Annemle bile görüşmüyorum. Benim ve sevdiklerimin canı kıymetli. Siz kendinize ne kadar değer veriyorsanız artık. Onun kalbi benim canımdan kıymetli ise görüşürdüm. Yani bu sizin bileceğiniz iş.Pandemi sebebiyle bu ay iftara kimseyi cağırmayı düşünmüyorduk.
(sözde) samimi oldugumuz bir kuzenim var bize 5 dk mesafede oturuyor.ben sürekli evdeyim o çalışıyor.
Ailem ramazanın başında "sakın sen özel olarak X'i de çağırma.O çağırırsa da gitme" dedi.Ben de tamam dedim. Ama o bugün nezaketen kendi beni çağırmaya tenezzül bile etmeyip direk "müsaitseniz size iftara gelebilir miyim" diye yazmış. Pandemi sürecinde olmasak tabi buyur gel derim ama pandemi var ve benim mesafeli olmak isteyeceğimi tahmin bile etmiyor ...
Bunu düsünüp önce kendisi çagırsaydı ben pandemiyi bahane edip gitmeyecektim ve bu şekilde normal karşılardı. Ama o direk "müsait misiniz" deyince pandemiyi bahane etsem kırılır mı ?
Yani bahane gibi mi düsünür onu demek istedim yoksa gelmesinde sorun yoktu diğer yıllar. Bir de hayatı kendi isine geldigi yaşaması kötü.ben eğer bir yere davet edilmek istesem bir yere(ki bu pandemide istemem) önce onları davet ederim acaba gelcekler mi bu pandemide diye.ama o direk sormus "bugün size iftara gelebilir miyim musaitseniz" diye. Cevap vermedim henüzÖncelikle pandemiyi neden ‘bahane’ ettiğini anlamadım. Bahane değil ciddi bir sorun çünkü. Niyetiniz kuzeninizi sadece istememek olsa bile pandemi gerekçesini kullanabilirsiniz, kırılacak bir şey yok.
Demez öyle. Bir de kendini davet ettirmek istemesi de ayrı saçma.Normal ramazanlarda bile karşı taraf davet ediyor.Ama bu pandemide kendisi teklif ediyor ilgincsinirli bir insan değilim ama ortalık hastalıktan kırılırken hala fıldır fıldır gezmeye çalışanlara bi tane patlatasım geliyor. coronadan kimseyi kabul etmiyorum canım de, yok illa gelecem banane falan demez diye umuyorum
Hastalık dolayısıyla korkuyorum ve kimseyle görüşmüyorum inşallah hastalık bitince kahve iceriz dePandemi sebebiyle bu ay iftara kimseyi cağırmayı düşünmüyorduk.
(sözde) samimi oldugumuz bir kuzenim var bize 5 dk mesafede oturuyor.ben sürekli evdeyim o çalışıyor.
Ailem ramazanın başında "sakın sen özel olarak X'i de çağırma.O çağırırsa da gitme" dedi.Ben de tamam dedim. Ama o bugün nezaketen kendi beni çağırmaya tenezzül bile etmeyip direk "müsaitseniz size iftara gelebilir miyim" diye yazmış. Pandemi sürecinde olmasak tabi buyur gel derim ama pandemi var ve benim mesafeli olmak isteyeceğimi tahmin bile etmiyor ...
Bunu düsünüp önce kendisi çagırsaydı ben pandemiyi bahane edip gitmeyecektim ve bu şekilde normal karşılardı. Ama o direk "müsait misiniz" deyince pandemiyi söylesem kırılır mı ? Bir de gelip de "iftara gelebilir miyim" diye sormasını tuhaf bulmakta haksız mıyım sizce ? Pandemi olmasa zaten ben direk çagırıyordum ama geçen yıl cagırmadım hic.bu yıl gelmis kendini davet ettirmek istiyor ilginc.
Hamileyim her gün coronadan ölen hamile kadın haberleri okuyorum. Doktora kontrole gitmeye korkuyorum. Ben bu hallerdeyken saçma sapan sebeplerle, evde bunaldığı için gezmeye gidenlere çok kızıyorum, hakkımı helal etmiyorum. Vaka olmuş 63.000 ki bence daha fazla her gün yüzlerce insan ölüyor adamın umru değil bana dokunmayan virüs bin yaşasın kafasında. İftara gelebilir miymiş ay küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum zıkkım ye deseydnizsinirli bir insan değilim ama ortalık hastalıktan kırılırken hala fıldır fıldır gezmeye çalışanlara bi tane patlatasım geliyor. coronadan kimseyi kabul etmiyorum canım de, yok illa gelecem banane falan demez diye umuyorum
Peki bisey sormak istiyorum evinden market haric cıkmamıs insanların covid oldugunu görüyorum ben bi fiil hep dısardayım kapmadım kendimi örnek göstermiyorum yqnlıs anlaşılmasın, sadece pandemin gercek anlamı ülke nüfüsunun en az 4/3 ücünün hastalıgı gecirmesi, bağısıklık kazanması anlamına geliyor geri kalan 4/1 ise kaptıgını bilmeyen fark etmeyenler olarak anlatılabilir, bu kosullar altında siz misafir almayın tamam ona bisey diyemem fakat gerçekten bu sürec en az 2 sene bizle ve siz ben vs kapmadan gececek te sakın sakın sanmayın...Pandemi sebebiyle bu ay iftara kimseyi cağırmayı düşünmüyorduk.
Bunu düsünüp önce kendisi çagırsaydı ben pandemiyi bahane edip gitmeyecektim ve bu şekilde normal karşılardı. Ama o direk "müsait misiniz" deyince pandemiyi söylesem kırılır mı ? Bir de gelip de "iftara gelebilir miyim" diye sormasını tuhaf bulmakta haksız mıyım sizce ? Pandemi olmasa zaten ben direk çagırıyordum ama geçen yıl cagırmadım hic.bu yıl gelmis kendini davet ettirmek istiyor ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?