Korona Morona Olama

Başın sağ olsun canım, nasıl oldu hem eşin hem bebeğin ?Çok üzüldüm Allah sana sabır versin ,bundan sonra yüzün hep gülsün

Can bebegım yadıyor. Ozur dilerım sınırle yanlıs ifade ettım demekkı esım şehıt oldu. Catışmada
Allah'ım rahmet etsin.Nur içinde yatsın.Allah size ve evladınıza hayırlı ömürler versin.Cok üzüldüm keşke hiç kimse yâr siz kalmasa,hiç bir evlat babasız büyümese

Benım esımın boylelerı rahat etsın dıye sehıt oldu oylemı
Konuyu saptiriyosun konu sahibi zaten rahatsız ve çok zor durumda
Ben seni anlıyorum çünkü bende yaşadım senin yaşadığını ,ben eşimin şehit oldu haberini almıştım
İki veya 3 saat sonra yalniş haber verilmis diye haber geldi .tabi ben ölü gibi birseydim

Sen eşinin şehit olmasına o gözle bakarsan çok mutsuz olursun.
Rabb'im şehitlik mertebesi vermiş birde böyle düşün.

Ayseee1987 Tam olarak beğenmeme sebebin nedir? Bilinçsizce etrafta virüs yayan insanları haklı mı buluyorsun yani? İlginç.
Madem sormuşsunuZ cevap veriyorum
"Konu sahibi çabuk uçmuş. İyi de olmuş." Yazmışsınız.
Beğenmeme sebebim tamda bu.

Piskokojisi bozuk bir insana belkide 1 güzel mantıklı birşey söyleseniz işe yarayacak. İnanın o küçücük sıradan zannetiğimiz sözler-uyarılar birilerinin hayatına yön verebilir.
Ama siz bunu yazmayı tercih etmişsiniz ve bende sizin bu yorumunuzu beğenmemeyi tercih ettim.

Asla kımseya kullanöam bu kullandıgım cumleyı. Ama konu sahibin yaptıgı sadece kulhakkı. Sizde yasamişsiniz rahat ferah bır yasam için bedel ödeniyor ve bunu kıymetını bılöelı Ne kadar rahatsız olursa olsun bılınclı sekılde Kovıt19 vırusunu yaymakta ayrı bır dusunce

Sadece ölüm mutsuzum yazmiş kım mutlukı ama kastende bılerek hastalık yaymıyoruz bunu buraya yazıyorsa bende bu cwvabı verırım

Ayseee1987 Tam olarak beğenmeme sebebin nedir? Bilinçsizce etrafta virüs yayan insanları haklı mı buluyorsun yani? İlginç.
Hem soruyu sormuşsunuZ.

Hem sanki ben cevap vermişim gibi virüs yayan insanları haklı bulmuşum gibi gibi devam etmişsiniz.

Yetmemiş birde buna tepki olarak "ilginç" demişsiniz.
çok ilginçsiniz değişik bi karakter (soru-cevap-tepki hepsi size ait beni karıştırmayın.)

(Şimdide bunuda neden beğenmediniz diye sorarsanız cevabını okudunuz.)

Son düzenleme:
Lütfen yardım alın. Arkadaşlara katılıyorum. Tedbirlere uymamak ne demek oluyor. Kendiniz yerine sevdiğiniz birini hasta edebileceğinizi hiç mi düşünmüyorsunuz?

Neden bu kadar yükseliyorsun hep bir savunma iç güdüsü hep bir kendi haklı çıkarma çaban var yorucu olmuyor mu ?

Ben konu sahibinin konusunda yorum yazmak istediğim kısmı alıntı yapıp yorumladım bu benim fikrim. Psikolojisi bozuk bir insan olabilir üslup yazış şekli diğer yazdıklarına cevap veresim gelmedi ben ilgilendiğim kısıma yazdım yani.

Sürekli polemik çıkarmaya çalışmayın şimdiden yazıyorum uzamasın.

boşverin
bu arkadaşın bana çok aykırı bir mesajını beğenmedim, az önce kadınlar kulübünü açtığımda son 6 mesajıma beğenmedim yaptığını gördüm. Şimdi sizin de son mesajlarına bakıp hepsine beğenmedim yapar. Beğenmedim almak istemiyorsanız bu kişiden uzak durun. Benimkini sıfırlayabilir sorun yok

Evet öyle bir huyu var denk geliyorum arada.
Kendi hırsını öyle çıkarıyor belki de.
Başka başka konularda yazdıklarını görüyorum denk geliyor polemik oluşturup ortamdan uzaklaşmaya çalışıyor ama o topa girmem
Uyarı için teşekkürler.

Siz sordunuZ ben cevap verdim, ne zaman bunun adı yükselmek oldu ?
Bu arada neden beğenmediniz diye soran sizsiniz. Bu eksilemeyi bile sorguluyorsunuz alt tarafı beğenmedim işareti, bu sizin için yorucu olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…