Korkuyorum🙄

Ben normalde ağlamam hatta duygusuz derler , ama gözlerimden yaşlar süzülüyor . Korkudan mı, mutluluktan mı bilmiyorum ..
Bence tüm duygular bir arada ❤️ Bende çok ağlak bir insanım, sen bile ağlıyorsan acaba ben ne halde olurum diye düşündüm 😁
Ne kadar sıcak banyo, o kadar açılma demektir canım duşa gir hem sancıların hafiflesin hem açılman olsun doğumun da çabucak bitsin inşallah 😍

Bence tüm duygular bir arada ❤ Bende çok ağlak bir insanım, sen bile ağlıyorsan acaba ben ne halde olurum diye düşündüm 😁
Ne kadar sıcak banyo, o kadar açılma demektir canım duşa gir hem sancıların hafiflesin hem açılman olsun doğumun da çabucak bitsin inşallah 😍
Dünde sıcak suya oturdum he 🙈🙇🏻‍♀️

Merhaba Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah bebişinizi.Lütfen korkmayın gerçi ilklerde insan korkuyo ama bende o zaman bilmiyodum gece tutmuştu benimde bütün gece wc de geçirdim afedersin ishal oldum die 😀.En son sabah artık sabah 9 da hastaneye bi gidelim bide ne görelim 8 cm açılmam olmuş daha sonrada 10 dk içinde doğum oldu.İnşAllah Rabbim ikinizide tek sancıda kurtarsın.Aminnn

Merhaba Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah bebişinizi.Lütfen korkmayın gerçi ilklerde insan korkuyo ama bende o zaman bilmiyodum gece tutmuştu benimde bütün gece wc de geçirdim afedersin ishal oldum die 😀.En son sabah artık sabah 9 da hastaneye bi gidelim bide ne görelim 8 cm açılmam olmuş daha sonrada 10 dk içinde doğum oldu.İnşAllah Rabbim ikinizide tek sancıda kurtarsın.Aminnn
Çok teşekkürler ❤️❤️
Bende de öyle olur inşallah . Bende üşüttüm gibi ağrıyor karnım .

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Ve korkmayın, herşey güzel olacak. Adı üstünde normal doğum. Vücut kendi kendine hallediyor herşeyi :emir_bebek:

Duygularini tahimin ediyorum 🙂 bende direkt su patladı o kadar elim ayağıma dolanmisti ki hemen banyoya girdim kapinin arkasina yaslanıp ordan hic cikasim gelmemisti😂 o kadar ki korkuyordum ....nasıl oldun simdi?
Ben yattım yatağa çektim yorganı ben de Burdan çıkmayacağım . Yok mu bi düğme biraz daha içimde tutsam 🙄🙄

Oyy yeni gördüm ya. Sakin ol tatlım. Girebilirsen tekrar duşa gir. Korkma bebişin geliyor☺️Allah bi avazda kurtarsın inşAllah 😊
Sancı sıklığın ne?

Back
X