Korkuyorum🙄

Hadi gözünüz aydın olsun
Mübarek ayda doğdu inatçı defnecik
İnsallah hayırlı bir evlat olur
Hayırlı olsun.

Hayatımda hiç unutamayacagim anlardan bir tanesi oğlum dogdugunda göğsümün üstüne koydular. Onunla ilk orada göz göze geldik. O buz gibi doğumhaneye inat onun bedeni sicacikti. Elimi rastgele vücuduna attım ve elim tam kalbinin üstüne denk gelmişti. Kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki. Normal doğum olduğu için belki o da yorulmustu yada belki annesi ile goz göze geldiği için heyacanlanmisti kim bilir
Ama ben bir ömür kutuplarda yasasam da onun o sicakligini o kalbinin pitpit atmasini asla asla unutmayacagim. O bana bakan lacivert gozlerini ömür boyu kör kalsam asla silinmeyecek gözlerinden. Cennet kokulu meleğim seni çok ama çok seviyorum.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Belki de defne bebegin doğumu ile daha çok taze olan anilarim canlandı gözümde.
Rabbim bu duyguyu bize yaşattığı için binlerce kez hamdolsun.
Allah murad eden herkese anne olmayı o mis gibi cennet kokusunu cigerlerine çekmeyi nasip etsin.
Allah bir ömür onların mutluluklarını göstersin bize.
Canimmmmm... hayırlı olsun. Rabbim. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Seni ve bebeğini öpüyorum. Tekrar çok geçmiş olsun.
Bu arada hepinizin anneler gününü gecikmeli olarak kutluyorum.
Hoşçakalın.

Apollon'un aşkını reddeden güzeller güzeli su perisinin adıdır Defne, Apollon'dan ve onun aşkından kaçarken ağaca dönen Defne'nin yaprakları sonsuz aşkın simgesi olarak başına taç olmuştur Apollon'un, yumuk elli Defne'nizde sizin aşkınızın tacı olsun, kendi gibi bahtı kaderi de güzel olsun, hayırlı bir ömrü olsun inşaallah.
Meleğinizi güle güle büyütün berlin8982

Duygulandım Teşekkürler Mune ablacım

Gerçekten çok başka duygu . Ben de çok ağladım onu aldığımda kucağıma . O ağladı ben ağladım allah tüm kuzularımızı korusun , sana da baştan beri yanımda olduğun için çok teşekkür ederim

Aynen de ben de bekar halimle siteye giriyordum doğdu mu acaba defne diye

Hayırlısı böyleymiş kuzucum herkes doğurcak diye bir kural yok Defnecik sağlıkla geldi ya çok şükür hangi yoldan geldiği önemli değil Kendine çok dikkat et dikişlerini falan zorlama sütün geldi mi bilmiyorum gelmediyse göğüslerine sıcak pansuman yap iyi gelir

Arada gelip bakiyordum dogurdun mu diye berlin
Hala dogurmamissin gidebilirim
Ben sezeryanla dogum yaptim 3,5 yil once. Hic sanci cekmedim,hic agrim olmadi diyebilirim. Aynisini sana da diliyorum arkadasim. Saglikla gelsin civciviniz
Özelden yazabilir misiniz? Sormak istediğim bir kaç şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…