Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanlar buraya konu açiyorsa istediğimi yazarım senden izin mi alcaktım? Ben öğretmen maaşindan mı bahsettim? Banane senin maaşından maas mi konusuyoruz burda. Olağanüstü durum var devlet zorla görevlendiricek. Gerçekler bunlar hadi desene evde değiliz aylardir evden çalışmıyoruz diye. Gerçekleri yadsimak ne kolay degil mi? Insanlar paşa pasa calisiyolarken burda 1 gün için konusuyosunuz ya gercekten inanmiyorum. Virusle ic ice olan saglik çalışanları napsın onlar evlerine bile gidemiyolar

12 yıllık öğretmenim, zorunlu verilen 1-2 görev dışında hiç sınav görevim olmadı.
cehalet akıyor yine, sınav gözetmenliği diye zorunlu bir görevimiz yok bizim.
Ben başvurmadım ama görev verilirse giderim sıkıntı yok.

Ben üzülüyorum ama daha çok onlar adına. 4000 TL nin neresini fazla görüyorlar anlamış değilim. Öğretmenin maaşı azaltılsın diyip duranlar var. Asgari ücret alsak zil takıp oynayacaklar. Ya da yazın okula gitsem evde oturmasam birilerinin ceplerine para girecek sanki. Adam kendi hayat standartlarının berbat oluşunun acısını benden çıkarıyor. Hiç üzülecek bir şey yok. Dediğim gibi kendilerine yapıyorlar. Uzun vadede öğretmeni küstürerek meyvesini toplarlar artık.

Sınav görevlerini ve nasıl verildiklerini bilmeyenler boş boş konuşmasın çok rica ediyorum.
Ben yıllardır görev almıyorum, almadım, almayacağım. Resen atama yapacaklarsa çocuğa bakacak bir bakıcı görevlendirirler evime, o zaman seve seve.
Burada çatılacak kişiler öğretmenler değil zannımca bu kadar idrak kapasitesine sahipsinizdir.
O sınav kağıtlarını robot dağıtıp toplamayacak. İnsanların tedirgin olması çok normal, sınava girecek çocuklar tedirgin olmuyor mu? Aileler olmuyor mu? Zaten zor ve stresli sınavlara bir de ekstra sağlık tedbirleri falan sizi germiyor mu?
Yok avukatlar yok sağlıkçılar, nereden nerelere taşımışsınız yine alakasız alakasız.

Hayır benim anlamadığım öğretmenlik mesleği son 5 yılda ortaya çıkan bir meslek değil ki, bu kadar göze batıyor. On yıllardır var olan ve gene bunca senedir şartları bilinen bir meslek. Tatili, maaşı, çalışma saatleri belli hep. Hatta biz öğrenciyken günlük ders saatleri daha azdı, öğretmenler daha az çalışıyordu. Zamanında seçimini öğretmen olmaktan yana kullanmamış insan gelmiş burada öğretmen çok rahat bik bik bik... Eee biz bilinçli olarak bu mesleği seçerken senin aklın neredeydi? Ya da meslek seçerken kriterlerin neydi şimdi dönüp öğretmenler gözüne batıyor? Yukarıda bir arkadaş daha yazmış; öğretmen olma koşulları belli, bu kadar zorunuza gidiyorsa buyurun siz de öğretmen olun. Sonra yata yata (!) para kazanırsınız.

Öğretmen konusunu gören yine bilip bilmeden atlayıp saldırma derdine düşmüş. Bı bitmediniz yemin ederim. Bu kadar fesatlık duyulan başka meslek mi yok elinizde sürekli bir laf dalaşındasınız. İstemesem mecbur değilim gayet de gitmem çıkan görevi de iptal ederim size ne yahu. Size ne!

