- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabiseni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittirihaksız mıyım kızlar ya???
Baska kadının memnun olacagını nerden biliyor, ben olmam mesela memnun falan.
Alsın bezi suyu mutfak dolaplarını silsin memnun etmek istiyorsa.
Ne yani hiç mi bisey yapmayacağım? Erkekler öyle diyor da onu getir bunu getir demekten eksik kalmıyor. Sonra da yorulan kadınlar oluyor.. Maalesef.Ben sizi haksiz buldum.
Evde boya var, Adam evde, sen karisma ben yapicam diyor. Eee?
şahsen ben evimin boyanmasını istediğim için eşim böyle bir teklifte bulunsa oynaya zıplaya kabul ederimEşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabiseni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittirihaksız mıyım kızlar ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?