Ya ben senın maviş maviş gözlerini yerimmm :)Tarçınım 3,5 senedir bizimle aynı sizinki gibi ufacıkken geldi,bende ilk defa kedi besliyorum başlarda korkmuştum ama sonradan farkettim ki gözleri ve kulakları çok hassas,bazen öyle dikilip baktığında gidip bakıyorum duvara ufacık bir sinek oluyor küçük bir örümcek veya yukarı kattan gelen sesler oluyor,yada kucağımda uyurken dikilip oturuyor hareket etmeden ve mutlaka kapı çalıyor gelenleri ayak seslerinden duyuyor sanırım. Korkmayın ışık açık uyuyarak kendinize de kedinize de eziyet etmeyin sarılın uyuyun sıcacık ohhh miisss bu da evimizin ilk bebeği şimdi koca eşek oldu
Aynısı ya aynısı.. Tam tatlı tatlı uyku gelmişken kudurma saati başlıyor, sonra uyu uyuyabilirsen. Resmen ayaklarımı yorganla sarıyorum, yine de sıkış tepiş girmeye çalışıyorKediler nocturnal yani gece aktif olan hayvanlardır. Bütün gün o yatak senin bu kanepe benim yatıp gece kudururlar. Benimki gece bir yarısı koltuk-kanepe-tv ünitesi üzerinde koşturup sonra gelip yorganın altından ayaklarımı ısırıyor. Dedim ya deli hepsi
Hiç sorma noyan da çıkmış,denk gelmiş yoksa bizim evde hep kültür programları,belgesel falan izlenir kim açmış ütopyayı? Kedidir kediYa ben senın maviş maviş gözlerini yerimmm :)
''Arkada da noyan)
Kesinlikle bende heeeeeeç dzii falan izlemem, adamın adınıda attım tutttu hanııHiç sorma noyan da çıkmış,denk gelmiş yoksa bizim evde hep kültür programları,belgesel falan izlenir kim açmış ütopyayı? Kedidir kedi
Ayy sanırım hamılesınız . Ne guzel çocğunuzn iki tane kediş kardeşi varKorkma tatlım bende de iki tane var. Sinek falan da görmüş olabilir. Bizimkilerde kitleniyor bazen genelde sineğe odaklanmış oluyor. Bi anda boşboş bakabilir biz insanların bile gözü dalıyor ve boşluğa bakıyoruz. Kediler bişileri görür diye ona yormayın sakın. Görebilirler ama her dakka saniye değil herhalde
Ayy sanırım hamılesınız . Ne guzel çocğunuzn iki tane kediş kardeşi var
Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncezEvet :) Onlardan asla vazgeçemeyiz abi olacaklar inşallah büyük bi aile olacağız
Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt
Tabı kı Hiçbi zamanAynisini bana da soyluyorlar "eee kediyi ne zaman yolluyorsun?"
Bebek doğduktan sonraki iletişimlerini görnce mest olacaksın.Aynisini bana da soyluyorlar "eee kediyi ne zaman yolluyorsun?"
Ay çok sevındım benimde 2 meleğim var :) İnşallah vaktı zamanı gelınce onlara kardeş düşüncez
Sırf Çocuk olunca bu kedılerı napcaksın dıyenlere ınatt
Eve resmen bı mutluluk gelıyor onlarsız bı ev dusunemıyorumBana da hamileyken "çocuk doğunca kedileri ne yapacaksın" diye sorma cüretini gösteren densizler olmuştu. Ben de onlara siz ikinci çocuğunuz doğunca ilkini evden attıysanız ya da atarsanız ben de aynısını yaparım diyordum...Onlar benim çocuğum kadar özel ve değerliler...Oğlum da bebekliğinden beri onların sevgisiyle büyüdüğü için sakin olgun cool bir çocuk...Kesinlikle kedilerle büyümesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Kediler eve huzur, sükunet ve bereket getiriyorlar ...
Bebek doğduktan sonraki iletişimlerini görnce mest olacaksın.
Bütün bebeklerden önce kedi/tedi/ledidemeyi öğreniyorlar :)
Tabı kı Hiçbi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?