Sizin gibileri kıskanmak yerine ülkem için Hergun işe gitmeyi tercih ediyorum ben .
Umarım çocuğun hayatının hiçbir alanında sizin gibi bir öğretmenle karşılaşmaz .
İşimi ne kadar sevdiğimi göstermek için yarından itibaren her gün okula gideceğim yeter iki aydır kaytardığım

Ya şu güruhla hala laf dalaşına giriyorsunuz ya size de aferin hocaanımlarım.Yatın aşaği bisey deneyin 1 haftaya ek dersleriniz yatiyor.
Hay ağzınıza sağlık ya. Yine sayfalarca parmak yormuş millet ne gerek var ki...

e biz okula gezmeye gidersek evde hergun 4 -6 saat canli dersli , 7/24 soru çözmeli uzaktan eğitimi kim verecek? Bence en iyisi veliler bastirsin cimere , okullar açilsın, devam zorunluluklu normalleselim artık, bu fesat ve kotu niyetli yorumlarla sinirim bozulacağına 2. dalgayı ögrencilerimle okulumda göğüslerim daha iyi...çocuklariniza yazık, coronadan betersiniz ama farķında değilsiniz...

Sağlık çalışanları ile öğretmenlerin bir alakası yok. Bıkmadınız öğretmenlere saldırmaktan. Kendinizi de parçalasınız meb bizi eve çekti ve maaşımızı da veriyor. Bu sınav görevini de ister alırım ister almam. Hadi bakalım uzaktan bakmak dışında ne yapabileceksin bu konuda

Hay ağzınıza sağlık ya. Yine sayfalarca parmak yormuş millet ne gerek var ki...
Biz naparsak yapalim afişe olduk bir kere.Yatıp para kazanan,3 ay tatil yapan tembel mi tembel meslek grubu.Her defasinda kendini anlatmayq calisiyor arkadaslar uzuluyorum.cidden.Ne gerek var? Varsin seni oyle bilsinler.Ben kendi isime bakiyorum.Burda iki klavye dövüp beni,doğrudan meslegimi yermisler falan bana hiç koymuyor.

QUOTE="Chelzy, post: 63978961, member: 61237"]
Biz naparsak yapalim afişe olduk bir kere.Yatıp para kazanan,3 ay tatil yapan tembel mi tembel meslek grubu.Her defasinda kendini anlatmayq calisiyor arkadaslar uzuluyorum.cidden.Ne gerek var? Varsin seni oyle bilsinler.Ben kendi isime bakiyorum.Burda iki klavye dövüp beni,doğrudan meslegimi yermisler falan bana hiç koymuyor.
[/QUOTE]
o değil de ben meslegimin bu derece mantik sınirları dişında kıskanildığını burda ögrendim , gerçi yanliş biliyorlar çoğu şeyi ama olsun

girlinred bu mesaja neden beğenmedim koydunuz anlayamadım, diğer arkadaşların öğretmen savunucu mesajlarını beğenmişsiniz . Ben de gayet o minvalde yazmışım, kişisel bir sorun mu var anlayamadım? Aynı fikirde olanlara beğen bana beğenme neden anlayamadım gerçekten

Durumdan şikayetçi olsam dediğiniz doğru,bilakis bizzat kendim görev istedim onayladım,sadece tedirginim biraz bişey kapar miyim diye
Bence burda biz sizi anlamadık yada yanlış anladık ve bir sürü polemik cıktı.Ben öğretmen değilim ve öğretmenlere de saygınduyuuorum hatta diğer konularda da kötü birşey demedim .Sizin öğretmen olmanızdan bağımsız olarak yazdım ben ;her gün toplu taşıma ile işe gidenler ;bankada çalışanlar vs ne yapsın şeklinde .He bu süreçte hiç dışarı çıkmadıysanız ve ekstra hassas yapınız varsa da tedirgin olmakta haklısınız .Onun haricinde bu sınavlarda ekstra önlem alınır diye düşünüyorum siz de siperlik alacağınızı yazmıştınız ;maskenizi de takarsanız birşey olmaz diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…