- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
Sancım %60 çıkıyor ama rahim tam açılmamış , eve yolladılar . Şimdilere dönüyoruz ama sanırım akşama doğru yine hastane yolları görünecek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde daha rahat edersin canim. Hurma ye, dogumu kolaylastirdigini soyluyorlar. Sicak dus al. Plates topuyla egzersiz yapabilirsin.Sancım %60 çıkıyor ama rahim tam açılmamış , eve yolladılar . Şimdilere dönüyoruz ama sanırım akşama doğru yine hastane yolları görünecek![]()
Hadi hala gelmedin mi Defne bebek... Gidip gelip bakıyorum konuya. Ne nazlı kız çıktı. Doğunca da böyle nazlı olursa işiniz zor :)Uyumak istiyorum uyuyamıyorum çünkü belime kasıklarıma sürekli kramp giriyoraçılsa keşke biraz, sıcak suya oturup sonra yürüyeceğim biraz
Her 10 dakika hala ..
Bence hastaneye gidin bir an önce.İnletiyor beni hala .. ne geliyor ne içerde duruyor. Elimi sokup ya çekecem ya içeri iteceğim. Gücüm de sabrım da kalmıyor![]()
Evet acı öldürmüyor ama birşey de yapamıyorum. Her 10 dakikada bir hala. Ne geçti , ne çoğaldı . Böyle yaşayacağım herhalde bundan sonraki ömrümü
Çocuk doğurmayı beceremeyen kadın yapmışlar![]()
Hareketleri nasil bebisin? Azaldiysa dogmaya niyetlenmistir sonundaİnletiyor beni hala .. ne geliyor ne içerde duruyor. Elimi sokup ya çekecem ya içeri iteceğim. Gücüm de sabrım da kalmıyor
Evet acı öldürmüyor ama birşey de yapamıyorum. Her 10 dakikada bir hala. Ne geçti , ne çoğaldı . Böyle yaşayacağım herhalde bundan sonraki ömrümü
Çocuk doğurmayı beceremeyen kadın yapmışlar![]()
Şimdilik sakin . Ya sürerse bu 1 hafta böyleHareketleri nasil bebisin? Azaldiysa dogmaya niyetlenmistir sonunda
Surmez surmez az kaldi emin olŞimdilik sakin . Ya sürerse bu 1 hafta böyle![]()
Az kaldı azŞimdilik sakin . Ya sürerse bu 1 hafta böyle![]()
Gittim eve yolladılar , sancı %50-60 larda çıkıyor .. her 5 dakikada bir olduğunda gel dedilerBence hastaneye gidin bir an önce.
Acılmadamı yokGittim eve yolladılar , sancı %50-60 larda çıkıyor .. her 5 dakikada bir olduğunda gel dediler