Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Aynen benimde öyle bekkliyor ama ev kirli o boya olmadan o dolaplarda silinmeyecek koksun valla artık umrunda değil ne yapım adama diyom boyoci tutalım ben gelmeden olmaz diyor onun gelmesi beklersem evi ateşe ver yak gitsun. O zaman benim durumumDolapları silmem lazim ne zamandır
Buşahsen ben evimin boyanmasını istediğim için eşim böyle bir teklifte bulunsa oynaya zıplaya kabul ederim
yaDolapları silmem lazim ne zamandır
Ne yani hiç mi bisey yapmayacağım? Erkekler öyle diyor da onu getir bunu getir demekten eksik kalmıyor. Sonra da yorulan kadınlar oluyor.. Maalesef.
Sizin eşinizle benim babam ruh ikizi olmalı.kim hakli haksiz bilmemde erkeklerin hepsi boyle malesef. benimkide surekli mutfakta pide yapicam yok et pisiricem diyip duruyor yapmasi bisey degil sonra ben temizliyorum :)
Eşimin ben hallederim dediği her şeyin arkasını ben topladım. Aman izin vermeEşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabiseni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittirihaksız mıyım kızlar ya???
Evle ilgili tek başına karar almaya çalışması ve bunu bana empoze etmesi beni deli ediyor kızlar. Hayır dememe rağmen bana planlarını anlatması bence hoş değil.
Maalesef hayırBen cok bir sorun göremedim. Biz de normalde bu sene boya badana planliyorduk ama malum surecler... keske elimizden gelse ama esim de ben de biten ampulu degistirmisligi olan insanlar degiliz.
Her karari ortak mi alirsiniz?
Maalesef hayır
Kendince biseyler düşünür ve uygular.
Odanız nasıl bilemiyorum fazla eşyanız varsa karışabilir. Kızıma hamileyken odasını ben boyamıştım kesme yerlerini eşim işten belince yapmıştı. Tabi cam balkon açıktı kokusundan rahatsız olmadım.Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Nasıl olur diyor, yakında ikinci bebeğimiz gelecek bin türlü yapacak iş varken o odayı boyamak istiyormuş, yanaşmadım. Ben yaparım kendime güveniyorum bi deneyelim diye ısrar etmeye başladı ortalık nasıl karışacak haberi yok tabiseni karistirmayacagim dese de bir kenarda oturmayacagimdan da eminim.
Evde otura otura saçma sapan işlere sarıyor. Ve evde sanki sadece o oturuyor gibi tek başına kararlar vermeye çalışıyor. Eşimdeki en büyük sıkıntı bu zaten.
Durdur yere tartıştık başka kadın olsaymış memnun olurmuş kendi evi için uğraşıyormuş evde boya varmış da vittiri zittirihaksız mıyım kızlar ya???
Evdeyken boyada çok kokmaz mı ya brnde boyatmayi düşünüyorum,benim kocada 50gundur evdeydi cildirttigi zamanlarda oldu pazartesi ise baslayacsk ben kurtuldum darısı herkesin başına,evdede sürekli cekilmiyomus bu kocalar en iyi koca çalışan kocaymis.Eşim korona sebebiyle evde. Bugün temizlik yapiyorduk oturma odasını boyamak ıstedigini söyledi.
Herşeyden oncr hamilesin ve boya kokusu bebeğe zarar verir bunu bilmiyorsa söyleEvle ilgili tek başına karar almaya çalışması ve bunu bana empoze etmesi beni deli ediyor kızlar. Hayır dememe rağmen bana planlarını anlatması bence hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?