- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
sürekli korkarak yaşanabilir miNeredeyse yine ayrı dert. Konu sadece erkek arkadaşım değil. Aşırı büyük korkularım var. Kendimi hiç bir şey için hazır hissetmiyorum. Evlilikten korkuyorum. İşten korkuyorum. Kaybetmekten korkuyorum. Beceriksiz veya başarısız da değilim. Küçük yaşta kendi isteğimle merakımdan dünyanın öbür ucuna çat pat bir dille gittim. Hani yaptım mı yapıyorum ama korkular beni bitiyor...
Ya inanın artık kendi düşüncelerimden nefret ediyorum. Mesela çocuk kaçırma haberi okuyorum aklıma gelen tek şey ya benim ilerde çocuğum olurda onu biri kaçırırsa. Kendime diyorum ki ya deli evli bile değilsin belki hiç çocuğun olmayacak ama kafayı yiyorumNeden ama? Bi sebebi vardir mutlaka..
Yaşanmıyor. Dişlerimi sıkmaktan gece uyuyamıyorumsürekli korkarak yaşanabilir mi
Ya aslında mutlu bir insanım. Ama mesela istikal caddesinde yürürken kafama biley düşecek öleceğim gibi hissediyorumsakın emin ol korktuğun herşey başına geliyor
akışına bırak hayatı ve hep pozitif ol
kendini telkin et sana senden başka kimse yardım edemz çünkü
Ya düşünüyorum çocukluğumda sorunlu geçmedi mutlu bir aileydik.Hım
Cocukluğuna inmek gerek
Kesinlikle uzman tedavisi almalısınız.Yaşanmıyor. Dişlerimi sıkmaktan gece uyuyamıyorum
Böyle evham vesvese aşırı senaryo yazma korku hepsi beraber garip birşeyAnksiyete olabilir mi? Kaygı bozukluğu, panik bozukluk. Çok daha kötü hissetmeden bir doktora görünün.
Eğer böyle bir durumsa illet bir şeydir ve ne kadar erken giderseniz o kadar çabuk geçecektir korkularınız.
Böyle evham vesvese aşırı senaryo yazma korku hepsi beraber garip birşey
Size garip bir korkumu anlatayım hem durumu anlayın. Evde bu ara çok muz almışız bir sürü muz var. 2 sene önce Haberlerde ingilterede ithal muzlardan çok zehirli bir örümcek eve girmiş diye bit haber okumuştum. Aklımdan çıkmıyor bu muzlarda da varsa diye. Çok saçma evet amavesvese evham üzerinde durma önemseme yapmak isteyince gerçekten cesaret isteyen bir şeyi yapan birinin bunları düşünmesi yersiz
İşte sorunda biraz herşeyin en kötüsünü düşünmekten kaynaklanıyor. Mesela erkek arkadaşım asker. Onun şehit olursa üzerinden en kötü düşünceleri düşünüp kendimi yiyorum. Kendime bilerek mutlu bir gelecek çizmiyorum resmenDestek sart herseyin en kotusunu düşün sonra ne yapacagini ona gore düşün icin rahatlasin korkmanin ecele faydasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?