- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi berlin8982
Bu arada defne çok güzel bir isim. İsmiyle yaşasın :) sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenSancıları sıklaştı ya da doğum başladı buraya bakmadığına göre.
Hep beraber dua edelim sağsalim kolayca kavuşsunlar ikisi de :)
Grlip gidiuorsa dogum sancisidyaaaa .. kocamda bana inanmıyor . Evde garip garip yalnız doğuracağım . Ama valla geliyor gidiyor ben napayım
![]()
Çok güzel bir isim seçmişsiniz. Benim de süt kardeşimin adı Defne.❤
%50 silinme ne demek acaba? Hiç duymamıştımbenim nişan geldikten sonra hemen gittim. 4 cm açılmayla yattım. Dört saat sonra suyum kendisi patladı. Hiç suni sancı vermediler. İki doz epidural aldım. Toplamda 12 saat sonra kızım doğdu. Kimse bana öyle bir tabir kullanmadı
![]()
Bu arada defne çok güzel bir isim. İsmiyle yaşasın :) sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun ❤
Zannetmiyorum evde dogurmazdim. Muhtemelen ertesi gun ya da o gece giderdim hastaneye. Bana ikinci dogumumda suni sanciyi cok cok az verdiler. Hemsire sadece koklattik dedi hatta. Epidural filan da almadim ama cok hizli ilerledi dogumum.Sence sen hastaneye gitmeseydin , evde mi doğururdun?
Bende gideyim diye düşünüyorum ama suni sancıdan korkuyorumNormalden de korkuyorum gerçi , o yüzden saklanıyorum evde bi nevi
![]()
Rahim agzi kisaliyor ya dogumda ya da doguma yakin. Onu kastediyorlar.%50 silinme ne demek acaba? Hiç duymamıştımbenim nişan geldikten sonra hemen gittim. 4 cm açılmayla yattım. Dört saat sonra suyum kendisi patladı. Hiç suni sancı vermediler. İki doz epidural aldım. Toplamda 12 saat sonra kızım doğdu. Kimse bana öyle bir tabir kullanmadı
![]()
Aşık Veysel'i bilirsiniz. Ünlü halk ozanımız. Bir yerde okumuştum, annesi Aşık Veysel'e hamileyken inek sağıyormuş. İnek sağarken sancısı tutmuş. Oracıkta kendi kendine doğuruvermiş. Bebeğin göbeğini de kendisi kesmiş. Sonra hemen ayağa kalkıvermiş. Keşke her doğum böyle kolay olsa❤Akşam ve sabaha karşı sancı gibi birşeyler geliyor gündüz gidiyorbakalım şimdi yine yatacağım ... ben inat o benden daha inat
bekliyoruz ikimiz de ❤
![]()
Bence bana sorarsan dogur kurtul derimGece oldu sıkıntılarım yine başladı![]()
Kuzum seni rahatlataym ay gun sancilari oluyor gece boyke uykusuzluk kasilma gibi seyler oluyor normal. Ama nisan geldiyse 1 gun sonra dogum olurdu gerci bixim bir tanifigin 1 hafta sonra olmustuGece oldu sıkıntılarım yine başladı![]()
Bence bana sorarsan dogur kurtul derim![]()
Kuzum seni rahatlataym ay gun sancilari oluyor gece boyke uykusuzluk kasilma gibi seyler oluyor normal. Ama nisan geldiyse 1 gun sonra dogum olurdu gerci bixim bir tanifigin 1 hafta sonra olmustu
Korkma evet biraaz agrin sancin olacak ama onlar gectiginde dunyada hissetmedigin tarifi olmayan bir duygu seli yasayacakain evladinin kokusu onun sana olan ihtiyaci herseyi unutturacak iyiki dogurmusum diyeceksin
Akşam bakamadım yoğunluktan aklım hep bu heyecanlı doğum hikayesinde :)
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşmanizi nasip etsin inşallah.
Normal sureci etkilemene gerek yok bence deSıcak suya oturayım dedim , niyetlendim . Sonra da korktum1 gün 1 gündür diye , yapmadım . İçimde tutabildiğim kadar tutayım
Diyorum ya , her işim tuhaf, buda ona benzedi . Köpeğim bile gelip gidip karnımı kokluyor burnuyla dürtüyor
Bakalım , sanırım gelir bu hafta, bilemedim bende .
![]()