• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona dönemi tatil

Bu süreçte en mantıklısı villa yada kamp şeklinde tatil. Tabi bu süreçlerde yol sırasında wc falan baya tedbirli olmak lazım.

Ben de kpss sonrası tatile gitmek istiyorum ama muhtemelen denizi görüp nefes alacak şekilde arabayla gidip geliriz. Yaz başında bulunduğum şehirden Antalya'ya gitmek durumunda idik bir şeyi götürmek için. O sebeple gitmişken merkezden kaşa kadar sahil yolu gittik bir gecelik araba kaldık geldik. Ancak bahsettiğim süreçte oteller kapalı idi kısıtlamaların büyük bir kısmı devam ediyordu o sebeple daha huzurlu idim. Şimdi o kadar rahat olamam zannedersem.
Bende sezon sonuna denk geleceği için biraz daha rahatım sanırım umarım güzel geçer sınavınız :)

Gerçekten anlamıyorum herkes tatile gidenlere yazmış durmuş. Arkadaşlar tatile gitmek yasak benim mi haberim yok? Ben annelerin yazlığına gittim ama gördüm ki plajlar ağzına kadar insan dolu, eğer bir mekan, otel vs açılırsa oraya da gidilir. Eleştirinizi insanlara değil de en başta turizm geliri adı altında tatillere izin veren, bu uğurda üniversite sınavını bile öne çeken mevcut sisteme yapsanız daha doğru olur

Tatil bölgesinde yaşıyorum. aşırı yoğun, sözde pandemi var. Millet şuursuzca dolaşıyor, maske falan hak götüre. Tatil yapacaksanız da deniz kenarı bir yerde yapmayın derim ya da deniz kenarı ama daha az turistik olan yerleri tercih edin. Gerçi oralar da kalabalıktır. Herkes bu fikirde çünkü. 🤷🏼‍♀️

Su an tatildeyim. Ne kadar ikna edici olur bilmiyorum ama gitmeyin. Pisman olursunuz. Ben ozel bir yerde kaliyorum bayagi dikkat ediyorlar. Ama ne olur ne olmaz tabi yine de. Bence riske atmayin. Geldigim ilk gun tatile gelmek ahmaklikmis dedim. Annemi babami asla getirmek istemezdim misal

Gerçekten anlamıyorum herkes tatile gidenlere yazmış durmuş. Arkadaşlar tatile gitmek yasak benim mi haberim yok? Ben annelerin yazlığına gittim ama gördüm ki plajlar ağzına kadar insan dolu, eğer bir mekan, otel vs açılırsa oraya da gidilir. Eleştirinizi insanlara değil de en başta turizm geliri adı altında tatillere izin veren, bu uğurda üniversite sınavını bile öne çeken mevcut sisteme yapsanız daha doğru olur
Neden 3 yaşında çocuk gibi her şeyi devletten beklemek durumunda olalım anlamadım. Herkesin aklı fikri var. 2020 yılında sizin isteğinizi yapabilecek hiçbir devlet yok kimse de yasak getirmedi zaten. Turizm geliri adı altında hiçbir geliri küçümseyebilecek bir ülke değiliz üstelik biz. Yazlığa giden de plaja gidenleri eleştirmesin ayrıca ne farkı var?

Bu tatil olayını yaz başında sosyal mesafeye uyarak mantıklı buluyordum ama artık geçti bence. Corona yine pik yapmışken tehlikeli buluyorum. Ama yine de illa ihtiyacım var diyorsanız villa tutun bence otel riski almaya değmez.

Neden 3 yaşında çocuk gibi her şeyi devletten beklemek durumunda olalım anlamadım. Herkesin aklı fikri var. 2020 yılında sizin isteğinizi yapabilecek hiçbir devlet yok kimse de yasak getirmedi zaten. Turizm geliri adı altında hiçbir geliri küçümseyebilecek bir ülke değiliz üstelik biz. Yazlığa giden de plaja gidenleri eleştirmesin ayrıca ne farkı var?

Sanki yasak delinmiş gibi bir algı var yorumlarda, ortada bir yasak yok oysa. Yasal çerçevedeki tedbirler uygulandığı sürece gayette tatile gidilebilir. Eğer devlet eliyle yasak getirilirse koskocaman bir sektör ve çalışanlarının evine ekmek götürmemesi demektir ama sizin istediğiniz şey kimse tatile gitmesin herkes evinde otursun, kendi kendine yasak koysun e bu durumda o savunduğunuz turizm gelirini nasıl elde etmemizi planlıyorsunuz? Siyasete gitmek istemiyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim ülkenin en çok turist tarafından ziyaret edilen yapısını ibadete açarak turizm gelirine ne kadar önem verdiğimizi göstermiş olduk.

Ben plaja gidenleri nerde eleştirdim anlamadım? Sadece kalabalık olduğuna dair gözlemimi paylaştım eleştiri bunun neresinde? Yine de açıklayıcı olması için yazıyorum 12 hanelik sitemize ayrılmış bölümde, siteye ait şemsiyeleri şezlong olmadan kullandık böyle bir fark var.

Marmaris' e yakın turunç plajı var biraz uzak Palamutbükü. Marmaris'in merkezi dışında hemen heryeri güzel.

Ben tavsiye etmiyorum.tatil beldesinde yaşıyorum. burası, önceki yıllardaki kadar olmasa da hazirandan beri baya baya dolu, hala da aynı dolulukta. Gecen bir plajın civarından arabamla geçmekte zorlandım uzun uzun park kuyruğu oluşmuştu. Suan burada da hastane dolu.Yasak getirilecekse turizme de getirilmeli herkes şehrinde evinde otursun yoksa daha çok canlar gidecek.

Evde kalın, evde kalın diyen tüm herkes bakıyorum ya teknede ya otelde. Büyük ihtimal dönünce yine aynı şeyleri diyecekler, reklam gibi kamu spotları çekcekler.aynı gemideyiz dediler tüm sene,filikalarına binip gittiler. bu hastalık bile tamamen sınıfsal. Tüm düğünlere tepki yağıyor haklı olarak ama utanmadan bu kesim tüm sosyal faaliyetlerini mutlulukla maskesiz yaşayıp story atıyor. Bu arada ben hala evdeyim, evde kalınmasından yanayım ama bu eşitsizlik, herkesin gücünün yettiğine tepki vermesi canımı sıkıyor. Öylesine yazdım.

Merhaba hanımlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum zor bi süreçteyiz ve vaka sayılır artıyor fakat bu sene zor bi sene oldu benim için Eylül sonu gibi tatile gitmek istiyorum ama tedirginim şu durumda ne kadar mantıklı olur tatil durumu siz olsaydınız napardınız
Şunu özellikle belirtmek istiyorum mental olarak çok yoruldum ve gerçekten ihtiyacım var
Ben bu yıl apart tuttum .Çok dınlenmeye ıhtıyacım vardı.

Önceki aylarda bir derece izole olarak belki olabilirdi ama şu dönemde tatili tavsiye etmem.

Marmaris Selimiye' de erle pansiyon diğer bir yer gördüm bu yıl, bir yarımada da 4 odalı bir pansiyon çevrede de başka bir yer yok sanırım.seneye inşallah 4 aile gidip mekanı kapatmayı düşünüyoruz😊 Bir bakın isterseniz instagramda gördüm ben.

Back
X