Korkuyorum...

Ya aslında mutlu bir insanım. Ama mesela istikal nde de caddesinde yürürken kafama biley düşecek öleceğim gibi hissediyorum
vesvese sarmış seni bol bol oku ve korksamda korkmasamda aynı şeyler yaşanacak diye telkin et kendini yani kendine zehir etme hayatı
inan sana senden başkası yardım edemez
bi ara bendede farklı vesveseler vardı halada var ama çok ciddi değil mesela her evden çıkış ütü ve ocak kafama takılır ya eşime kontrol ettiririm ya da amaaaaaaaaaaaaaan der unutmaya çalışırım napıyım

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

Ya iştem korkum şu biri bana iftira atarsa yapmadığım bir şey üstüme kalırsa diye. Sevgilimden endişem yok çok şükür ama pembe gözlükle bakmıyorum. Mutlu bir tablo çizmiyorum. Erkekaldatır gibi şeyler yada asker kendisi ona birşey olur falan gibi gelecek planları

Bazı durumların üstesinden tek başımıza gelemeyiz, bize yardım edecek uzmanlar, doktorlar var. Aksi halde hayatınız hem size hem çevrenizdekilere çekilmez hale gelir.
Ya şimdi rusya uçağı düştü ya evdeki herkese savaş çıkacak işte dikkatli olun. Yok hazırlanın gibi bir duruma girdim. Herkes yeter artık diyor

21 yaşımdayım. Söylemeyi unutmuşum. Belki yaşla ilgili birşeydir?

Ah güzelim insanlar nelere alışıyor.
İstanbul o kadar güzel bir şehirki günün birinde bir bakacaksın seni şu an korkutan şeylerin bir parçası olmuşsun ama kopamıyorsun da.
Her şey güzel olacak merak etme. Sakinleş, sahip olduklarının tadını çıkar.

Her durumun en kötü senaryosunu yazarım kafamda ve onun üzerinden yaşıyorum. Buda çok can sıkıcı oluyor

Bide benim planlarım var. İşte rüzgarda mesela yukarı bakarak yürüyorum ki bişey gelirse hazırlıklı olayım :)

Anksiyete

Acilen psikiyatriste gitmeniz lazim. Bu durum normal degil. Bende yillar once yasamistim. Dogru tedaviyi bulursaniz ki burada doktor cok onemli, onunla yasamayi ogreniyorsunuz. Korkmayin.

İstanbula aşığım. Ve neredeyse hergün vapur kullanıyorum. Vapura binince aklıma gelen şey ise ya vapurda rehin alırlarsa bizi

İstanbula aşığım. Ve neredeyse hergün vapur kullanıyorum. Vapura binince aklıma gelen şey ise ya vapurda rehin alırlarsa bizi
Aklından geçmesi normal ama günlük hayatını etkilemesi normal değil.
Bence de bir uzmanla görüşmelisin. Faydasını göreceğine eminim.
Alışık olduğun yerden ayrılmak bu psikolojiyi tetiklemiş demek ki.

Anksiyete

Acilen psikiyatriste gitmeniz lazim. Bu durum normal degil. Bende yillar once yasamistim. Dogru tedaviyi bulursaniz ki burada doktor cok onemli, onunla yasamayi ogreniyorsunuz. Korkmayin.
Açıkçası ben ciddi birşey olarak düşünmemiştim. Belki fazla vesvese diye. Belki de yoğun bir kendimi koruma iç güdüsü. Daha çok korkutm şimdi

Ya aslında ben hep böyleydim gibi. Hazırlıklı olmak istiyorum. Biraz kontrol deliliğide var. Bu olaylar benim kontrolüm dışında ya ondan olabilir

Açıkçası ben ciddi birşey olarak düşünmemiştim. Belki fazla vesvese diye. Belki de yoğun bir kendimi koruma iç güdüsü. Daha çok korkutm şimdi

Korkmaniza gerek yok, bu cogu insanin yasadigi bir problem. Ama buraya konu acacak kadar kaygiliysaniz uzgunum ama anksiyete. Yasadigim icin yorum yapiyorum ama doktor degilim. Gidin gorun belki kendi kendine kuruntu yapmissin diyecektir. Mesela korklarinizdan birkac tane yazar misiniz okuyamadim tum sayfalari :)

21 yaşındaymışsın o zaman bende böyleydim kanal d de doktorlar diye bir program vardı oradaki hastalıkları dınlerken bende de aynı hastalık çıkarsa diye korkardım belirtilerini kendimde arardım falan zamanla geçiyor yaş ilerledikçe korkma bence.

Mesela çocuk kaçırma haberi okuyorum aklıma gelen tek şey ya benim ilerde çocuğum olurda onu biri kaçırırsa. Kendime diyorum ki ya deli evli bile değilsin belki hiç çocuğun olmayacak ama kafayı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…