- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi berlin8982
Hadi daha evdemisin sen4 dk ..Daha da giremem sanırım . Yani ya da umarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi daha evdemisin sen4 dk ..Daha da giremem sanırım . Yani ya da umarım
![]()
Hadi hayırlısı inşallah :)4 dk ..Daha da giremem sanırım . Yani ya da umarım
![]()
Dur kiz bir dogumu daha kalfiramayizSenin doğumu beklerken benim doğum başladı.nöbetteyim bende.Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.
İnsallah sızde kolay bir sekılde dogumunuzu yaparsınızSenin doğumu beklerken benim doğum başladı.nöbetteyim bende.Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.
Kızın teşrif etmiştirr artık herhalde4 dk ..Daha da giremem sanırım . Yani ya da umarım
![]()
Elbet gelecek canim ama cok nazli cikti seninkiDaha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdumbide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde
gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz
![]()
Doktora gidiyorum şimdiDur kiz bir dogumu daha kalfiramayiz![]()
Allah razı olsun.Rabbim herkesin bebeğini bir avazda kucağını almayı nasip etsin.İnsallah sızde kolay bir sekılde dogumunuzu yaparsınız
Senin doğumu beklerken benim doğum başladı.nöbetteyim bende.Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah.
Yemin et simdide senin miDoktora gidiyorum şimdi![]()
Benimkife normalBence bu konuya her sancisi gelen yazsin, canli canli dogumdestek oluruz birbirimize. Gerci benimki sezeryan olacak ama en azindan sureci yazarim
![]()