- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi berlin8982
-
Ay yerimküçücük ya ! Ellemeye kıyamıyorum . Eşimde buldumcuk oldu ilk bezini o değiştiriyor bana gösteriyor bak böyle
Masallah suphanallahTeyzelerim merhaba . Beni ve annemi tanımıyor olsanız da merak içinde olup ,dua etmeniz bizi çok çok duygulandırdı ❤
Bugün anneler günü ve ben anneme ilk hediyemi dünyaya gözümü açarak verdimbiliyorum çok zorladım onu , çok ağlattım . Ama şimdiden unuttu gibi .. ben de yoruldum dinleniyorum .
Annem herkes için dua etti , o sancıları çekerken . Allah inşallah kabul eder .
Hepinizin elinden öpüyorum ❤ anneler gününüz Kutlu olsun!
Defne ❤
ayyy benim kızımla aynı kilo ve boyda doğmuş, Allah sağlıklı güzel ömür versin inşallah. Bakma şimdi minicik, olduğuna, kızımın bacağında kemik üzerinde deri vardı resmen ilk doğduğunda, şimdi maşallah. babasına çekmiş, baya balina etli olacak sanırımGerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
S Seda2012Emre Zilli zarife küçücük :) 2980 gr , 51 cm
hoşgeldi minik defne sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahGerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
Çok sagol gülüm Allah razı olsunGerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
Gerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
Gerçekten çok güzel bir fikir !Güzel anne size naçizane bir önerim var; defnenin “bekleme sürecini “kapsayan tüm sayfaları bence çıktı alıp dosyaya koysanız... sonra onla birlikte okursunuz “bak seni tanımayan , benim de tanımadığım kaç kişiyle birlikte bekledik heyecanla” diye♥ Cidden baska biryerde böyle bişey göremeyiz harika bir şekilde birlik olduk şahsen bekar halimle kalbim çarparak bekledim zaman zaman doğurdugum anlar oldu ... öpüyorum sizleri
Ay yok kuzum maşallahGerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
Gerçekten aklıma gelen herkese ismini bildiklerime isimle , bilmediklerime nickiyle sonra da toplu dua ettimAllah kabul etsin inşallah . Safsarisin ZehreNur ❤ F flower world
Seninki ne alemde ?Ayy iyi olduğunuzu gördüm rahatladım şükürler olsun canım Allah sağlıcakla huzurla büyütmeyi nasip etsin :)
Kolaylıklar diliyorum
Canım hakkında hayırlısı böyle imiş ikiniz de iyisiniz ya cok şükür geri herşey hallolur yoluna girer insallahhayaksii Çarşamba gününden beri Doğum sancısı çekiyordum, alıştırma filan değil bildiğin Doğum sancısı canım, ama rahim açık olmadığı için eve yolluyorlardı . En son Cumartesi gecesi dayanılmaz boyuta geldiği için tekrar hastaneye gittik anca 2 cm açılmış . Yatışım yapıldı , ama çok nadir yaşanan bir olan yaşandı Doğum-durması deniyor Almancada Türkçede var mı böyle birşey bilmiyorum . Sancılar kesildi .. bana sancı ilacı verdiler tekrar gelsin diye ama suni sancı değil başka birşey . Hayatımın en acı dolu 3 saatini geçirdim rahim 4 günde sadede 4 cm açıldı , doktorlarda anlamadılar, çünkü sancımı kendileri de görüyordu .. neyse epidural yapalım dediler çok nadir yaşanan birşey daha geldi beni buldu , 3 kere denemelerine rağmen vücudum epidural kabul etmedi .. her sancı geldiğinde Defne’nin kalbi çok ciddi şekilde yavaşlıyordu . Doktorlar hepsi odaya koştular , riske atamayız sezeryana alalım dediler . Ben ne olduğunu anlamadan salya sümük belden aşağı uyuşturup 10 dakika içinde Defne’yi verdiler kucağıma ❤
Herkeste böyle olacak diye bir kural yok . Ne kadınlar var çabucak Doğum yapıyor . Dedim ya doğuramayan kadın yapmışlardoğuramadım ya la Şaka bir yana , vardır her işte bir hayır . Önemli olan minik kulaklı, çırpı bacaklı çirkin kız geldi ❤
Aynen gülüm . Bide kordon dolanmış 3 kere boynuna , o yüzden de kalbi çok yavaşlamış her kendini ittiğinde nefessiz kalmış kuzucum.Canım hakkında hayırlısı böyle imiş ikiniz de iyisiniz ya cok şükür geri herşey hallolur yoluna girer insallah ❤❤
İnşallah canimAynen gülüm . Bide kordon dolanmış 3 kere boynuna , o yüzden de kalbi çok yavaşlamış her kendini ittiğinde nefessiz kalmış kuzucum.
Çok şükür geçti gitti .. senin de kuzun çok yakında seninle inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?