- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
Doğum başlamadan hemen önce gelen akıntı-yapışkan kanla karışık birşey. Onun gelmesi doğumun çok yakın olduğunu gösterirnişanım gelmiş (nedemek)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum başlamadan hemen önce gelen akıntı-yapışkan kanla karışık birşey. Onun gelmesi doğumun çok yakın olduğunu gösterirnişanım gelmiş (nedemek)
Bence ilk olarak sakin kalmayı dene nisanın geldiyse en erken bugün en geç 1 gün sorna doğum oluyor ki benim öyle oldu önce sancim geldi hastaneye giddim geri giddi sorna da tekrar geldi ve doğum oldu zaten. allahim yardımcın olsun bebeğini saglik la kucağına almayı nasip edsinSanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
Safsarisin
victoryvivi @Less-is-More @Limonsuzcay @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Uyu bence de takılma burdaAyvictoryvivi sabah biliyorsun gelmişti , gitti .. şimdi yine başladı hafif hafif
sırt ağrısı ve aşağıya doğru baskı. Bilmiyorum doğum ile alakası var mı fakat üst bacaklarıma da ağrı giriyor .
Hazır imkan varken uyusam mı diyorum biraz .![]()
Bal bak ben 3 tane dogurdum dinlen sanci gelirse bol bol dinlen bol su iv hurma varsa ondan ye artik bundan sonrasi rahat etmekAyvictoryvivi sabah biliyorsun gelmişti , gitti .. şimdi yine başladı hafif hafif
sırt ağrısı ve aşağıya doğru baskı. Bilmiyorum doğum ile alakası var mı fakat üst bacaklarıma da ağrı giriyor .
Hazır imkan varken uyusam mı diyorum biraz .![]()
Nasıl yapçam onu ? Biz kendimiz taşıyamıyor muyuzKonunu uygun bölüme taşıt, daha sağlıklı cevap alırsın.
Mune etiketle aşkımNasıl yapçam onu ? Biz kendimiz taşıyamıyor muyuz
Aynı ben.Yok yahu . Hiç birşey . Ağrı sızı hiç birşey kalmadı . Her işim tuhaf benim zaten![]()