Az mı çalışıyoruz? Haftanın 6 günü 7.30 da evden çıkıyorum. 4 te evdeyim. Eve gidince de yatmıyorum. Derse hazırlık yapıyorum. Sınav okuyorum. Öğrencilerin kişisel verileri ile ilgileniyorum. Saat oluyor bazen 10 bazen 12. Ne yapmamız lazım. 2 saat mi uyuyalım 3 saat mi? Sanıyorsunuz ki eve gelince her şey bitiyor. Siz günde kaç saat çalışıyorsunuz merak ettim.Tamam da illaki markete pazara çıkıyorsunuz. Suan kimse çıkmak istemiyo hala risk devam ediyo. 3. En tehlikeli il dediginize göre aynı ildeyiz. Ama her gün eşşek gibi işe gidenler ne yapsın benim annem sağlık çalışanı her gün koronalilara iç içe. Biz de çocuğumuzu lgs ye sokmak istemiyoruz aylardır yasak var diye evden bile çıkmıyo. Devlet öğretmenleri zaten en ennn az çalışan meslek grubu. Kac aydir evden çalışıyorsunuz zaten. 1 gün ise gitmemek için buraya konu açmanıza ben ve diger insanlar bencillik ve şımarıklık olarak goruyorlar.
Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorum
Bir şey de ayrı yazılır yalnız onu da öğrenin gelmişken.Sağolun hocam corona günlerinde çalıştırdık ama sayenizde bişey öğrendim teşekkürler
Ücretli öğretmeni gelip yatıp yatıp gidiyor sandınız sanırım. Onlar da çalışıyor. Şaka mısınız?Ücretlilere versinler bence görevi. Adamlar öğretmenlik mezunu bile değilken kaç aydın beleşe maaş alıyor, ben olsam onlara veririm zorunlu olarak sınav görevi
Ciddi yazacağım hocam haklısınız 4 5 saaten fazla. Ama benim hep söylemek istediğim olağanüstü bir durumda olduğumuz tüm devlet çalışanlarının elinden gelenin fazlasını yapması gerektiği. Onun için bunları belirtmenizi doğru bulmuyorum. Çocuklarla uğraşıyorsunuz elbette en iyisini yapacaksınız ki yapıyorsunuz anladğım kadarıyla elinize sağlık. Ama bunu yapmanız normal bir durum her seferinde belirtmeniz yersizİşte anlamadığınız bunun 4 5 saat olmadığı. İnanın gece yazan öğrenciler, sabahın köründe arayan veliler var. Daha geçen hafta 160 tane ödev okudum. Her biri en az 20 sayfaydı. Bu 4 5 saat mi şimdi?
Ağlayan öğretmen nerde?Aciklamalari bile aglamak olarak algiliyirsunuzya pes..Ayrica siz 4 -5 dees gordunuz diye o is oyle 4 -5 dersten ibaret degil.Galiba anlayamadiniz bizler saat gecenin bilmem kacina kadar calismak zorunda kaldik bu surecte.Gecenin bir vakti calismasini gonderen en az 15 ogrencim var ornegin.Sabahin köründe de gonderiyor öglende..Allak bullak olduk..Siz 4 ders gordunuz diye agladik mi olacak simdi bu emekler veya calismadik mi olacak..Gerci ne dusunurseniz de dusunun.it ürür kervan yürür demis atalarimiz.Calisan emek veren tum meslektaslarima burdan saygilar.Bu atasozunu tum öğretmenlerin duvarina asmasi lazim artik.sizin gibi hadsizleri hala onemsiyor oldugumuz icin.Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorum
Sağol gardaşımmmmBiz
Bir şey de ayrı yazılır yalnız onu da öğrenin gelmişken.
Terbiyenizi takının ne demek it ürür sizi şikayet edeceğimAğlayan öğretmen nerde?Aciklamalari bile aglamak olarak algiliyirsunuzya pes..Ayrica siz 4 -5 dees gordunuz diye o is oyle 4 -5 dersten ibaret degil.Galiba anlayamadiniz bizler saat gecenin bilmem kacina kadar calismak zorunda kaldik bu surecte.Gecenin bir vakti calismasini gonderen en az 15 ogrencim var ornegin.Sabahin köründe de gonderiyor öglende..Allak bullak olduk..Siz 4 ders gordunuz diye agladik mi olacak simdi bu emekler veya calismadik mi olacak..Gerci ne dusunurseniz de dusunun.it ürür kervan yürür demis atalarimiz.Calisan emek veren tum meslektaslarima burdan saygilar.Bu atasozunu tum öğretmenlerin duvarina asmasi lazim artik.sizin gibi hadsizleri hala onemsiyor oldugumuz icin.
