- 24 Eylül 2013
- 9.839
- 32.208
- 748
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Nasıl oldu peki? Siz mi söylediniz yoksa kendisi mi teklif etti? Tamirat işleri için de maddi destek verecek miymiş? O terbiyesiz kaynınız ve kaynananız bir şey dedi mi?Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun.
Konu sahibi sizin bi yorumunuza denk gelmiştim. “Sünnet düğünü nedir ya hiç bilmiyorum, varoş kesimin yaptığı bişey mi?” demiştiniz. Şu varoş çevreyle vallahi şaşırdım bilmemenize.
Benim evime bu şekilde girecek adam henüz anasının karnından doğmadı. Ben feci şekilde yaslardım ortalığı. Okurken elim ayağım titredi. Dışkı falan nedir ya..
Çözebilmene ve bu halinle temizliğe girişmemene sevindim. Kaynanan ve kaynınla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun?
Nasıl oldu peki? Siz mi söylediniz yoksa kendisi mi teklif etti? Tamirat işleri için de maddi destek verecek miymiş? O terbiyesiz kaynınız ve kaynananız bir şey dedi mi?
Eeeee, hepsi bu kadar mı? Siz ne tepki verdiniz, kayınvalidenize haddini bildirmediniz mi? Hala bu insanlarla görüşmeyi düşünmeniz hayret verici. Böyle bir durumda ortalık ayağa kaldırılıp bu yaratıklarla ilişki kesilmezse ne zaman kesilir acaba? Konunun içinde o kadar insanlık dışı hareket var ki...Ama beni en çok şaşırtan siz hastanede canınızla uğraşırken o insanların (pardon yaratıkların) eğlencelerinden ödün vermemesi oldu. Hadi düğün organizasyonunu iptal etmek zahmetli iş, o yüzden yapmadılar diyelim. E bekarlığa veda partisinden geri kalsalar olmaz mıydı? Evinizi talan etmelerinden geçtim, sırf bu hareketleri bile ilişkinizi ömür boyu kesmek için gayet yeterli bir sebep. Benim kardeşim ve eşi, ben hastanede yatarken böyle bir şey yapsalardı onlarla ASLA görüşmezdim. Bu noktada, eşinizin olayları öğrendikten sonra ailesine karşı takınacağı tavır da çok önemli. Konu sahibi iyice bir cıngar çıkarıp kv, kayınbirader ve eltiye hadlerini bildirmezseniz daha çoookkk ibretlik olaylar yaşayıp sinir olduğunuzla kalırsınız. Bana naif biri gibi geldiniz, belki de bu cesareti sizin sakinliğinizden bulmuşlardır. Ben olsam evimi öyle gördüğüm an yer yerinden oynamıştı. Hamilelik vs hiç birşeyi gözüm görmez, o densizlerin yakasına yapışırdım. Bu arada size de, eşinize de çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerimArkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun.
Yuhh yani abisi bu haldeyken düğün yapmak...Benim gözlerim ne okudu şok oldum düğün çok mu acilmiste abisi bu halde eğlence pesinde gerçekten çok terbiyesizmis kaybın sizede çok geçmiş olsunEşim zaten kronik hastaydı maalesef şu anda da iyi değil. Onu düşünürken evin bu hali beni perişan etti iyice.
Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun.
Hatırladım konunuzuKv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
inşallah o berbat hallerini tek tek videolayıp fotoğraflamışsınızdır. gene de kalsın sizde yarın bir gün iftira attı derler eşinize yalancı çıkarırlar sizi.Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim ama tek tek cevap yazamıyorum. Temizlik için bir miktar para aldım şimdilik. Eltimle sorunumu çözdüm diyebilirim bu konuda. Ailesinin adına da eşi adına da özür diledi. Yatağı değiştirmek için de eltimin geri dönmesini bekliyorum zira yatağın kullanıldığını alezin olmamasından fark ettim. Asla kullanmayı düşünmüyorum. Ufak tefek tamiratlar var. Her şey için liste yapacağım düzenledikçe. En azından eşim dönene dek evi toparlamak istiyorum tamamen ki bir de o stres olmasın. Dua eden herkesten ayrıca Allah razı olsun.
Böyle bir insana evin anahtarını vermek de hata başka şeyler de yapabilir korkmuyor musunjzKv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Yalnız o kv zaten ev pisti öyle bırakıp hastaneye yatmış diyebilecek kapasite de birine benziyorHemen her odayı fotoğrafla kaynına kvne at
Temizletme parası iste
Vermem etmem derlerse instaya faceye evin halini paylaş "abisi yengesi/oğlu gelini hastanede yatarken evimde parti verip ahıra çeviren, evi temizletmeyi reddedip 5 aylık riskli hamilelik yaşayan bana bu halimle evi temizleten kaynım ve kaynanamın insanlığını sorguluyor onları şahsım adına akraba bağımdan men ediyorum. Allaha havale ediyorum." Gibi birşey yaz herkes görsün
Lüzumsuz gamsız insanlar
aynen bende hatırlıyorum o konuyuHatırladım konunuzu
Ve ben kvniz nasıl insan bilmeden sizin kıskandığınızı düşünerek sizi suçlamıştım o konunuzda
Hakkınızı helal edin lütfen şu an anlıyorum o zaman neden bu kadar kızdığınızı
Çok geçmiş olsun eşinize Allah acil şifalar versin, sağlıkla kavuşursunuz inşallah
O kayın aileniz de Allah’ından bulsunlar ya ne biçim insanlarmış evladı hastayken nasıl düğün yapmışlar hadi düğün yaptılar üstüne oğlunun kendi evindE parti yapıp talan edebildiler
Yazıklar olsun
İnşallah eşiniz sağlıkla yanınıza geldiğinde bu olanları anlatıp bir daha da görüşmeyin bu aileyle, çok kızdım çok üzüldüm
Allahım yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?