- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Demi yasin genc yani bilmiyorum 30 kadar bekleyim diyorum sonra baglatmayi düşünüyorum ama sonra da pisman olurmu insan diye korkuyorYasim genc oldugu icin sicak bakmadi ilerde pisman olma falan dedi ama ben israr ettim hepsi sezeryandi dogumlarimin zaten baskada dusunmedigim icin cocuk israr ettim bagladi.
Kac cocugun varDemi yasin genc yani bilmiyorum 30 kadar bekleyim diyorum sonra baglatmayi düşünüyorum ama sonra da pisman olurmu insan diye korkuyor
Prezervatif bende esime guvenemiyorum iste en iyisi odaprezervatif ve geri çekilme ikisi bir arada..ayrıca ilişki başlangıcında takılınca sorun kalmıyor
Bir tane canimKac cocugun var
bayanlar için de var diye biliyorum ama tr satışı var mı bilmiyorum bir araştırın istersenizPrezervatif bende esime guvenemiyorum iste en iyisi oda
tüplerini bağlatmadığın sürece kesin diye birşey yok çift korunma deneyin bence
Ay şöyle bi kesin çözüm çıksa nasil guzel olurben 8 senedir hamile kalmamayı başardım
bi süre kondom bi süre doğum kontrol hapı bi süre de vajinal halka kullanarak
Hmm bakiyimbayanlar için de var diye biliyorum ama tr satışı var mı bilmiyorum bir araştırın isterseniz
Nasıl yaniO da yüzde yüz değil maalesef.
Baska dusunmuyor musun.ben hamileyken bir bayan.gelmisti.bir tane kizi varmis hamilelegi cok kotu gecmis dokuz ay yatmis falan dogumdada baglatmis.simdi kizida kardes istiyormus kendine bir tane daha pisman olmus.ugrasiyordu geri actirmak icin.Bir tane canim
Evet ışte bende 20 30 sene hamile kalmadan basaranlari cok merak ediyorum ne yapıyorlar meselaBenim spiralle korunurken hamile kalan bir sürü tanıdığım var. Hatta kondom kullanırken bile kalanlar var. Sık sık kontrol edilmesi lazım sipiralin. Ayrıca hiç birinin yüzde yüz koruma durumu yok . Yani çok nadir de olsa olabilir.
Nasıl yani
Aylik ignelerin yan etkileri varmi@danzeed 3 aylıklar adet düzensizliği yapıyor mu gerçekten? Ben aylık yaptırıyorum çok düzenli adetlerim ama her ay iğne olmaktan gına geldi. Memnun musun 3 aylıktan?
yok bence de güvenme..senin eşin pek normal sayılmaz çünkü..Prezervatif bende esime guvenemiyorum iste en iyisi oda
Tüp ligasyonunun yani tupleri baglatmanin da koruyuculuğu yuzde yuz degil diyorum.
Hmm bilmiyorum kararsizim yani en son iki olabilir sonra istemiyorumBaska dusunmuyor musun.ben hamileyken bir bayan.gelmisti.bir tane kizi varmis hamilelegi cok kotu gecmis dokuz ay yatmis falan dogumdada baglatmis.simdi kizida kardes istiyormus kendine bir tane daha pisman olmus.ugrasiyordu geri actirmak icin.
Ay o kadar diyosunuzz..yani mesela hap kullanıyorsun diyelim, ek olarak bir de prez.. ya da prez. kullanılıyor ama yırtılma çıkma vb durumları için dışarı gibi gibi..
Tamamyok bence de güvenme..senin eşin pek normal sayılmaz çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?