Korkuyorum🙄

Evde daha rahat edersin canim. Hurma ye, dogumu kolaylastirdigini soyluyorlar. Sicak dus al. Plates topuyla egzersiz yapabilirsin. 😘
Oyy canım hadi hayırlısı aklıma geldikçe dua ediyorum sana:) Defne doğunca hepimizin yerine kokla cimcimeyi:) berlin8982 berlin8982
Hadi hala gelmedin mi Defne bebek... Gidip gelip bakıyorum konuya. Ne nazlı kız çıktı. Doğunca da böyle nazlı olursa işiniz zor :)
Meraktan catlattın bizi :KK66:
Geldi mi geldi mi :anneadayı::KK53:
Hareketleri nasil bebisin? Azaldiysa dogmaya niyetlenmistir sonunda
Surmez surmez az kaldi emin ol 🙏
Az kaldı az 😅 (inşallah yani :))

Daha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdum 🙈 bide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde 🙈 gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz 🙈🙇🏻‍♀️

Eklentiler

• 121CF0E7-EBAD-4747-874E-9806A466F835.webp
    121CF0E7-EBAD-4747-874E-9806A466F835.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 313
Daha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdum 🙈 bide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde 🙈 gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz 🙈🙇🏻‍♀️
berlin8982 berlin8982 çok aşağıya inmiş geldi geliyor ya senin zilli 😍 doğururken dua et bak bize de sağ salim kavusalim bebelerimize darısı başımıza inşallah

Valla ben gobek seklinden hic anlamiyorum 🙈 ama sancilar sıklasiyor belli ki 😊🙏

Sabah gittim 10 dakikada birdi sancı . Açılma yoktu yani 1 cm’di . Şimdi biraz daha şiddetlendi ve 7 dakika gibi geliyor
Az kalmıs sık dişini ılk oglumda 17.5 saat cektım ikincide bır ıkı saatte dogup bıttı yedı dakıkaya dusmus cok az kaldı Allahın ıznıyle

Valla ben gobek seklinden hic anlamiyorum 🙈 ama sancilar sıklasiyor belli ki 😊🙏
Benim karnım bu kadar aşağıya indiğinde benim makat geliş kızım ayağını doğum kanalına sokmuş aşağıya daha da dayanmış o yüzden aşağıya çekilmiş karnım bende ordan biliyorum bebek doğum kanalına yaklaşımı karnı aşağıya çekiyor 😅 saglikla kavuşur en yakın zamanda berlin8982 berlin8982 de inşallah

Benim karnım bu kadar aşağıya indiğinde benim makat geliş kızım ayağını doğum kanalına sokmuş aşağıya daha da dayanmış o yüzden aşağıya çekilmiş karnım bende ordan biliyorum bebek doğum kanalına yaklaşımı karnı aşağıya çekiyor 😅 saglikla kavuşur en yakın zamanda berlin8982 berlin8982 de inşallah
Benimki hic inmedi ya da ben hic anlamadim ya 🙈

Sen doğurmadın ama biz doğurduk burda bacım , gelsin artık kuzu . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)

Yazdıklarınızı okurken elim ayağım boşaldı nasıl kalbim çarpıyor size anlatamam ❤️
3 ay önce Doğum yaptım ben de anılarım çok taze demek ki içim titredi
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, 1 avazda gelsin güzel defne 🥰🥰🥰
Bu arada benim büyük kızımın adı da defne, adıyla yaşasın inşallah ❤️😘

Maşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)
Hareket edemeyip, uyuyamıyoruz 😁😂

Canim saglicakla gelsin de gec gelsin birsey olmaz.. bir avaz da insallah 😍

Doguma girdiginde sadece sanci geldiginde ıkın..derin nefesler al. Allah yardimcin olsunn..

Benim gobegim kucuktu hamilelikde.. gerci erken dogdu benimki 8 bucuk ayinda ondan belki birde 2 kilo dogdu zayifti bayaa.. erken dkgum oldugundandir belkide.. hic sancim agrimda olmadi.. direk suyum geldi komple gittim hemen sezeryane aldilar.. cunku butun suyum gelmsti..

Sevgili @ferb çok çok mutlu oldum ve çok duygulandım :) ne kadar güzel şeyler yazmışsın . Teşekkür ederim ...
İnsan kendini anlatmamalı ama gerçekten gerçek hayatımda da çok pozitif biri olarak tanımlanırım 🥰🥰 gözümü kırpmadım şu saate kadar, yarın doktoruma gitmeye karar verdim , gece doğuruyorum da gün ışığıyla vaz mı geçiyor bu çocuk anlamadım ki 🙈🙇🏻‍♀️ Nolacaksa olsun artık modundayım🙈
@SymBkn sağol gülüm inşallah 😘
@victoryvivi Ben burdayım hala 🙄🙇🏻‍♀️
Evet ara ara bakıyorum canım
Olsun bebek karnında ne kadar dursa o kadar iyi
Herşey güzel olacak 💕🙏

Uyurken sagimdan soluma dönerken inliyorum ve eşimi dayanma yastığı olarak kullanıyorum yoksa dahada zor oluyor bnm için dönmek 20 kiloya yakın kilo aldım maalesef 🙄

Allah hayırlı bir dogum nasip etsin. Sag sağlıklı kavuşun insallah. Sakin kalmaya çalışın. Sadece bir süreç bu sonu cok guzel🤗

Back
X