- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin yavrunSanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
Safsarisin victoryvivi Less-is-More Sadecebirisiyim AcemiYolcu yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Ay korkuyorum yaBak şimdi bende heyecanlandım. Ayni duyguları yeni yaşamış biri olarak anılarım tazelendi.
Canim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.Ay korkuyorum yaUyumaya çalış diyor eşim , uyuyamıyorum ki . Belimde ağrı var , adet olmuşum gibi .. tuvalete gitmek istiyorum hep , deli dana gibi yürüyüp duruyorum evde . Yine mi duşa girsem napsam . :/
Canim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.
Doğum sancin başlamış. Ama daha var doğuma. Yani o sancıların daha siddetlenmesi lazım. Belinden başlayıp karnın alt tarafına doğru ordanda çok afadersin makat ve vajina kısmına yayılan bir ağrı olacak.
Sancı sıklığı giderek azalacak. Şimdi kaç dakika da bir sancin geliyor
Sağol canım benim ..Benim bebis durmuyor fırsat bulup ya zaman belki.
Eğer bebekte ve sende bir sıkıntı yoksa sancıların 5 dakikaya düştüğünde hastaneye git. Gitmeden önce ister sen tekrar düsa girersin.
Istersen ye yemegini dogumda enerjiye ihtiyacın olacak. Bazı hastalara lavman yapıyorlarmış. Bana yapmadılar ama altıma da yapmadimDaha bakmadım ama düzenli değil yani öyle 10 dakikada değil . Devam eden bir bel sancım var tıpkı adet dönemi gibi . Bide aşağıda da baskı mı desem , yanma mı desem ne olduğunu bilmiyorum ama sen biliyorsunbide tuvalet ihtiyacım var gibi , bağırsaklarım bozuk gibi ama yok birşey Karnım acıktı , yemeye korkuyorum doğumda altıma yaparım filan diye
Sen sanci çekerken o horul horul uyuyorsa birde üstüne o cennet kokulu minnakı gördükten sonra daha hastaneden gelir gelmez ya askum bu çok tatlı bundan 3-5 tane yapalım biz diyorlar. Tecrübeyle sabit. Uyandir sen onu. Hiç bisey yapamazsa kalksın beline masaj yapsın. Olmadı evi toplasinEvet ilk Hayırlısı ile . Muz yicem şimdieşimde yanımda horluyor yataktan kalkasım yok . Keşke rüyada doğurabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?