- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Siz ne kullanıyorsunuz bence tek yontem de daha cok risk varAy o kadar diyosunuzz..Ama böyle de insan sürekli tedirgin olur yaa. Benim aklım sürekli "risk var mı acaba"ya kayar, olay olmaz mesela Korktum şuan :)
Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum. Çok memnunum. Doktorum tavsiye etti zatenAylik ignelerin yan etkileri varmi
Eşim korunuyoSiz ne kullanıyorsunuz bence tek yontem de daha cok risk var
Hmm bende kullanmiyi düşünüyorum ama kilo bas ağrısı falan yapar diyor korktum acikcasiBen hiç sıkıntı yaşamıyorum. Çok memnunum. Doktorum tavsiye etti zaten
Hmm yani iki yontem olunca daha sıkı korunma yöntemi olmus olur tabikiEşim korunuyo
KisaSamsun 3 aylıklar adet düzensizliği yapıyor mu gerçekten? Ben aylık yaptırıyorum çok düzenli adetlerim ama her ay iğne olmaktan gına geldi. Memnun musun 3 aylıktan?
Ay tabi olacagi olunca yapacak birsey yok ama neden ki keşke kesin bi çözüm çıksaTüpleri bağlatmak demiş bazı arkadaşlar;
bi tanıdığımız 4. çocuğuna tüpleri bağlıyken hamile kalmıştı.
Sadece belirtmek istedim :)
Beni ilk ay hap ile başlattılar. Yan etki olursa hemen bırakabileyim diye. Sende öyle yap. Sağlık Ocağı'na git ilk ay hap kullan bir şey olmazsa iğneye geçHmm bende kullanmiyi düşünüyorum ama kilo bas ağrısı falan yapar diyor korktum acikcasi
Ay o zamanda insanin akli hep acaba hamilemiyim diye düşünür yani ben düşünürümŞöyle söyliyim. Benim adetlerim zaten düzensizdi 3 ayda bir olurdum. Bu ilaç sayesinde 6 ayda bir oldu. Ama çok sıkıntılı ve stresli günler de yaşadım onun da etkisi var mı bilmem. Ve şuan o da yok. Bir senedir falan adet olmuyorum.
Hmm tamam tesekkur ederim öyle yapiyimBeni ilk ay hap ile başlattılar. Yan etki olursa hemen bırakabileyim diye. Sende öyle yap. Sağlık Ocağı'na git ilk ay hap kullan bir şey olmazsa iğneye geçiçerikleri aynı olduğundan yan etki yapacaksa eğer hap içince de yapar.
Alla alla yakinlarda mi oldu acaba?Tüpleri bağlatmak demiş bazı arkadaşlar;
bi tanıdığımız 4. çocuğuna tüpleri bağlıyken hamile kalmıştı.
Sadece belirtmek istedim :)
Geri dönüşü olan hiçbir yöntem %100 korunma sağlamıyor.
Anladım. Hiç bana göre değil. Her ay o stresi yaşayamam. Sıkıntı olmuyor mu 1 sene adet olmamak?Şöyle söyliyim. Benim adetlerim zaten düzensizdi 3 ayda bir olurdum. Bu ilaç sayesinde 6 ayda bir oldu. Ama çok sıkıntılı ve stresli günler de yaşadım onun da etkisi var mı bilmem. Ve şuan o da yok. Bir senedir falan adet olmuyorum.
Alla alla yakinlarda mi oldu acaba?
Ay o zamanda insanin akli hep acaba hamilemiyim diye düşünür yani ben düşünürüm
AynenKafam çok rahat bilmiyorum. Çünkü 3 aylık iğne kısır bile yapabiliyomuş, hemşireye yalvar yakar yaptırmıştım kadın katiyen yapmak istemedi. İğneden öncede doğru düzgün korunmadığımız halde çocuk olmadı. Bence Allah ol derse olur. Şu yorumları da okuyunca buna kanaat getirdim :)
Anladim bende baglattimda tuplerimi dort ay once.onbinde birlik ihtimal bile korkutuyor demekki tamamiyle guvenmemekte haksiz degilmisim.Yakın zamanda değil, rahat bi 15 seneyi geçmiştir.
Evet seninki bide daha dört ay olduğu icin bence ek korunma düşün ne olur ne olmazAnladim bende baglattimda tuplerimi dort ay once.onbinde birlik ihtimal bile korkutuyor demekki tamamiyle guvenmemekte haksiz degilmisim.
Anladım. Hiç bana göre değil. Her ay o stresi yaşayamam. Sıkıntı olmuyor mu 1 sene adet olmamak?
tibbi gerekceniz ve cok cocugunuz yoksa tup baglatmayin... spiral ile korunmaya devam edin ya da esiniz prezervatif kullansin. tup baglatmanin geri donusu yok hayatin neler sunacagini bilemezsinizHerkese hayirli ramazanlar mutlu huzurlu bereketli bir ay gecirmeniz dileğiyle gelelim konuma Koruma yöntemleri olarak çok arastirdim baya bi bilgi sahibiyim kendimde spiral kullanıyorum sorum su ki gercekten merak ediyorum mesela bir tane cocugu oluyor bi daha istemiyor menapoza girene kadar çocuk sahibi olmuyor nasil 20 küsur sene korunmayi basariyorsunuz cok merak ediyorum 10 15 sene de olabilir şimdiden tesekkur ederim cevaplar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?