Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az mı çalışıyoruz? Haftanın 6 günü 7.30 da evden çıkıyorum. 4 te evdeyim. Eve gidince de yatmıyorum. Derse hazırlık yapıyorum. Sınav okuyorum. Öğrencilerin kişisel verileri ile ilgileniyorum. Saat oluyor bazen 10 bazen 12. Ne yapmamız lazım. 2 saat mi uyuyalım 3 saat mi? Sanıyorsunuz ki eve gelince her şey bitiyor. Siz günde kaç saat çalışıyorsunuz merak ettim.

Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorum

İşte anlamadığınız bunun 4 5 saat olmadığı. İnanın gece yazan öğrenciler, sabahın köründe arayan veliler var. Daha geçen hafta 160 tane ödev okudum. Her biri en az 20 sayfaydı. Bu 4 5 saat mi şimdi?

Ciddi yazacağım hocam haklısınız 4 5 saaten fazla. Ama benim hep söylemek istediğim olağanüstü bir durumda olduğumuz tüm devlet çalışanlarının elinden gelenin fazlasını yapması gerektiği. Onun için bunları belirtmenizi doğru bulmuyorum. Çocuklarla uğraşıyorsunuz elbette en iyisini yapacaksınız ki yapıyorsunuz anladğım kadarıyla elinize sağlık. Ama bunu yapmanız normal bir durum her seferinde belirtmeniz yersiz

Yok hocam ben öğretmenliğin ne olduğunu ne kadar önemli bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece günümüz öğretmenlerinin günde 4 - 5 saat online ders yapınca ağlamalarını anlamıyorum
Ağlayan öğretmen nerde?Aciklamalari bile aglamak olarak algiliyirsunuzya pes..Ayrica siz 4 -5 dees gordunuz diye o is oyle 4 -5 dersten ibaret degil.Galiba anlayamadiniz bizler saat gecenin bilmem kacina kadar calismak zorunda kaldik bu surecte.Gecenin bir vakti calismasini gonderen en az 15 ogrencim var ornegin.Sabahin köründe de gonderiyor öglende..Allak bullak olduk..Siz 4 ders gordunuz diye agladik mi olacak simdi bu emekler veya calismadik mi olacak..Gerci ne dusunurseniz de dusunun.it ürür kervan yürür demis atalarimiz.Calisan emek veren tum meslektaslarima burdan saygilar.Bu atasozunu tum öğretmenlerin duvarina asmasi lazim artik.sizin gibi hadsizleri hala onemsiyor oldugumuz icin.

Terbiyenizi takının ne demek it ürür sizi şikayet edeceğim

Hocam çok güzel işmiş o işe nasıl giriliyor ben de girmek isterim
Önce üniversiteyi kazanıyorsunuz. Sonra hakkıyla bitirip KPSS ye girip yeterli puanı alıyorsunuz. Sonra mülakata giriyorsunuz. Atanırsanız tekrar sınava girip kadro almayı bekliyorsunuz. Bunları yapabilirsiniz sanırım değil mi? Aaa pardon. Yapacak olsanız şimdiye kadar yapardınız

Çok zormuş yapamam

[
Imkani olupta almayanlar için yazılmış.

Evde hastanız varsa çocukları ve devamında ailelerini riske atmak olur bu.
devlet zorla gorev verirse mecburuz , hiç kimsenin
son bir aylik negatif raporunu sormuyorlar sinav görevi verirken, verilmiş gorevi rededemem, pozitif de değilim, zaten yan gelip yatiyormuşuz öyle diyorlar , ne yapayım?

Evet ben rencide oldum lütfen devam etmeyiniz yoksa eski mesajlarınıza giderim ve yanlışlarınızı ararım

Yoo ben sizinle aynı fikirdeyim zaten öğretmenlerin yattığını düşünmüyorum. Hiç kolay bir meslekleri de yok. Benim tepkim meslek mensuplarına değil konu sahibineydi. Normalde görevlendirme alıyormuş çünkü sırf virüs olduğu için bi akıllı ben miydim diye yakınması üzerine yazdım. Forumda bi çok konuda bu anlamda öğretmenleri savunmuşumdur dileyen bakabilir, kuru sıkı da atmıyorum yani. Son o haklı çıkarmışsınız cümlem de öğretmenler bi hata yapsın da tepesine binelim diyenler bu söylemini kullanır, onları haklı çıkardınız manasındaydı keza öyle de olmuş yorumlardan anlaşılan.

Evet ben rencide oldum lütfen devam etmeyiniz yoksa eski mesajlarınıza giderim ve yanlışlarınızı ararım
İstediğiniz kadar arayabilirsiniz sosyal medyada yazarken her şeye dikkat edilmiyor. Bunu bildiğimiz için de gidip insanları duzeltmiyoruz. Ama siz yapıyorsunuz. Onun için söyledim size de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…