Korkuyorum🙄

Bu arada defne çok güzel bir isim. İsmiyle yaşasın :) sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun ❤️

Bütün sayfalari okudum heyecanla
a dogdu ha dogacak diye rabbim kolay kurtarsin. Benim sabah nisan geldi ogken suyum
Patladi ikindin oglumu kucagima aldim. Senin kiz pek nazlı. Sag saglim insallah canim seni takipteyim

Çok güzel bir isim seçmişsiniz. Benim de süt kardeşimin adı Defne.❤
%50 silinme ne demek acaba? Hiç duymamıştım 🙄 benim nişan geldikten sonra hemen gittim. 4 cm açılmayla yattım. Dört saat sonra suyum kendisi patladı. Hiç suni sancı vermediler. İki doz epidural aldım. Toplamda 12 saat sonra kızım doğdu. Kimse bana öyle bir tabir kullanmadı 😐
Bu arada defne çok güzel bir isim. İsmiyle yaşasın :) sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun ❤

Çok teşekkürler , yurtdışında yaşadığım için herkes tarafından kolayca söylenen bir isim istedik , bu isimde çok kibar geldi 🥰🥰

Valla bende bilmiyorum silinme ne demekmiş 🙄🙇🏻‍♀️ Evde kendi kendime doğurmazsam sorun yok :D illaki gelecek zilli 🥰🙇🏻‍♀️

Sence sen hastaneye gitmeseydin , evde mi doğururdun?
Bende gideyim diye düşünüyorum ama suni sancıdan korkuyorum 🙇🏻‍♀️ Normalden de korkuyorum gerçi , o yüzden saklanıyorum evde bi nevi🙈
Zannetmiyorum evde dogurmazdim. Muhtemelen ertesi gun ya da o gece giderdim hastaneye. Bana ikinci dogumumda suni sanciyi cok cok az verdiler. Hemsire sadece koklattik dedi hatta. Epidural filan da almadim ama cok hizli ilerledi dogumum.

Simdiki aklim olsa biraz daha beklerdim ben evde.

%50 silinme ne demek acaba? Hiç duymamıştım 🙄 benim nişan geldikten sonra hemen gittim. 4 cm açılmayla yattım. Dört saat sonra suyum kendisi patladı. Hiç suni sancı vermediler. İki doz epidural aldım. Toplamda 12 saat sonra kızım doğdu. Kimse bana öyle bir tabir kullanmadı 😐
Rahim agzi kisaliyor ya dogumda ya da doguma yakin. Onu kastediyorlar.

Akşam ve sabaha karşı sancı gibi birşeyler geliyor gündüz gidiyor :KK70: bakalım şimdi yine yatacağım ... ben inat o benden daha inat 🤣 bekliyoruz ikimiz de ❤🧿
Aşık Veysel'i bilirsiniz. Ünlü halk ozanımız. Bir yerde okumuştum, annesi Aşık Veysel'e hamileyken inek sağıyormuş. İnek sağarken sancısı tutmuş. Oracıkta kendi kendine doğuruvermiş. Bebeğin göbeğini de kendisi kesmiş. Sonra hemen ayağa kalkıvermiş. Keşke her doğum böyle kolay olsa❤

Korkma evet biraaz agrin sancin olacak ama onlar gectiginde dunyada hissetmedigin tarifi olmayan bir duygu seli yasayacakain evladinin kokusu onun sana olan ihtiyaci herseyi unutturacak iyiki dogurmusum diyeceksin

Bence bana sorarsan dogur kurtul derim 😂😂😂
Kuzum seni rahatlataym ay gun sancilari oluyor gece boyke uykusuzluk kasilma gibi seyler oluyor normal. Ama nisan geldiyse 1 gun sonra dogum olurdu gerci bixim bir tanifigin 1 hafta sonra olmustu
Korkma evet biraaz agrin sancin olacak ama onlar gectiginde dunyada hissetmedigin tarifi olmayan bir duygu seli yasayacakain evladinin kokusu onun sana olan ihtiyaci herseyi unutturacak iyiki dogurmusum diyeceksin
Akşam bakamadım yoğunluktan aklım hep bu heyecanlı doğum hikayesinde :)
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşmanizi nasip etsin inşallah.

Sıcak suya oturayım dedim , niyetlendim . Sonra da korktum 🙈 1 gün 1 gündür diye , yapmadım . İçimde tutabildiğim kadar tutayım🙈🙇🏻‍♀️ Diyorum ya , her işim tuhaf, buda ona benzedi . Köpeğim bile gelip gidip karnımı kokluyor burnuyla dürtüyor 🙇🏻‍♀️ Bakalım , sanırım gelir bu hafta, bilemedim bende . 🙄🙄

Sıcak suya oturayım dedim , niyetlendim . Sonra da korktum 🙈 1 gün 1 gündür diye , yapmadım . İçimde tutabildiğim kadar tutayım🙈🙇🏻‍♀️ Diyorum ya , her işim tuhaf, buda ona benzedi . Köpeğim bile gelip gidip karnımı kokluyor burnuyla dürtüyor 🙇🏻‍♀️ Bakalım , sanırım gelir bu hafta, bilemedim bende . 🙄🙄
Normal sureci etkilemene gerek yok bence de 😁 ama kopeginin bile nazli kizini cikartmak icin durtme cabasi ❤️ Ben 🤗 acikligin 10 cm olmadan sakin ikinma bosuna hem kendini yorarsin hem de bebegin basini sisirirsin biraz. Sanci geldiginde de nefesi tutmak bile ikinma etkisi yaratiyor o yuzden nefes almaya devam et. Bak bunlar onemli, leydim gelmeye karar verince unutma bu yazdiklarimi ☺️

Back
X