Önce üniversiteyi kazanıyorsunuz. Sonra hakkıyla bitirip KPSS ye girip yeterli puanı alıyorsunuz. Sonra mülakata giriyorsunuz. Atanırsanız tekrar sınava girip kadro almayı bekliyorsunuz. Bunları yapabilirsiniz sanırım değil mi? Aaa pardon. Yapacak olsanız şimdiye kadar yapardınızHocam çok güzel işmiş o işe nasıl giriliyor ben de girmek isterim
Et sikayet e ama haddini bil meslegimize laf atarken dikkatli olmayi ogrenTerbiyenizi takının ne demek it ürür sizi şikayet edeceğim
Çok zormuş yapamamÖnce üniversiteyi kazanıyorsunuz. Sonra hakkıyla bitirip KPSS ye girip yeterli puanı alıyorsunuz. Sonra mülakata giriyorsunuz. Atanırsanız tekrar sınava girip kadro almayı bekliyorsunuz. Bunları yapabilirsiniz sanırım değil mi? Aaa pardon. Yapacak olsanız şimdiye kadar yapardınız
Sağol da değil sağ ol diye yazılır. Bir öğretmeni rencide edeceğim diye kendinizce düzeltme yaptınız ama daha iki kelimede bile ne yanlışlarınız çıkıyor. Bence çok da uğraşmayın siz olmuyor.Sağol gardaşımmmm
Hocam benim öğretmenlerim hiç iyi değildi mesleklere laf atarken dikkatli olmayı öğrenemedim siz öğretir misinizEt sikayet e ama haddini bil meslegimize laf atarken dikkatli olmayi ogren
devlet zorla gorev verirse mecburuz , hiç kimseninImkani olupta almayanlar için yazılmış.
Evde hastanız varsa çocukları ve devamında ailelerini riske atmak olur bu.
İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel. Toplumumuzun böyle bilinçli (!) insanlara ihtiyacı var.Çok zormuş yapamam
Evet ben rencide oldum lütfen devam etmeyiniz yoksa eski mesajlarınıza giderim ve yanlışlarınızı ararımSağol da değil sağ ol diye yazılır. Bir öğretmeni rencide edeceğim diye kendinizce düzeltme yaptınız ama daha iki kelimede bile ne yanlışlarınız çıkıyor. Bence çok da uğraşmayın siz olmuyor.
Yoo ben sizinle aynı fikirdeyim zaten öğretmenlerin yattığını düşünmüyorum. Hiç kolay bir meslekleri de yok. Benim tepkim meslek mensuplarına değil konu sahibineydi. Normalde görevlendirme alıyormuş çünkü sırf virüs olduğu için bi akıllı ben miydim diye yakınması üzerine yazdım. Forumda bi çok konuda bu anlamda öğretmenleri savunmuşumdur dileyen bakabilir, kuru sıkı da atmıyorum yani. Son o haklı çıkarmışsınız cümlem de öğretmenler bi hata yapsın da tepesine binelim diyenler bu söylemini kullanır, onları haklı çıkardınız manasındaydı keza öyle de olmuş yorumlardan anlaşılan.Annemin gözünde yaşadığımız bir problem nedeni ile Gittiğimiz hastanede Doktorlara yalvardım. Eğer bakmazsanız büyük sıkıntı yaşayacağız diye. Biz sevkle gittik üstelik. Durum ciddiydi. Ne oldu biliyor musunuz? 4-5 doktor ve hemşire bir alışveriş sitesinden ürün bakıp yorumluyordu ve ben orda başka bir doktora anneme bakmaları için yalvarıyordum. Niye almıyorsunuz dedim. Acelesi yok annenizin dedi. Randevular açılınca arayın telrar alın dediler. Sevkle gittiğimiz için almaları gerekiyordu. Sadece 15 dakika ayırsalar yeterdi ama ayırmadılar. Oysaki kadın neredeyse görme kaybı yaşayacakmış. Sonra özel bir göz hastanesine gittik. Şimdi bütün doktorlar didiniyor mu diyeceğim ben? Öğretmenlerin yatanı varsa başka meslek gruplarından da yatan var. Öğretmenlerden vefa grubunda olup didineler de var. Tıpkı doktor ve hemşirede olduğu gibi. Arkafaşım vefa grubunda ve bir doktorun muhattap olduğu kadar insanla muhattap oldu. Keşke bu kadar sert üsluplu olmasanız. Oturduğunuz yerden eleştirmek çok kolay
Dalga gecmek tek yaptiginiz bu.Beni alintilamayin.Sizden cok fazla rahatsiz oldum.Hocam benim öğretmenlerim hiç iyi değildi mesleklere laf atarken dikkatli olmayı öğrenemedim siz öğretir misiniz
Teşekkürler hocam sizin gibi hocalar sayesinde yetiştimİnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel. Toplumumuzun böyle bilinçli (!) insanlara ihtiyacı var.
İstediğiniz kadar arayabilirsiniz sosyal medyada yazarken her şeye dikkat edilmiyor. Bunu bildiğimiz için de gidip insanları duzeltmiyoruz. Ama siz yapıyorsunuz. Onun için söyledim size de.Evet ben rencide oldum lütfen devam etmeyiniz yoksa eski mesajlarınıza giderim ve yanlışlarınızı ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?