- 21 Nisan 2018
- 8.168
- 30.248
- 548
- 36
- Konu Sahibi berlin8982
Aktif olmasi guzel birsey tabi ama artik dogum oldu olacak neredeyse. Bu cadi da gelmek bilmedi. Cok sevdi yeriniEvet ben hep dedim kendine uzannn dinlenn yat acimiyor canı herhalde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktif olmasi guzel birsey tabi ama artik dogum oldu olacak neredeyse. Bu cadi da gelmek bilmedi. Cok sevdi yeriniEvet ben hep dedim kendine uzannn dinlenn yat acimiyor canı herhalde![]()
Evet ya gecen haftalardan beri kandırıyor annesiniAktif olmasi guzel birsey tabi ama artik dogum oldu olacak neredeyse. Bu cadi da gelmek bilmedi. Cok sevdi yerini![]()
Ben ilk hamileligimde oyle buyuk bir laf ettim ki. Bana arkadaslarim hep dogumdan sonra ne kadar zor olacagini anlatirdi. Ben de onlara "bir bebegi buyutmek ne kadar zor olabilir ki?" demistim. Simdi senin gibi uykuya hasret yasiyorumBebeğin böyle olacağını bilseydim 9 ayı sırf uyuyarak geçirirdim oysa ben doğum saatine kadar firil firil donmeyle geçirdim.
Şimdi uyumak sadece hayallerde...
o yüzden ni eve viledayi temiz ligi yat dinlen
Aferinz soz dinle soyleGüzel hatunlarım , oturdum artıkelma çayı içip, televizyon izliyorum
Yarın annem geliyor, ameliyat durumu vardı , şimdilik gerek görülmedi , hemen aldı bileti , benim zilli zarifem anneanneyi bekliyor![]()
Simdi o adet sancisi gibi agrilar dogum sancisi bebegim. Karninin sertlesmesine de biz turkler kasilma diyoruzvalla kovaya dogurcaksin cocugu, dogum baslamis artik
Bende çok büyük konuştum burada özellikle okuduğum şeyler wc ye bile gidemiyorum dus alamiyorum esimle cinsel hayatimiz bitti vs hatta birine yorum yazmistim cinsel hayatla bebegin ne alakası var gibi birşey. Su an çok utaniyorum o yorumu yazdığım için.Ben ilk hamileligimde oyle buyuk bir laf ettim ki. Bana arkadaslarim hep dogumdan sonra ne kadar zor olacagini anlatirdi. Ben de onlara "bir bebegi buyutmek ne kadar zor olabilir ki?" demistim. Simdi senin gibi uykuya hasret yasiyorum![]()
Ya karnin cok guzel.oldu masallah ve hep büyüktü haaa ne güzel. Bende olsa herhalde nohut gibi olur. Seninkine arkadas gelsin artık bu yaz beraber uyumayalimGüzel hatunlarım , oturdum artıkelma çayı içip, televizyon izliyorum
Yarın annem geliyor, ameliyat durumu vardı , şimdilik gerek görülmedi , hemen aldı bileti , benim zilli zarifem anneanneyi bekliyor❤
![]()
Tecrube etmeden bilmek zor tabi. Allah hepsine saglikli uzun omurler versinBende çok büyük konuştum burada özellikle okuduğum şeyler wc ye bile gidemiyorum dus alamiyorum esimle cinsel hayatimiz bitti vs hatta birine yorum yazmistim cinsel hayatla bebegin ne alakası var gibi birşey. Su an çok utaniyorum o yorumu yazdığım için.
Yemek yemek bile lüks oluyormuş bunu anladım oğlumla. Büyük konuşmamak lazimmis ama artık çok gec
Amin.Tecrube etmeden bilmek zor tabi. Allah hepsine saglikli uzun omurler versin![]()
Yok canim korkma. Basa gelince mecbur yapiyorsunYorumlar göz korkutucu![]()
Bide ikiz olursaaa ihtimal yüksek bizdeYok canim korkma. Basa gelince mecbur yapiyorsun![]()
Dakika tut sen biama bu kadar Kolay olamaz doğum
o yüzden keyfini çıkarıyorum şu anda
Şuraya saklansam , bebek gelince haber verin bana![]()
Hala burda misin senBen de çok büyük konuştum . Görecem günümü![]()
![]()