- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
vesvese sarmış seni bol bol oku ve korksamda korkmasamda aynı şeyler yaşanacak diye telkin et kendini yani kendine zehir etme hayatıYa aslında mutlu bir insanım. Ama mesela istikal nde de caddesinde yürürken kafama biley düşecek öleceğim gibi hissediyorum
profesyonel yardım almalısınYaşanmıyor. Dişlerimi sıkmaktan gece uyuyamıyorum
Ya iştem korkum şu biri bana iftira atarsa yapmadığım bir şey üstüme kalırsa diye. Sevgilimden endişem yok çok şükür ama pembe gözlükle bakmıyorum. Mutlu bir tablo çizmiyorum. Erkekaldatır gibi şeyler yada asker kendisi ona birşey olur falan gibi gelecek planlarıKaç yaşındasın?
İşten korkacak bir şey yok her canlı elbette patron denen türü tadacaktır
Evlilik konusunda haklısın yemeği çamaşırı bulaşığı derken herkesin gözü korkar. Belki de sevgiline aşık değilsin onunla bir hayat istemiyorsun.....doğru kişi+doğru zaman kombinasyonu yoksa korkman normal.
Ya şimdi rusya uçağı düştü ya evdeki herkese savaş çıkacak işte dikkatli olun. Yok hazırlanın gibi bir duruma girdim. Herkes yeter artık diyorBazı durumların üstesinden tek başımıza gelemeyiz, bize yardım edecek uzmanlar, doktorlar var. Aksi halde hayatınız hem size hem çevrenizdekilere çekilmez hale gelir.
21 yaşımdayım. Söylemeyi unutmuşum. Belki yaşla ilgili birşeydir?Kaç yaşındasın?
İşten korkacak bir şey yok her canlı elbette patron denen türü tadacaktır
Evlilik konusunda haklısın yemeği çamaşırı bulaşığı derken herkesin gözü korkar. Belki de sevgiline aşık değilsin onunla bir hayat istemiyorsun.....doğru kişi+doğru zaman kombinasyonu yoksa korkman normal.
21 yaşımdayım. Söylemeyi unutmuşum. Belki yaşla ilgili birşeydir?
Her durumun en kötü senaryosunu yazarım kafamda ve onun üzerinden yaşıyorum. Buda çok can sıkıcı oluyorbi ara bendede vardi böyle korkular. Sevdiklarimi kaybetme korkusu, isimi (ki memurum), okulumu bitirememe (ki son 2 sinavim kaldi) ve ömür boyu asksiz, sevgisiz (ki suan sükür yeni bir iliskim var) kalma korkusu. Suan öyle kaygilarim kalma sükür.
Bide benim planlarım var. İşte rüzgarda mesela yukarı bakarak yürüyorum ki bişey gelirse hazırlıklı olayım :)Bence sen arkadaslarin dedigi gibi bi uzmanla gorus, yani kendi kendine hayati zindan ediyorsun hayati bence..
Gerci bu aralar bende korkmuyor degilim bomba falan patlar diye. En son bu lodostan cikamadim.3 4 gun basimiza bisey falan duser diye. Kizlarima bisey olur diye evden cikmiyorum ama benim ki belli yani neden oldugu. .
İstanbula aşığım. Ve neredeyse hergün vapur kullanıyorum. Vapura binince aklıma gelen şey ise ya vapurda rehin alırlarsa biziAh güzelim insanlar nelere alışıyor.
İstanbul o kadar güzel bir şehirki günün birinde bir bakacaksın seni şu an korkutan şeylerin bir parçası olmuşsun ama kopamıyorsun da.
Her şey güzel olacak merak etme. Sakinleş, sahip olduklarının tadını çıkar.
Aklından geçmesi normal ama günlük hayatını etkilemesi normal değil.İstanbula aşığım. Ve neredeyse hergün vapur kullanıyorum. Vapura binince aklıma gelen şey ise ya vapurda rehin alırlarsa bizi
Açıkçası ben ciddi birşey olarak düşünmemiştim. Belki fazla vesvese diye. Belki de yoğun bir kendimi koruma iç güdüsü. Daha çok korkutm şimdiAnksiyete
Acilen psikiyatriste gitmeniz lazim. Bu durum normal degil. Bende yillar once yasamistim. Dogru tedaviyi bulursaniz ki burada doktor cok onemli, onunla yasamayi ogreniyorsunuz. Korkmayin.
Ya aslında ben hep böyleydim gibi. Hazırlıklı olmak istiyorum. Biraz kontrol deliliğide var. Bu olaylar benim kontrolüm dışında ya ondan olabilirAklından geçmesi normal ama günlük hayatını etkilemesi normal değil.
Bence de bir uzmanla görüşmelisin. Faydasını göreceğine eminim.
Alışık olduğun yerden ayrılmak bu psikolojiyi tetiklemiş demek ki.
Açıkçası ben ciddi birşey olarak düşünmemiştim. Belki fazla vesvese diye. Belki de yoğun bir kendimi koruma iç güdüsü. Daha çok korkutm şimdi
Aynisi bende de var..Böyle evham vesvese aşırı senaryo yazma korku hepsi beraber garip birşey
Mesela çocuk kaçırma haberi okuyorum aklıma gelen tek şey ya benim ilerde çocuğum olurda onu biri kaçırırsa. Kendime diyorum ki ya deli evli bile değilsin belki hiç çocuğun olmayacak ama kafayı yiyorumKorkmaniza gerek yok, bu cogu insanin yasadigi bir problem. Ama buraya konu acacak kadar kaygiliysaniz uzgunum ama anksiyete. Yasadigim icin yorum yapiyorum ama doktor degilim. Gidin gorun belki kendi kendine kuruntu yapmissin diyecektir. Mesela korklarinizdan birkac tane yazar misiniz okuyamadim tum sayfalari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?