Korkuyorum...

Muz bitti muzla ilgili korku geçti. O sürekli bir korku değil tabii. Ama üç gün aklımdan çıkmayan bir huy işte. Sonra başka birşey geliyor. Rüzgarlı oluyor. Yürürken başıma birşey düşecek korkusu geliyor. Sürekli bir kısır döngü gibi...

Kötü birşey yaşayacağım diye yaşamaktan korkuyorum durumum bu açıkçası...

İnanamıyorum şu anda. Size ne kadar teşekkür etsem az. Beni anlamışsınız. Benim sorunum ailem değil neden böyle oldum onu da bilmiyorum ama çok teşekkür ederim evet durum biraz bu. Siz iyiki varsınız ya

Dışarıdan güçlü görünürüm. Kimseye müdanam yoktur. Ama içten korkuyorum yapamamaktan başararmaktan. Belki kendimi daha çok zorlamalıyım. Yapabildiğimi gördükçe korkum geçer. Kim bilir

Gideceğim randevumu aldım. Umarım herşey yolunda gider

Randevumu aldım. Teşekkür ederim. Korkuyorum. Korkmaktan korkuyorum. Yanlış yapmaktan korkuyorum. Ama haklısınız geçecek :) en azından kontrol altına alabilirim belki. Size özellikle haber vermek isterim. Gece gece uğraşıp beni rahatlattınız. Hakkınızı helal edin. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Kendini bu kadar zorlama ve yıpratma canım. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bir meşgale bul kendine bu sayede düşünecek vaktin bile kalmaz.
Okuyorum öğrenciyim. Ya herşeyden çok etkileniyorum. Kitap bile okusam olaylardan etkileniyorum. Ya benim başıma gelirse diye... Kendimi yıpratmak istemiyorum ama elimde değil.

Ornekti muz oyle seyler akliniza gelince euzu besmele.cekin sonra hemen baska bir seye.konsantre olun kurtulmaya calismak degilde dusunceleri baska tarafa yonlendirmek onemsememek bu sekilde gecer cunku vesvese korksan agirlasir hasta eder

Ornekti muz oyle seyler akliniza gelince euzu besmele.cekin sonra hemen baska bir seye.konsantre olun kurtulmaya calismak degilde dusunceleri baska tarafa yonlendirmek onemsememek bu sekilde gecer cunku vesvese korksan agirlasir hasta eder
Önemsememek elimde değil ama düşünceleri başka yere yönlendirmek mantıklı bunu kesinlikle deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Sende iyiki varsın canım benim :) Umarım aşarsın sorununu sen doktora git iyi gelirse banada haber ver mutlaka bende gideyim. Yorumlarını okuyorum aynı bensin ya ,en yakın arkadaşımı sevgilisi aldattı kızdan cok ben etkilendim mesela oturdum ağladım benim başımada gelir kesin diye tv de izlediğim dizilerden falan hep etkileniyorum. Dışardan gören benim için farklı düşünüyo sonra tanıyanlar ne kadar korkaksın diyo. Sen bu yürekle nasıl yaşıyorsun kız diyorlar.Mesela sevgilimle buluşuyoruz babam bilmiyor ya akşama kadar deli gibi dolanıyorum etrafa bakmaktan gözlerim ağrıyor tanıdık biri görecek mi diye babam arayacak mı diye diken üstünde bekliyorum.

Ya yalnızkelebek sen mükemmel bir insamsın :) şu sevgili meselesi aynı bizde de. Mesela geçen gün sevgilimi arabayla aldım. Arkaya otur dedim eds çeker eve göderir falan diye okadar. Dediklerin aynı ben :)

Ya yalnızkelebek sen mükemmel bir insamsın :) şu sevgili meselesi aynı bizde de. Mesela geçen gün sevgilimi arabayla aldım. Arkaya otur dedim eds çeker eve göderir falan diye okadar. Dediklerin aynı ben :)
Hahaaa Nolacak bizim bu hallerimiz inşallah psikolojimiz en kısa zamanda düzelir yoksa böyle yasanmıyo vallahi

ibrahim saraçoğlu anksiyete kürü yahut maydanoz ıspanak tere diye aratın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…