Tanımam etmem sizi, tanısam bile kişisel sorunum olmaz kimseyle. Bi dönüp bakayım yanlış mı okumuşum. Düzeltme: ben beğenmiştim bu mesajı, yanlışlıkla olmuşgirlinred bu mesaja neden beğenmedim koydunuz anlayamadım, diğer arkadaşların öğretmen savunucu mesajlarını beğenmişsiniz . Ben de gayet o minvalde yazmışım, kişisel bir sorun mu var anlayamadım? Aynı fikirde olanlara beğen bana beğenme neden anlayamadım gerçekten
ben de ogretmenim, coronalı hasta baktığım için iptal etmiştim sinavı, ama insanlarin böyle düşuneceği hiç aklima gelmemişti...bugün sondu başvuru, alayim bari, para da lazım zaten
canim 2 aydir adim atmadık nerdeyse, getir uygulaması sağolsun market eczane ihtiyacımız hep kapıdan karşilandı,uzaktan eğitim programim da yoğun, evde su gibi geçti zaman ama burda ögretmenler sinav görevi almiyor hepsi tembel, fikirsiz, bencil ....vs denilince alayım bari dedim, üstelik ben almasam da galiba resen verecek devlet...ne yapsak suç yani, ben anlamadim bu işiCoronali hasta bakmak ne demek ? Evde karantinada hastanız varsa elbette ki sınav görevi almayınız lütfen. Dışarı bile çıkmayın.
bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur
canim 2 aydir adim atmadık nerdeyse, getir uygulaması sağolsun market eczane ihtiyacımız hep kapıdan karşilandı,uzaktan eğitim programim da yoğun, evde su gibi geçti zaman ama burda ögretmenler sinav görevi almiyor hepsi tembel, fikirsiz, bencil ....vs denilince alayım bari dedim, üstelik ben almasam da galiba resen verecek devlet...ne yapsak suç yani, ben anlamadim bu işi
+10004 sınav onayladım zaten,şu ortamda hemşireler doktorlar polisler de örneğin tedirgin olmuyor mu bu bencillik demek değil teessüf ediyorum
Vayyy hocam naptınız yaaa bu kadar çalışmayın üzüldüm gerçekten
Hocam ben de yazarken de ayrı değil mi. Galiba sinirden yanlış yazıyorsunuzKıyamam, bende sana çok üzüldüm. Ama umutsuzsun.
Hocam ben de yazarken de ayrı değil mi. Galiba sinirden yanlış yazıyorsunuz
Hocam çok güzel işmiş o işe nasıl giriliyor ben de girmek isterimYok ben evde yata yata yazım kurallarına uymayı unuttum. Bunlar hep tembellik. Siz her gün işe giden ve hakkıyla para kazanan cefakar işçiler bilmezsiniz. Bizimki napalım oturduğumuz koltuktan g.t büyüterek hesabımıza her gün yatan paraları saymak.
Hocam ben de yazarken de ayrı değil mi. Galiba sinirden yanlış yazıyorsunuz
Hocam çok güzel işmiş o işe nasıl giriliyor ben de girmek isterim
Sağolun hocam corona günlerinde çalıştırdık ama sayenizde bişey öğrendim teşekkürlerDeğil mi kısmından sonra soru işareti gelir. Bak bir bu aklımda kalmış görüyor musun? Ben öğretmen değilim diye savunma da bunu komik olursun, Türkçe malum hepimize yıllarca öğretildi.
Demek ki neymiş? Online yazışmalarda gözden kaçan hatalar olabiliyormuş?
Bu da sana bir öğretmenden kısa günün dersi olsun
Sağolun hocam corona günlerinde çalıştırdık ama sayenizde bişey öğrendim teşekkürler
Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorumÖğretmenlik.
Niye şaşırdınız? Bir çoğunuzun gözünde öğretmenlik zaten bu demek değil mi?
Annemin gözünde yaşadığımız bir problem nedeni ile Gittiğimiz hastanede Doktorlara yalvardım. Eğer bakmazsanız büyük sıkıntı yaşayacağız diye. Biz sevkle gittik üstelik. Durum ciddiydi. Ne oldu biliyor musunuz? 4-5 doktor ve hemşire bir alışveriş sitesinden ürün bakıp yorumluyordu ve ben orda başka bir doktora anneme bakmaları için yalvarıyordum. Niye almıyorsunuz dedim. Acelesi yok annenizin dedi. Randevular açılınca arayın telrar alın dediler. Sevkle gittiğimiz için almaları gerekiyordu. Sadece 15 dakika ayırsalar yeterdi ama ayırmadılar. Oysaki kadın neredeyse görme kaybı yaşayacakmış. Sonra özel bir göz hastanesine gittik. Şimdi bütün doktorlar didiniyor mu diyeceğim ben? Öğretmenlerin yatanı varsa başka meslek gruplarından da yatan var. Öğretmenlerden vefa grubunda olup didineler de var. Tıpkı doktor ve hemşirede olduğu gibi. Arkafaşım vefa grubunda ve bir doktorun muhattap olduğu kadar insanla muhattap oldu. Keşke bu kadar sert üsluplu olmasanız. Oturduğunuz yerden eleştirmek çok kolayE doktorlar hemşireler salak mıydı da bu süreçte evlerine bile gitmeden çalışmaya devam ettiler? Bu da sizin göreviniz. Hemen hemen bütün meslek mensupları çalışmaya devam ediyorlar zaten süreci en korunaklı geçiren meslek grubundasınız bunun da şikayetini etmeyiverin bi zahmet. Öğretmenler yatıyor demeye fırsat bekleyenleri haklı çıkarmışsınız bu konuyla açıkçası.
cok teşekkurler...15 marttan beni covid yoğun bakımda çalışan bir hemşire olarak yazıyorum.Maskenizi imkan varsa siperliginizi takip ,sosyal mesafe kuralına uyun yeter .Temas etmiş olsanız bile bir sağlık çalışanı kadar temas yapamazsınız merak etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?