Korkuyorum🙄

Bence doğum için çok değil . Sadece üşütmüşüm gibi kasık ağrım , sırt ve bel ağrım var . Ara ara kasıklarıma iniyor ama bel ve sırt ağrım sabit gelip gitmiyor . Düzenli değil daha ağrı 🙇🏻‍♀️
Tamam canım. Kendini yormadan evin içinde yürümeye çalış. Zaten duş alacaksın. Korkup strese girme herşey yolunda çok güzel olacak inşAllah ☺️

Ben şimdi saklandığım yerden çıkmaya karar verdim , biraz yürüyeceğim .evi de mi süpürsem çabucak 🙄🙄
Karnım acıktı , doğumda altıma yaparım diye yemeyecektim ama midem bulandı çok acıktım 🙄 sancılar çoğalıp , sıklaşırsa yazarım . Ama büyük ihtimal ban yerim , konuyu buraya açtım diye . Olsun burda dua toplama > ban yeme 🤣 :olamaz:
Hepinizi öptüm ! Allah razı olsun hepinizden . Ben bi hareket berekettir diyerek kalkayım şurdan :KK25:

Ben şimdi saklandığım yerden çıkmaya karar verdim , biraz yürüyeceğim .evi de mi süpürsem çabucak 🙄🙄
Karnım acıktı , doğumda altıma yaparım diye yemeyecektim ama midem bulandı çok acıktım 🙄 sancılar çoğalıp , sıklaşırsa yazarım . Ama büyük ihtimal ban yerim , konuyu buraya açtım diye . Olsun burda dua toplama > ban yeme 🤣 :olamaz:
Hepinizi öptüm ! Allah razı olsun hepinizden . Ben bi hareket berekettir diyerek kalkayım şurdan :KK25:

karnını güzelce doyur. enerji gerekiyor doğumda çünkü halsiz kalıyorsun. bol da su iç. ben ıkınırken 4 bardak su içtim. sağılsun doktorum izin vermişti :D
ne kadar güzel bir günde doğum yapacaksın. MaşAllah sağlıkla gelsin kuzu inş..

Bence bu tarz konuları kendi başlığına açsanız. Ben tesadüfen denk geldim başlıktan da konunun ne olduğu anlaşılmıyor biraz okudum ve bekar, hiç, doğum yapmamış bir kadın olarak korktum. Kendi başlığında açsanız hiç girmez karşılaşmazdım.

Hayırlı doğumlar

Yürü tabi evini de süpürebilirsin bunların hepsi açılmanı kolaylaştırır
Allahım yar ve yardımcın olsun.
Bi avazda kavuş yavruna inşallah :)
Mübarek günde dualarım seninle :)

Birşey soracağım :KK14:
4’te pembe -yapışkan şekilde gelen kan , şu anda biraz adet kanına çevirmiş gibi . Daha koyu .. Korkmaya başladım :/
Normalde sadece bir kere olup gitmiyor mı devam mı ediyor kanama 🙄🙄
normal mi bu ? Yoksa hastaneye gideyim mi hemen ?

Kanama değil .bu nişan bir kere gelip gitmiyor mu ? Ben nişan bir kere geliyor daha devam etmiyor Zannediyordum
Bende her tuvalete gittiğimde , temizlenirken biraz biraz geliyor ve ilk baştaki gibi pembe değil , kahverengi :/

Kanama değil .bu nişan bir kere gelip gitmiyor mu ? Ben nişan bir kere geliyor daha devam etmiyor Zannediyordum
Bende her tuvalete gittiğimde , temizlenirken biraz biraz geliyor ve ilk baştaki gibi pembe değil , kahverengi :/
Bunu bilemedim tatlım ya. Benim doğum sezaryen di böyle olmamıştı.

Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

@Safsarisin @victoryvivi @Less-is-More Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤️ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Canim hayirli olsun cok sevindim sancini evindw cek bitanem hurma ye birde meryem suresini oku dogumun daha rahat olur

Ben ilk kızımda normal ilerlerken 7 cm açıklıkla acil sezeryan oldum benimki de böyle değildi.
Bilemedim bu olayı.
Kuzum bi doktorunu ara ya da hastaneye git istersen.

Ben ilk kızımda normal ilerlerken 7 cm açıklıkla acil sezeryan oldum benimki de böyle değildi.
Bilemedim bu olayı.
Kuzum bi doktorunu ara ya da hastaneye git istersen.
Aradım , herkes normal dedi . Kahverengi kan olduğu için korkulacak birşey yok dedi . Yeni kan değil . Şu anda da yok birler , sanırım yattım ayağa kalktığımda geldi bi öyle . Hareket ediyor bizim cimcime:) karnım sertleşiyor , galiba o da birleştiler deniyor kendi çapında :) ben çarşafları değiştiriyorum , bide bi evi süpüreyim :D haber ederim , başladığında ❤️

Aradım , herkes normal dedi . Kahverengi kan olduğu için korkulacak birşey yok dedi . Yeni kan değil . Şu anda da yok birler , sanırım yattım ayağa kalktığımda geldi bi öyle . Hareket ediyor bizim cimcime:) karnım sertleşiyor , galiba o da birleştiler deniyor kendi çapında :) ben çarşafları değiştiriyorum , bide bi evi süpüreyim :KK70: haber ederim , başladığında ❤
Maşallah sana güçlü anne :)
Doğrudur beklemiş kan eski kanama kahverengi olur.

Back
X