Korkuyorum

Ya ben senın maviş maviş gözlerini yerimmm :)
''Arkada da noyan )

Aynısı ya aynısı.. Tam tatlı tatlı uyku gelmişken kudurma saati başlıyor, sonra uyu uyuyabilirsen. Resmen ayaklarımı yorganla sarıyorum, yine de sıkış tepiş girmeye çalışıyor

Hiç sorma noyan da çıkmış,denk gelmiş yoksa bizim evde hep kültür programları,belgesel falan izlenir kim açmış ütopyayı? Kedidir kedi
Kesinlikle bende heeeeeeç dzii falan izlemem, adamın adınıda attım tutttu hanıı

Korkma tatlım bende de iki tane var. Sinek falan da görmüş olabilir. Bizimkilerde kitleniyor bazen genelde sineğe odaklanmış oluyor. Bi anda boşboş bakabilir biz insanların bile gözü dalıyor ve boşluğa bakıyoruz. Kediler bişileri görür diye ona yormayın sakın. Görebilirler ama her dakka saniye değil herhalde

korkulacak bir şey yok canım kedin daha çok küçük ve tam oyun zamanında küçücük bir sinek bile dikkatini çekse onu izler sonra hemen başka tarafa kayar ilgisi yanında tutmaya devam et yazık alışmış sana...1 yaşından sonra düzelir sakinleşir hareketli hayvanlar ve çok tatlılar

Ayy sanırım hamılesınız . Ne guzel çocğunuzn iki tane kediş kardeşi var

Evet :) Onlardan asla vazgeçemeyiz abi olacaklar inşallah büyük bi aile olacağız
Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt

Anammmm kedi annecikleri toplanmış
Konunun açılma sebebini unuttum sevincten:)
Benim de bi oglusum var.. adı Leo:)
Delinin teki aynı sahibine cekmis

Kediyi ne zaman yolluyosun da ne demek
Ay insan evladı gibi sevdiği canı nasıl yollar

Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt

Bana da hamileyken "çocuk doğunca kedileri ne yapacaksın" diye sorma cüretini gösteren densizler olmuştu. Ben de onlara siz ikinci çocuğunuz doğunca ilkini evden attıysanız ya da atarsanız ben de aynısını yaparım diyordum...Onlar benim çocuğum kadar özel ve değerliler...Oğlum da bebekliğinden beri onların sevgisiyle büyüdüğü için sakin olgun cool bir çocuk...Kesinlikle kedilerle büyümesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Kediler eve huzur, sükunet ve bereket getiriyorlar ...

Eve resmen bı mutluluk gelıyor onlarsız bı ev dusunemıyorum

bizimki de sabahın 5inde bir duvara döner saatlerce bıkmadan usanmadan o duvardaki bir noktaya bakardı. kedinin psikolojisi bozuktu heralde birdenbire koridorda bir baştan bir başa koşturmaya başlardı o hali tam görmelikti yemin ederim. böyle bir görüntü yok yani. hala aklıma geldikçe gülme tutar gidip lavabonun içine kurulurdu ararız ararız kedi yok bi bakarız lavaboya kurulmuş oturuyor çook ama çook alem yaratıklardır kediler. korkulacak hiçbişey yok. ben çok mıncıkladığım için beni pek sevmezdi mesela. ben arkamı dönüp bir iş yapıyorken birden bire arkamdan hain bir tuzak kurar sırtıma atlayıverirdi bağırarak. korkmayın çok normal bu hareketler.

Bebek doğduktan sonraki iletişimlerini görnce mest olacaksın.

Bütün bebeklerden önce kedi/tedi/ledi demeyi öğreniyorlar :)

Zaten onu sabirsizlikla bekliyorum. Benim kedim de sevgi dolu bir kedi. Cocuklara karsi da ayri bir hassasligi var. Nasipse beraber buyutecegim onlari. Zaten bebegimin olacagini ilk o anladi. Sadece adet zamanlarimda agri cekerken karnima yatip mirlayan, beni sakinlestiren kedi agrim olmadigi halde israrla karnima yatti. Hala da oyleyiz. Boyle kedi verilir mi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…