi goruyo diyodum. Sonradan alistim ve arkadaslarimin kedilerine baktim hepsi ayni benimki 4 yasinda hala uslanmis sayilmaz ama yavruykenki kadar hareketli olmuyo tabi yavruyken herseyi oyuncak yapardi herseyle oynardi simdi artik okadar degil ama yinede ben is yaparken bacagima sarilir ben nereye gidersem ayagimda suruklenir gece ustume ziplar bide sakin unutma tirnaklarini duzenli kes yoksa evdeki deri esyalarin delik desik olur. Yahu bide bu kediler kendini yaladiktan sonra bi misgibi oluyolar bebek gibi kokuyolar ya sanki banyo yapmis gibi dimi.

marilyn manson dinliyordum kedi garip hareketler yapmaya basladı
korkmustum o anda, müziği kapatmıstım.
bazen garip hareket ve bakıslar sergılıyorlar. korkmanı anormal bulmadım.
biliyor musun benim papağanım da aynı garipliği lady gaga nın şarkısında yaptı
youtube kanalında dönüyor ya sürekli kendi seçiyor karışık poker face şarkısına geldi nasıl çığlık atıyor korkuyor
çok şaşırmıştım şarkıyı kapadım düzeldi sonra yine açtım yine aynı
ben o şarkılarda alttan ne ses veriyorlarsa dedim tırstı bu kadar illuminati şeysi olabilir gibi şeyler kurdum kafamda ama bilemiyorum...

Standart Kedi korkulcak hiçbirşey yok
Ben namaz kılarken ynıma otuurur hıc gzlerını kırpmadan benı ızlerler
Ayyy o bebişten korkulur mu
Ben onu yerım yerrrr

Tarçınım 3,5 senedir bizimle aynı sizinki gibi ufacıkken geldi,bende ilk defa kedi besliyorum başlarda korkmuştum ama sonradan farkettim ki gözleri ve kulakları çok hassas,bazen öyle dikilip baktığında gidip bakıyorum duvara ufacık bir sinek oluyor küçük bir örümcek veya yukarı kattan gelen sesler oluyor,yada kucağımda uyurken dikilip oturuyor hareket etmeden ve mutlaka kapı çalıyor gelenleri ayak seslerinden duyuyor sanırım. Korkmayın ışık açık uyuyarak kendinize de kedinize de eziyet etmeyin sarılın uyuyun sıcacık ohhh miisss bu da evimizin ilk bebeği şimdi koca eşek oldu

Eklentiler

• P_20150626_132838.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 79
  • P_20150717_130720.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 86
Gece ben uyurken bırden karnıma atlarlar :) Bir gun kalp krızı geçircem onlar yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…