Korona sonucu

Benimde kızim corona işin ilginci ben 5.gün karantinaya girecekmisim yani şu an temaslı oldugum halde karantinada degilim.Böyle saçmalik olurmu.Kızıma da ben testi parayla yaptirdim aslinda cocuklarada yapmiyorlar aile coronaysa cocugu temasli sayiyorlarki siniflari karantinaya alip egitim ogretime ara vermesinler diye.Bende test yaotirmasam cocuga bende de belirti yok grip diye iyilesince 5 gun sonra okula gondersem pozitif cocuk sinifta.

10. Gün anlayacaksın artık :) ben 5. Günde yaptırmıştım çok pişmanım 19 gün karantinada kalmış olacağım. Geçmiş olsun bu arada

Çok az kalmış Her an kapıyı çalabilir

Eşim de 5 gün karantinasız serbestti 2 aşılı olduğu için
5 günün sonunda negatif çıktı da sorun olmadı

İşin daha da güzeli
Ben ilk hasta olduğumda kulak burun boğaza gittim ve bana alerji ilaçları verdi
Öyle 4 gün daha gezindim
Sonra kendim yaptırınca pozitif çıktım

10. Gün anlayacaksın artık :) ben 5. Günde yaptırmıştım çok pişmanım 19 gün karantinada kalmış olacağım. Geçmiş olsun bu arada
Ha sen temaslıdan mı pozitif oldun?
Ay o üzücüymüş gerçekten
Ben 4 gün geç yaptırdım diye bile nasıl içime oturdu
Sana da çok geçmiş olsun
Valla kocan yüzünden herşey adama kufretsen hakkındir sussun . Ay doğum olmasa önünde hadi neyse ama yıldın valla
Yok üstüne girmiyorum bu ara
Serumuma ne kattılar bilmiyorum
Erdim belki de
Müthiş sakinim
Normalde yerde yuvarlanarak ağlamam gerekiyordu
Çok az kalmış Her an kapıyı çalabilir
Ay dur çalmasın
Ben müsait değilim şu an

Dostum bebekler bunun için var gafil avlarlar

Evet temaslıyım. Çok teşekkür ederim :)

Dostum bebekler bunun için var gafil avlarlar
Şu an pozitifim ya görüştürmezler diye düşünüyorum
Belki bebek de beni görmek ister diye düşünmüştüm ben
9 aydır içerde sonuçta
Çıkınca yine görüşemeyeceksek ne anladım

inşallah yarın bende öyle olurum bana da dua et yarın büyük günümüz teyzesi
Ay çok heyecanlı
Bu gece bakalım uyuyabilecek misin heyecandan
Dua hep ediyorum sana
Bana çok moral oldun bu süreçte

Ay çok heyecanlı
Bu gece bakalım uyuyabilecek misin heyecandan
Dua hep ediyorum sana
Bana çok moral oldun bu süreçte
Dun gece hiç uyumadim ve nefesim kesiliyor gibi oldu kackere inan uyumadım ve dedim o kadar istedim istedim ölür mölürümde çünkü nefesim bildiğin kesildi kalbim çok çarptı . Neyse ki öğrendim sakinleştirici veriyolarmis ameliyatta canımsın giggles darısı zaten yakında senin başına en güzel şekilde kavuşmak nasip olsun bizlere . Ne demek bende sana yarın doğumda dua edicem valla bak zaten bir sürü arkadaşım dua istedi seninde inşallah şu sürecin hayırlı şekilde biter de oğluna mis mis sarılırsın annesi

Aşılıysanız o yüzden karantina süreniz kalkmıştır ama siz bekleme imkanı varsa 14.gün test verin.

Sakinleştirici veriyorlarmış ya
Öyle kendi kendine kalmıyorsun
Korkma yani
Ben bi bağlanmasından çok korkuyorum
Ama inşallah ı zaman da bi sakinlik gelir üstüme
Ay gerçekten doğumda dualar kabul oluyor diyorlar
Şu çocuğu sağ salim dışarı çıkarabileyim diye bi dua et bana
Herkes birbirinden kurtulsun artık
Çocuk yıldı bence benden artık
Aşılıysanız o yüzden karantina süreniz kalkmıştır ama siz bekleme imkanı varsa 14.gün test verin.
Karantina sürem kalktıysa çok ilginç
Tsm çok ısrarcıydı 14 gün olduğu konusunda çünkü

Aslında 20 gün varyantta ama değiştirmiş olabilirler son durumu bilmiyorum. Sağlık müdürlüğünü vs arayıp sorabilirisiniz.

temaslılar aşılıysa karantinaya girmiyorlar 5. günde test yaptırıp negatifse zaten herşey serbest.çocuğu test yapıyorlar yahu devlet hastanelerinde.kızımı önce muayene etti doktor sonra da test yaptı ertesi gün delta çıktı .ha çocuğunu teste götürmeyen ailelelere de devlet ne yapsın?öyle var sınıflarda taşıyıcı olarak da çift maske takan kızıma öyle bulaştı okuldan zatenn

Bugün liseden beri görüştüğüm 4 kız arkadaşım var neyse yarın doğumu soruyorlar filan ,işte hepsi bişey yazmış şu ayeti dinle, bu ayeti dinle ben seviyorum kuranı kerim bitanesi yazmış ki İsa,Musa gel bizi kutsa de ve gir içeri Hic heyecan yapma. Ya anlatmıştım gormussundür kaç kere ameliyat oldum ama ilkkez sonuçta ayık olacam bende en çok kollarimi baglamarindan tırsıyorum ne yalan soyliyim her süreç heyecanlı bende dualara inanıyorum öyle ki doğumda arkadaşım dua etmişti ,ben geçen sene özel tüp bebek merkezinde bir tüp birde aşılama yaptırmıştım olmamıştı ama bukez devlette sadece aşılama yaptırdım nasip oldu ne bileyim sende dua et emi doğumunda sevdiklerine ben edicem gigglesim

Aslında 20 gün varyantta ama değiştirmiş olabilirler son durumu bilmiyorum. Sağlık müdürlüğünü vs arayıp sorabilirisiniz.
O değişmiş sanırım
Deltalı herkese 14 verdiler nu son 1 ayDa olanlar için diyorum
Öncesi daha fazlaymış sanırım

Çok şey bilincr dr zor oluyor valla
Bilmeden gir çık
Çok şaaapma ya

Sana akıl veriyorum kendime kesin faydam olmayacak

İnşallah doğumda da aklıma gelir dua etmek
Ya da belki can havliyle komple dua edebilirim bilmiyorum
İkizler burcu olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…