- 21 Nisan 2018
- 8.162
- 30.248
- 548
- 36
- Konu Sahibi berlin8982
Kuzum ayakta daha rahat karsilarsin sancilari. Ben suni sanci cekerken yatinca daha zor oluyordu. Ayakta ve comelerek dursan hem acilmana da faydasi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
llKanama değil .bu nişan bir kere gelip gitmiyor mu ? Ben nişan bir kere geliyor daha devam etmiyor Zannediyordum
Bende her tuvalete gittiğimde , temizlenirken biraz biraz geliyor ve ilk baştaki gibi pembe değil , kahverengi :/
Hangisi kuzim anlamadim kiCanim son yorumu okusana bi. Ben normal doğum yapmadığım için bilemedim![]()
Nisan geldiyse eger kuzum 1 gun bile sokulebilir. Benim hep catida geliyordu zaten aradan 8 9 saat sonra dogum yapiyordumHala yok birşey, evi süpürdüm , toz aldım , banyoyu temizledim çarşafları değiştirdim . Köpeği çişe çıkardımBelimde ağrı var bir tek .. gerçekten başlayınca haber veririm
Sumuksu bir akintiyla mi geldi nisanin bol bol meryem suresini oku sancin gelincr burnundan al nefesi agizindan yavas yavas ver sanci artikca nefes alis verislerinide hizlandir ki brbegi dogum kanalina itirHala yok birşey, evi süpürdüm , toz aldım , banyoyu temizledim çarşafları değiştirdim . Köpeği çişe çıkardımBelimde ağrı var bir tek .. gerçekten başlayınca haber veririm
nişanım gelmiş (nedemek)Sanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
Safsarisin @victoryvivi
Less-is-More
Sadecebirisiyim
AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Ayyyyy yaşasın ! Doğmuş !Kuzuummm merhaba çok sevindim :))
Bir haftalık anne olarak yazıyorum bu satırları
Sana yazamadım ama doğdu bizimki.. nişan doğumu başlatmaz sakin ol lütfen..
Doğumdan günlerce önce gelebilir. O yüzden yapman gereken sakin olmak güzel beslenip su içmek. Sancıların başlamadıysa Mümkün mertebe dikkatini dağıt.. sancıların başlayınca da (eğer sık değilse) sıcak küvete yat müthiş rahatlatıyor.
Sancılar 5 dk’da ve ağırlaşan şekilde gelmeyw başlayınca hastaneye gideceksin.
Çook kolay bir doğum olur inşallah :) kocaman sarılıyorumm![]()
Başlamadı ki kavuşayımAaaaaaaaaaaa ne alemdesinkavustunuz mu çiçeğim ❤
Yok yahu . Hiç birşey . Ağrı sızı hiç birşey kalmadı . Her işim tuhaf benim zatenNasılsın
Canim hastaneye gittin mi doğdu mu bebis