Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Mutlaka müsade almalılardı sizden evin kullanımı için. Bence en başta okkalı bir kavga bunun için çıkmalı. Sonra verdikleri zarar için ve temizlemedikleri için.

İnşallah değerli bir şey kaybolmamıştır.

Siz canınızla uğraşırken düğün yapmaları da ayrı utanç.

O konu nedir ya ilginçmiş

Kv yi neden almadiniz

Öncelikle geçmiş olsun.. Nasıl buna cüret edebilirler yaa.. Siz hastanedesiniz ve evinizde curcuna yaşanmış nasıl bi ahlaktır ki bu evde olmayan insanların Kaldi ki bu insanlar hastanede, evinde Böyle bi şeye cesaret edebiliyorlar.. Onları o evin içine atıp o pisliği onlara temizletirdim ben olsam..

Çok pasifsiniz mi diyeyim sakinsiniz mi diyeyim bilemedim çözüm olayı bile ne kadar normal birşey gibi halledilmiş siz hastanede canınızla uğraşırken onlar evinize sıçsın siz naif naif grup açın kk da çok naif degilsiniz diye hatırliyorum neyse sorun çozûldüyse sevindim

Mümkünse su haberi makyaj malzemelerinizi kullanan cahillere bir okutun.

Bakın bu site sayesinde abisi evlenmiş olduğu halde evini sadece abisinin sanan ve hor kullanan adamların varlığından haberdarım. Çoğunun amacı ev boşken partilemek. Ama sizin duruma ilk kez şahit oluyorum. Siz ve eşiniz ölümcül olabilen bir virüsle uğraşırken izinsiz evinizde kalmaları olacak iş değil. Ben olsam olay çıkarır, herkesi rezil ederdim.

Bizim is yerındede 2 kişiden çıktı.Beraber aynı ortamda calıştık.Ne olucak bılmıorum

Bu kadar saygısızlık olmaz olmamalı. Sizin mahremiyetiniz olan eve kaynınız ne cürretle giriyor. Temizlettir masraflarını karşılasınlar kayınvalidenize gösterin özellikle eve getirin gösterin. Eşinize ve size geçmiş olsun . Ayrıca sizin evinize girmemeleri için anahtar bırakmayım. Ben kesinlikle bırakmıyorum

Temizlik için bir kadın tutun parasını da onlara fatura edin. Ayrıca evin bu halini de fotoğraflayıp ilgili kişilere yollayın.

Sünnet düğününün ne olduğunu bilmemekten bahsediyordunuz orada. :) Manevi değerini tartışmıyoruz ki. :)
Avamlık arıyorsanız sünnet düğününe gelene kadar neler var neler yakın çevrelerde. :)))))

Öncelikle evin fotoğraflarını çekin bence. Temizlendikten sonra inkar edip eşinizi inandırmaya çalışırlar falan. Kvyi de tehdit edin eşim henüz hasta diye söylemiyorum ya temizleyin ya da söylemek zorunda kalacağım diye. Tabi söylemeyin de. Siz kendiniz kesinlikle temizlemeyin bence yardıma bile gelseler. Düşüğünüz olmuş önceden sonuçta

Çok geçmiş olsun atlattınız mı? Nasıl bir süreç yaşadınız? Siz canınızla uğraşırken kaynınızın düğün dernek yapmasına inanamıyorum, 1 damla insanlık yok bunlarda! Evinizde kimler yiyip icip yattiysa hepsine bulaşmıştır şu an. Dikkatsizlik temkinli olmamak falan değil dümdüz salaklık bu artık. Bu kafayla tüm ülkeye bulaşacak hic dusunmeyin bile hemen temizlikci cagirin temizletin evi ve de bu dangalaklarla tüm iletişiminizi kesin

Çok cok çok geçmiş olsun şifalar diliyorum. Ben olsam hemen polis çağırır ve olayı anlatır evimin gasp edildiğini anlatır o kişilerden şikayetçi olurdum,ki bir daha sokagimdan bile gecemezlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…