- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tup bebekten sonra kendi hamile kalan.o kadar cok.kisi duydum.ki .eger dusunmuyorsan onlemini al mutlaka canimNeredeyse 9 yıldır korunmadım, şimdi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bende bundan sonrası için düşünüyorum.
Acaba korunmadan devam mı etsem. Yine olmaz mı çocuğum, yoksa hemen 2.mi gelir. Korunacaksam nasıl olmalı?
Spiral kullanan hanımlar, hissediliyor mu o, rahatsızlık veriyor mu?
Tup bebekten sonra kendi hamile kalan.o kadar cok.kisi duydum.ki .eger dusunmuyorsan onlemini al mutlaka canim
Hayir hissedilmiyor ben bi rahatsızlık da görmüyorum ama kaymasindan korkuyorum az önce bi video baktim orda avrupa da kaymayan spiral ler var diyor ins biran once turkiyede gelirNeredeyse 9 yıldır korunmadım, şimdi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bende bundan sonrası için düşünüyorum.
Acaba korunmadan devam mı etsem. Yine olmaz mı çocuğum, yoksa hemen 2.mi gelir. Korunacaksam nasıl olmalı?
Spiral kullanan hanımlar, hissediliyor mu o, rahatsızlık veriyor mu?
Risk var mi acabaHiç korunmadık çocuk istediğimiz için ama doğumdan sonra cilt altı implant taktırmayı düşünüyorum. 3 yıl koruması varmış.
Kısmet diyelim. Hiç korunmadan ve hiç bir problem olmadan da hamile kalamayanlar var. Ben de adet bitiminden hemen sonra ve 6cm kistle hamile kaldım. Ilkinde kist yüzünden bir sene korunmamiza rağmen yumurtlama günleri Şu bu dikkat etmemize rağmen olmamıştı. Yani onun geleceği varsa bir şekilde geliyor. Elimizden geleni yapıp kalanı Allaha bırakıyoruzEvet ışte bende 20 30 sene hamile kalmadan basaranlari cok merak ediyorum ne yapıyorlar mesela
Aynen nasip kismetKısmet diyelim. Hiç korunmadan ve hiç bir problem olmadan da hamile kalamayanlar var. Ben de adet bitiminden hemen sonra ve 6cm kistle hamile kaldım. Ilkinde kist yüzünden bir sene korunmamiza rağmen yumurtlama günleri Şu bu dikkat etmemize rağmen olmamıştı. Yani onun geleceği varsa bir şekilde geliyor. Elimizden geleni yapıp kalanı Allaha bırakıyoruz
Pek olmadığını okudum netten araştırdım biraz. 3 yıl koruyormuş.Risk var mi acaba
Allah korusun. Iyi düşün iyi olsun. Bence sende üç aylıktan vazgeçip aylık dene. Belki düzene sokarFiziksel olarak bi sıkıntım yok. Alıştım böyle rahatım ama bi hastalık çıkar mı altından bilmiyorum ondan biraz korkuyorum açıkçası.
Yıllar su gibi akıp geçiyor, ben de kendime sorardım o kadar yıl nasıl başarıcam diye. Ama yolun yarısını geçtik.Demekki ne demek istedigimi anlatamadim
İyiymiş o zaman ben de bi arastiriyimPek olmadığını okudum netten araştırdım biraz. 3 yıl koruyormuş.
Nasil basardin yaYıllar su gibi akıp geçiyor, ben de kendime sorardım o kadar yıl nasıl başarıcam diye. Ama yolun yarısını geçtik.
yoo bence aksine eğer hamile kalmak istemiyorsanız içiniz daha rahat eder biri olmazsa biri korurAy o kadar diyosunuzz..Ama böyle de insan sürekli tedirgin olur yaa. Benim aklım sürekli "risk var mı acaba"ya kayar, olay olmaz mesela Korktum şuan :)
Ben de araştırıyorum doğumdan sonra napsam diye. implant mantıklı geldi. hapı her gün aynı saatte almayı ihmal edebilirim. iğneyle kondomla da uğraşmak zor gelir. spiralde de kayma oluyormuş. hastaneye kontrole gittiğimde bir kadınınki kaymış doktor söylerken duydum.İyiymiş o zaman ben de bi arastiriyim
11yillik evli iki cocukluyum
ikiside planli
biz kondom kullandik
don 5yildir esim korunuyo
sukur bi falso vermedik
Yazilan yazi bozulmaz ama sonuna kadarda edli korunma iyi
erkeklerin korunmasini daha iyi sonuc veriyor galiba prezervatif lemi korunuyorlarAnnem de kucuk kiz kardesimden sonra 25yil babam korunmus
onlarda bi falso vermemis
Avrupa da kaymayan spiral çıkmış dun bi doktor diyordu ins buraya da gelir de onu kullanirizBen de araştırıyorum doğumdan sonra napsam diye. implant mantıklı geldi. hapı her gün aynı saatte almayı ihmal edebilirim. iğneyle kondomla da uğraşmak zor gelir. spiralde de kayma oluyormuş. hastaneye kontrole gittiğimde bir kadınınki kaymış doktor söylerken duydum.
Prazervatifle degil.disari bosalma yontemiyleerkeklerin korunmasini daha iyi sonuc veriyor galiba prezervatif lemi korunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?