Durumdan şikayetçi olsam dediğiniz doğru,bilakis bizzat kendim görev istedim onayladım,sadece tedirginim biraz bişey kapar miyim diyeHergun işe gidenler ne yapsın peki ?
Insanlar buraya konu açiyorsa istediğimi yazarım senden izin mi alcaktım? Ben öğretmen maaşindan mı bahsettim? Banane senin maaşından maas mi konusuyoruz burda. Olağanüstü durum var devlet zorla görevlendiricek. Gerçekler bunlar hadi desene evde değiliz aylardir evden çalışmıyoruz diye. Gerçekleri yadsimak ne kolay degil mi? Insanlar paşa pasa calisiyolarken burda 1 gün için konusuyosunuz ya gercekten inanmiyorum. Virusle ic ice olan saglik çalışanları napsın onlar evlerine bile gidemiyolarYok artık ya. Evde oturan tek kamu çalışanı öğretmenler mi? Ne çok yara yaptı öğretmen maaşı bu ülkede. Üstelik sınav gönüllülük esasına dayalıyken. Yani görev tanımımızda zorunlu değilken. Yani ister görev alırım ister almam tamamen keyfime ve kahyasına kalmışken. Yani bu konuda size bir şey düşmezken...
Ben üzülüyorum ama daha çok onlar adına. 4000 TL nin neresini fazla görüyorlar anlamış değilim. Öğretmenin maaşı azaltılsın diyip duranlar var. Asgari ücret alsak zil takıp oynayacaklar. Ya da yazın okula gitsem evde oturmasam birilerinin ceplerine para girecek sanki. Adam kendi hayat standartlarının berbat oluşunun acısını benden çıkarıyor. Hiç üzülecek bir şey yok. Dediğim gibi kendilerine yapıyorlar. Uzun vadede öğretmeni küstürerek meyvesini toplarlar artık.Gerçekten çok üzülüyorum artık, kaç kere ağladım bile. Bir tutturmuşlar para, para, para diye. İnanın parayı düşünsem asla yapmayacağım bir meslek öğretmenlik. Ben öğrencilerimle vakit geçirmeyi seviyorum, onların enerjisi ile gençleşiyorum, o kadar aksaklıklarla bir şeyleri oldurmayı çalışıyoruz ki, takdir beklemiyorum zaten ama gölge etmeseler, hevesimizi kırmasalar bari.
İşimi ne kadar sevdiğimi göstermek için yarından itibaren her gün okula gideceğim yeter iki aydır kaytardığımSizin gibileri kıskanmak yerine ülkem için Hergun işe gitmeyi tercih ediyorum ben .
Umarım çocuğun hayatının hiçbir alanında sizin gibi bir öğretmenle karşılaşmaz .
Hay ağzınıza sağlık ya. Yine sayfalarca parmak yormuş millet ne gerek var ki...Ya şu güruhla hala laf dalaşına giriyorsunuz ya size de aferin hocaanımlarım.Yatın aşaği bisey deneyin 1 haftaya ek dersleriniz yatiyor.
Insanlar buraya konu açiyorsa istediğimi yazarım senden izin mi alcaktım? Ben öğretmen maaşindan mı bahsettim? Banane senin maaşından maas mi konusuyoruz burda. Olağanüstü durum var devlet zorla görevlendiricek. Gerçekler bunlar hadi desene evde değiliz aylardir evden çalışmıyoruz diye. Gerçekleri yadsimak ne kolay degil mi? Insanlar paşa pasa calisiyolarken burda 1 gün için konusuyosunuz ya gercekten inanmiyorum. Virusle ic ice olan saglik çalışanları napsın onlar evlerine bile gidemiyolar
Biz naparsak yapalim afişe olduk bir kere.Yatıp para kazanan,3 ay tatil yapan tembel mi tembel meslek grubu.Her defasinda kendini anlatmayq calisiyor arkadaslar uzuluyorum.cidden.Ne gerek var? Varsin seni oyle bilsinler.Ben kendi isime bakiyorum.Burda iki klavye dövüp beni,doğrudan meslegimi yermisler falan bana hiç koymuyor.Hay ağzınıza sağlık ya. Yine sayfalarca parmak yormuş millet ne gerek var ki...
Vayyy hocam naptınız yaaa bu kadar çalışmayın üzüldüm gerçektenİftardan sonraya konu eksik kaldı diye ek dera koymuşluğum var. Daha neyin tatavası bu.
Mesleki deformasyon diyelim buna da. Yanlış gördü mü düzeltmeden duramıyor insan :)Hay ağzınıza sağlık ya. Yine sayfalarca parmak yormuş millet ne gerek var ki...
Ve karşı taraf anlayana kadar anlatmadan duramıyor da yormayın kendiniziMesleki deformasyon diyelim buna da. Yanlış gördü mü düzeltmeden duramıyor insan :)
Tüm memurlar isterse görev alabiliyormuş işte daha ne uzatıyorsunuz, nasıl başvuruluyorsa siz de başvurun olsun bitsin. Kusura bakmasınlar da Profı doçenti istemeyecek sonra artıkçı gibi hadi bakalım onlar istemedi zorunlu olarak sen görev alacaksın dense herkes sinir olur. İşleyişi yazmış işte birkaç arkadaş , akademisyen istemezse öğretmene veriliyormuş görev. Bu ne kadar ayıp bi şey al yemeği beğenmedim sen ye der gibi. Diğer memurlar da alsın yani madem görev alabiliyorlar . Zaten konu sahibi görev istemiyorum dememiş ki başvurmuş göreve. Bazı öğretmenlere ben de kızıyorum ama sezarın hakkı Sezar’a yani yazık değil mi bu kadar üstlerine gidiyorsunuz. Mecbur da değil öğretmenin görev tanımında yazmıyorsa sınavda görev alır almazsa almaz size ne
Bence burda biz sizi anlamadık yada yanlış anladık ve bir sürü polemik cıktı.Ben öğretmen değilim ve öğretmenlere de saygınduyuuorum hatta diğer konularda da kötü birşey demedim .Sizin öğretmen olmanızdan bağımsız olarak yazdım ben ;her gün toplu taşıma ile işe gidenler ;bankada çalışanlar vs ne yapsın şeklinde .He bu süreçte hiç dışarı çıkmadıysanız ve ekstra hassas yapınız varsa da tedirgin olmakta haklısınız .Onun haricinde bu sınavlarda ekstra önlem alınır diye düşünüyorum siz de siperlik alacağınızı yazmıştınız ;maskenizi de takarsanız birşey olmaz diye düşünüyorumDurumdan şikayetçi olsam dediğiniz doğru,bilakis bizzat kendim görev istedim onayladım,sadece tedirginim biraz bişey kapar miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?